forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 18/02/2014 : 23:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by sretan

quote:
Originally posted by dsormaz1
Previše su propagande upili u sebe.

Činjenice i materijalni ili pisani izvori nisu propaganda. Propaganda je usmena predaja i mitovi kojima se nadahnjuješ za svoja vjerovanja.

Marksistička propaganda kojom se ti i tebi slični nadahnjujete je ipak samo propaganda, iako si ti uvjeren da se radi o činjenicama.

Kad se upoznam s marskizmom javim ti je li to istovjetno mojim stavovima. Za sad koliko znam o Marxu, ja i on smo dosta daleko. A moje nadahnuće je jedino znanost i dokazi, a to je vidljivo iz aviona

Edited by - sretan on 18/02/2014 23:05:43
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/02/2014 : 00:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Prirodo ljudska i drustvo moje, mala glazbena pauza prije nego i sveci popadaju od smijeha ili zaplacu nad nama.

Otkupitelju nas, bdij nad grijesnicima svojim.
kako bijase na pocetku .. tako vazda, u vijeke vijekova.
Amen.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 00:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Samo za Amosa!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/02/2014 : 01:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Za razliku od tebe u pitanjima religije i vjere sam svakako laik, ali mi je zanimljivo kako netko takav uživa u pustolovinama bića iz pakla.
Ali možda i to razumijem, ako Hellboya gledamo kao antitezu palog anđela, odnosno kao "palog" demona koji se bori protiv zla.
Budući su kršćanima uvijek draži preobraćenici i oni koji okajavaju velike grijehe od bezgrešnih i od rođenja kreposnih, to bi poprilici bilo to.
A možda je Hellboy samo odraz tvojih potisnutih želja i frustracija, tvoje da tako kažem "mračne strane", toga što te šire kršćanstvo a uže katoličanstvo prisiljava na život u strpljenstvu i odricanju, pa kroz čitanje "nedozvoljenih" stripova daješ maha odnosno pružaš metaforički ventil potisnutim nagonima i recimo tako "zlu" koje čuči u svakom od nas.

Što je ovo, dobijem i besplatnu psihoanalizu preko interneta?!
Smiješan post, u svakom pogledu.
A kad je već besplatno, može jedne ćevape i veliko pivo?

Inače, Jesus he knows me je super, a dugo je nisam slušao pa dobro da si podsjetio.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 09:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Razumijem da suočavanje s nekim stvarima o samom sebi može biti neugodno pa i bolno, pa je i logično da bježiš u smijeh i trabunjanje o ćevapima i pivu.
Ali tko zna, pročitaš li dovoljno Hellboya, možda jednom stigneš i do pravog puta.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2014 : 09:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:

Za razliku od tebe u pitanjima religije i vjere sam svakako laik, ali mi je zanimljivo kako netko takav uživa u pustolovinama bića iz pakla.
Ali možda i to razumijem, ako Hellboya gledamo kao antitezu palog anđela, odnosno kao "palog" demona koji se bori protiv zla.
Budući su kršćanima uvijek draži preobraćenici i oni koji okajavaju velike grijehe od bezgrešnih i od rođenja kreposnih, to bi poprilici bilo to.
A možda je Hellboy samo odraz tvojih potisnutih želja i frustracija, tvoje da tako kažem "mračne strane", toga što te šire kršćanstvo a uže katoličanstvo prisiljava na život u strpljenstvu i odricanju, pa kroz čitanje "nedozvoljenih" stripova daješ maha odnosno pružaš metaforički ventil potisnutim nagonima i recimo tako "zlu" koje čuči u svakom od nas.

Što je ovo, dobijem i besplatnu psihoanalizu preko interneta?!
Smiješan post, u svakom pogledu.
A kad je već besplatno, može jedne ćevape i veliko pivo?

Inače, Jesus he knows me je super, a dugo je nisam slušao pa dobro da si podsjetio.

molim te da mi pojasniš što ti je u toj pjesmi super
razotkrivanje licemjerja?
ili misliš da se to isto ne odnosi na katoličku crkvu, nego samo na protestantske telepropovjednike?

a genesis i phill collins bi za ovo tako lijepo gorjeli, i kod liberalnih protestanata i kod pravovjernih katolika

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 10:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Stvar je u tome što Amos ne razumije ironiju, ni kod Genesisa (Knjige postanka!) ni kod mene.
To je logično, jer religijski fanatici kao i oni kojima vjera dominantno određuje sve aspekte života humor doživljavaju kao blasfemiju, iz jednostavnog razloga što je humor nužno subverzivan i što ismijava ne samo ovakve pojave iz spota nego i sve dogme i "zadane istine", sve stvarne ili umišljene veličine i sve totalitarizme.
Humor, ironija i satira naime izravno podrivaju i negiraju sve ono na čemu počiva Amosov svjetonazor, i eto problema.
Makar, baš to što su mu pustolovine superjunaka iz pakla omiljeni strip ostavlja mjesta sumnji u njegovu dosljednost, maksar je to kod njega još neosvješteno i potisnuto.
Kaže se da djela govore više od riječi, pa čitanje Hellboya o Amosu govori više od onoga što on formalno zagovara.

Edit: postoji još jedna opcija, realno i gora, a to je da ovdje lažno tvrdi da mu se ova stvar Genesisa sviđa, jer tako kao pokazuje da je liberalan, slobodan u afinitetima, širih nazora od onih propisanih i sve u tom smislu, dok zapravo pjesmu ne može smisliti.
Kako god bilo, uvijek jedno potire i pobija drugo.

Edited by - Johnny Difool on 19/02/2014 10:39:00
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/02/2014 : 13:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Nisam uzor, ja sam bitch! Ali doista mi se ne sviđa na mojoj temi ovlas preletjeti i vidjeti da se s politike, religije krenulo u ceprkanje po necijoj psihi, ma kakvim stilom to radili.. U nedostatku argumenata uzmite jaja, tortu od slaga, tanjure s juhom pa se nabacujte. Zabavnije je nego s tema skretati na analizu sugovornika ne biste li u njemu pronasli argumente da diskreditirate njegovo misljenje. Ispiranjem mozga postajete ono sto tvrdite da sugovorniku jeste mana. Postivajte tuđe stavove i jedni druge.

Glazbena pauza.

Tenkju.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 13:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Stignemo li se još pripremiti?

http://www.jutarnji.hr/zemlji-prijeti-jos-jedan-smak-svijeta-vikinzi-tvrde-da-cemo-u-subotu-dozivjeti-apokalipsu-/1166339/

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/02/2014 : 14:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kud na neradni dan...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 14:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Nije to tragedija, makar bi bilo bolje da je u nedjelju, pa da u subotu stignemo popiti kave po špicama i u miru pročitati novine.
Ali ni to nije strašno...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/02/2014 : 15:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Inače to mi je najbolji stih u toj pjesmi - "Al' dobro da je danas, na radni dan..."
Time je totalno objašnjen cijeli naš mentalitet - dobro je, bar ne moram ići raditi danas, da je za vikend poludil bih

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/02/2014 : 15:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ne bih više htio potencirati jučerašnju raspravu pa bih se samo s par riječi osvrnuo na par zadnjih postova.

@ken2
Pjesma mi je odlična jer je iz vremena kada sam imao 15 godina i kada mi je glazba bila jedan od rijetkih načina za obranu od granata koju su fijukale oko glave, a album We cant dance se presnimio milijun puta. Što se tiče licemjerja, svako je odvratno, bez obzira odakle dolazi i od koga dolazi (uključujući i KC) pa stoga njegovo (utemeljeno!) razotkrivanje ne može biti loša stvar.

@charlie
Hvala što si jasno rekla ono što se vidi s Mjeseca.

@Johnny
Napada se stavove, a ne osobu. Na žalost, u zadnjih par postova si kroz čudno psihoanaliziranje i izmišljanje pokušao diskreditirati mene kao osobu, a ne stavove koje zastupam. Stara je to i prokušana metoda nekih partija i njihovih tužitelja koji su ovdje živjeli od sredine 20-og stoljeća naovamo. Pokušao sam skrenuti nešto kao na vic, ali nije prošlo. Takav napor ne bi li se moja malenkost razotkrila kao hellboyevski kukolj u kršćanskom žitu nije uobičajen pa se nameće logično pitanje čemu takva agresija? Što se mene tiče pitanje može ostati neodgovoreno.

Toliko za ovu raspravu.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/02/2014 : 17:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
http://www.jutarnji.hr/majstorica-parkinga/1166551/

Vjerojatno misli da se mora parkirati po sredini crte, to mi je jedino logično

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 19:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

Ne bih više htio potencirati jučerašnju raspravu pa bih se samo s par riječi osvrnuo na par zadnjih postova.

@Johnny
Napada se stavove, a ne osobu. Na žalost, u zadnjih par postova si kroz čudno psihoanaliziranje i izmišljanje pokušao diskreditirati mene kao osobu, a ne stavove koje zastupam. Stara je to i prokušana metoda nekih partija i njihovih tužitelja koji su ovdje živjeli od sredine 20-og stoljeća naovamo. Pokušao sam skrenuti nešto kao na vic, ali nije prošlo. Takav napor ne bi li se moja malenkost razotkrila kao hellboyevski kukolj u kršćanskom žitu nije uobičajen pa se nameće logično pitanje čemu takva agresija? Što se mene tiče pitanje može ostati neodgovoreno.

Toliko za ovu raspravu.

Čovjek je ne samo stil, nego i stav prije svega, pa je tako i tvoje čitanje Hellboya izraz tvog stava, odnosno slika tebe.

Ovako kako se predstavljaš kroz postove, profiliraš se kao nekakav liberalni zelot, tolerantni fundamentalist, slobodoumni dogmatik ili nekakvo slično drveno željezo, odnosno kao spoj nespojivih osobina.

Napokon, ti kroz čitavo sudjelovanje na forumu, kroz teme i postove, drugima propisuješ što bi o čemu trebali misliti, što čitati, što je dozvoljeno postati a što ne, što je i kakav je pravi kršćanski moral a što je neprihvatljivo, i sve u tom stilu. Takvo je barem moje iskustvo, jer smo se dosta puta susreli na temama isključivo vezanima uz domovinu, vjeru i moral.

Razumijem i prihvaćam da su ti idoli Željka Markić i Josip Jezerinac, da ti je omiljena literatura Dnevno.hr i Bitno.hr, a da držiš kako svi ostali samo kleveću, lažu i rade protiv domovine i Boga, no iz toga kakve stripove čitaš (za drugu lektiru ne znam), pa i iz toga da ti se kako tvrdiš (iskreno?) sviđa ova pjesma Genesisa (tu se naknadno ograđuješ alibijem da je bio rat, pa je to valjda olakotna okolnost - evo i tu detektiram licemjerje) ja zaključujem da u čitavoj toj konstrukciji postoje pukotine, nazvali ih nedosljednošću, dvoličnošću ili kako god.

To je sve, samo moje zapažanje a nikakvo napadanje ad hominem. Nikad nikoga nisam niti bih napadao kao osobu, daleko bilo.

Edited by - Johnny Difool on 19/02/2014 19:41:44
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/02/2014 : 19:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Amos ..aah , u njemu vidim svjetlo , ili bolje receno tamu ne vidim..zato ga spominjem i zato cu ovdje bez obzira na posljedice stati u z njegov bok..ne glede stavova , vec glede muda i bubrega

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/02/2014 : 19:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ovo je apsolutno tocno i zato imam potrebu potvrditi murdocove rijeci i stati uz Amosa.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 20:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Amos ..aah , u njemu vidim svjetlo , ili bolje receno tamu ne vidim..zato ga spominjem i zato cu ovdje bez obzira na posljedice stati u z njegov bok..ne glede stavova , vec glede muda i bubrega

Ni meni nisu problem njegovi stavovi, ima apsolutno pravo na njih kao i svatko drugi i s njim se ponekad može zanimljivo raspravljati, jedino što u njima uočavam nedosljednost i rupičavost.

Sebi uzima prava i slobode koje drugima pokušava osporiti, od čitanja koječega do prava na brak, a svojedobno je od moderatora tražio da brišu neke moje postove na topicu o Feralu i na još jednom mjestu koji mu se nisu svidjeli. Najprije kaže da mu se stvar Genesisa sviđa, da bi naknadno, nakon što ken2 primjeti nelogičnost, rekao da je tada bio rat pa ga to valjda opravdava.

To je sve, samo ukazujem na njegovu nedosljednost i možebitno licemjerje, a nimalo ne osporavam njegovo pravo na bilo kakve stavove, ma koliko se ja s njima ne slagao.

I još nešto, da li su po toj logici borba protiv vjetrenjača i jurišanje glavom kroz zid dokazi "muda i bubrega"? I u čemu se to konkretno ogleda Amosova hrabrost, u zagovaranju retrogradnih i ultrakonzervativnih stavova? Kao što je netko ranije napisao, da smo u srednjem vijeku, i ti i ja bismo da se Amosa pita možda ne gorjeli na lomači, ali barem bili u galgama.

Edited by - Johnny Difool on 19/02/2014 20:21:04
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/02/2014 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ma covjece moj, sto ti to pises?
Ovo mogu objasniti jedino prezirom prema meni.

Za Genesis sam rekao da je to glazba moje mladosti, kao i Queen, Pearl Jam, Aerosmith, Dire Straits, Tribe called Quest, Bob Marley i bezbroj drugi pickastih pjevacica, metal i HC bendova koje sam morao slusati radi mladjeg brata, Mise Kovaca, Olivera, Danija Marsana, svacega. Stjecaj okolnosti je da je moja mladost obiljezena ratom i da je glazba bila pribjeziste. Kakvo pravdanje? Hoces mi i pravo na slusanje glazbe proglasiti licemjerjem?

I kome sam ja to odredivao sto ce slusati, citati, gledati? Je li odredivanje drugome ako kazem svoje misljenje?
Pa sto da smo se suprotstavili na nekom drugom topicu? Forumi tome i sluze.

Od naziva koje si mi priljepio u ovih par postova bi se rjecnik mogao sloziti! Uz duzno postovanje, ali nije mi bas normalno da me ovoliko cipelaris... Sto si toliko opterecen onime sto citam, slusam, govorim? Sto je cilj? Da se prestanem javljati ili da zatvorim account? Pa da bude mir.

Ajmo se dogovorit da zavrsimo s temom, jer mi je od zanimljivog, preko smijesnog dosla do gadljivog.

Edited by - Amos on 19/02/2014 21:23:58
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/02/2014 : 21:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

I još nešto, da li su po toj logici borba protiv vjetrenjača i jurišanje glavom kroz zid dokazi "muda i bubrega"? I u čemu se to konkretno ogleda Amosova hrabrost, u zagovaranju retrogradnih i ultrakonzervativnih stavova? Kao što je netko ranije napisao, da smo u srednjem vijeku, i ti i ja bismo da se Amosa pita možda ne gorjeli na lomači, ali barem bili u galgama.

Pretjeruješ.
Osim toga, time što čita te neke stripove Amos pokazuje da je, ne neka podvojena ličnost, već naprotiv, čovjek puno širih i otvorenijih pogleda nego što misliš, za razliku od nekih "liberala" koji se na riječima diče svojim "širokim pogledima" i "slobodoumnošću", a kad nešto nije po njihovom ili kad se suoče s nekim tko ima drugačije svjetonazore za divno čudo odmah pokažu nevjerojatno totalitarnu ćud. Možda samo skinu masku koju nose.
Da ne bi bilo zabune, u vezi totalitarene ćudi ne ciljam izravno na tebe, ovo govorim općenito...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/02/2014 : 21:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zašto ne otvorite topic za psihoanalizu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/02/2014 : 21:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
edit: pisao sam zadnju poruku sa smartphonea pa dva puta postao.
Editirao sam prvu i sada je potpuna kakva je i trebala biti od početka. Ovdje sam brisao jer je ista stvar.

Edited by - Amos on 19/02/2014 21:25:30
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 21:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

Ma covjece moj, sto ti to pises?
Ovo mogu objasniti jedino prezirom prema meni.

Za Genesis sam rekao da je to glazba moje mladosti, kao i Queen, Pearl Jam, Aerosmith, Dire Straits, Tribe called Quest, Bob Marley i bezbroj drugi pickastih pjevacica, metal i HC bendova koje sam morao slusati radi mladjeg brata, Mise Kovaca, Olivera, Danija Marsana, svacega. Stjecaj okolnosti je da je moja mladost obiljezena ratom i da je glazba bila pribjeziste. Kakvo pravdanje? Hoces mi i pravo na slusanje glazbe proglasiti licemjerjem?

I cime ja to odredujem sto ce slusati, citati,

Ma kakav prezir, o čemu pričaš!

Možda iz gornjeg posta nije jasno, ali i ja te cijenim možda ne koliko mr murdoc ali svakako da, makar ponavljam da si od moderatora svojedobno zahtjevao brisanje mojih postova koji ti nisu bili po volji.

Napokon, da te ne cijenim ne bih se ovako dopisivao s tobom, nego bih jednostavno preskakao tvoje postove.

Osim u sklonosti prema nekim stripovima ne slažemo se praktički ni u čemu, ali tim bolje jer barem povremeno imamo dosta tema za raspravu.

Ne mogu si pomoći, pa mi i u ovom tvom postu smeta kad samo zarezom "bezbrojne pičkaste pjevačice" odvojiš od Marleya, Dire Straitsa, Pearl Jama i Queena, čime ih po mom mišljenju stavljaš u istu ravan i postavljaš upitnik pred svoju kultiviranost.

No to sam samo ja, ne daj se smetati, i do neke nove rasprave uživaj u pustolovinama momka iz pakla.

Kad već Mignola nije stvorio nekakvog Heavenboya!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2014 : 21:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
i ja moram stati na stranu amosa
moje primjećivanje nedosljednosti i čitanja 'nepoćudnih' stripova je bilo isključivo u svrhu dokazivanja da se crkva i njeni stavovi mijenjaju
a nikako kao napad na nekoga, odraz nečijeg licemjerja ili slično
dapače, a posebno mi je drago da dsormaz voli ken parkera
iako bi on bio zabranjen da se crkva (ipak) ne mijenja u skladu s vremenom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 21:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
Ken2,Johnny,Amos, jeste li bar slozni Dinamovci,tj. BBB'eovci?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.25 seconds. Snitz Forums 2000