forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Zaista ne razumijem potrebu određenog broja ljudi da seru po balaševiću.Ne znam možda privatno i jeste ljigavac ili licemjer ili tko zna što...ja ga znam kao vrhunskog kantautora i velikog pjesnika, za ostalo me zaboli prvenstveno iz razloga što sumnjam da bi ikad mogao pravilno procijeniti nekoga koga ne poznajem. A kako ga ne poznajem kao,vjerujem, ni vi takvo etiketiranje vidim kao zlobu i obijest proizašlu iz dosade i jadne potrebe za kenjanjem bez argumenata.

Kad govorim o Balaševiću ljigavcu onda isključivo govorim o njegovoj retorici izmneđu pjesama na nastupima uživo. Prije deset godina sam bio na njegovom nastupu na ljetnoj pozornici u Opatiji, tad i nikad više. Njegove pjesme poslušam rado uvijek (odličan je kantautor) ali one baljezgarije između pjesama smatram ljigavim i ne želim to više nikad slušati. Njegove pjesme uvijek prolaze, ali tu s njim završava priča. Bio sam na stotinjak drugih koncerata o kojima večina forumaša može samo sanjati i nikad mi nitko ni približno svojim pričama između pjesama ili ponašanjem nije bio toliko iritantan. A oni koji su bili na nastupima Laibacha, Culta, Dylana, Reeda, Partibrejkersa, Majki, Stublića ili Levellersa znaju onda čega sve bude ali ni blizu iritantnom ponašanju. Iako se neki čak ni ne obrate publici, šalju ih u pičku materinu, ismjavaju je ili prolijevaju pićem (:

Edited by - sretan on 20/02/2014 14:42:25
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 14:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Zaista ne razumijem potrebu određenog broja ljudi da seru po balaševiću.Ne znam možda privatno i jeste ljigavac ili licemjer ili tko zna što...ja ga znam kao vrhunskog kantautora i velikog pjesnika, za ostalo me zaboli prvenstveno iz razloga što sumnjam da bi ikad mogao pravilno procijeniti nekoga koga ne poznajem. A kako ga ne poznajem kao,vjerujem, ni vi takvo etiketiranje vidim kao zlobu i obijest proizašlu iz dosade i jadne potrebe za kenjanjem bez argumenata.

Kakav je kao osoba pojma neman, al nekako san nepovjerljiv prema ljudima poput Predina i njega, koji su toliko ispravni/kulturni/pristojni i koje bi svaka majka za zeta poželila.
Predin sad može pivat i pričat šta oće, pokaza je da je čoban.
Šta se Balaša tiče meni je on prvenstveno kao kantautor ljigav, i to maksimalno ljigav. Nedavno je bila neka zajebancija u društvu i ja san reka da bi lakše izdrža 3 ure Thompsonovog koncerta nego Balaševog.
Neznan, količina patetike koju on iscidi iz svake pisme je opasna po ljude. Nekakav moderni "opijum za mase".

Neznan di si ti naša zlobu i obijest, i kako znaš da mi je dosadno?

EDIT
E da, i ovo šta sretni kolega kaže. Koje su ono kretenske šprehe između pisama???

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/02/2014 14:44:55
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Neznan, količina patetike koju on iscidi iz svake pisme je opasna po ljude. Nekakav moderni "opijum za mase".

Je li ovo patetika?

Edited by - Jasko on 20/02/2014 14:54:11
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Koje su ono kretenske šprehe između pisama???

U Opatiji je ismijavao pojavu kad publika ima ruke u zraku, kao njemu nisu potrebne ruke u zraku od strane publike
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8292 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Sve što je postalo patetika jednom je proizašlo iz srca.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 14:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Je li ovo patetika?

Neznan, ne usuđujen se ovo pustit da svira.
Pogotovo šta vidin da jedna od ovih traje 8 minuta.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Je li ovo patetika?

Neznan, ne usuđujen se ovo pustit da svira.
Pogotovo šta vidin da jedna od ovih traje 8 minuta.

Evo, ova kraća je još jedan primjer njegovo pokuašaja duhovitosti i ismijavanja drugačijih kultura i pogleda na svijet. U ovom slučaju hip-hop kulture kao nečeg manje vrijednog. Baš jadno (:
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8292 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
...ma život nas je naučio da su ljudi pokvarena rasa, prljava i zla i zato nam je nemoguće prihvatiti da iko razmišlja onako kako Đorđe pjeva.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by sretan

Evo, ova kraća je još jedan primjer njegovo pokuašaja duhovitosti i ismijavanja drugačijih kultura i pogleda na svijet. U ovom slučaju hip-hop kulture kao nečeg manje vrijednog. Baš jadno (:

Što si išao na koncert onda kada mu ne voliš delo? (:
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 14:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ma svaka čast.
Meni jedino nije jasno zašto si ti odma skočija na spominjanje Balaševića.
Ja san ga spomenija samo u kontekstu tih "svaka majka za zeta" tipova koji u 99% slučajeva kriju neki dio svoje osobnosti ka zmija noge.
Ovaj put je Predin taj koji je pokaza da je primitivan, agresivan i kukavica.
Sutra možda Balaš, a ja san samo napisa da me tako nešto začudilo nebi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Ma svaka čast.
Ja san ga spomenija samo u kontekstu tih "svaka majka za zeta" tipova koji u 99% slučajeva kriju neki dio svoje osobnosti ka zmija noge.

Ma dosada je morao da zasere, po običaju...
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:

...ma život nas je naučio da su ljudi pokvarena rasa, prljava i zla i zato nam je nemoguće prihvatiti da iko razmišlja onako kako Đorđe pjeva.

Samo što Balašević pjeva o jednom a priča i radi nešto drugo. Zna se točno kako je reagirao u stvarnosti na određene pojave iz prošlosti, a kako je to lijepo zakamuflirao u svojim pjesmama. Ali dobro, i ovo je previše o njemu jer to kao čovjek ne zaslužuje. O Balaševiću vrijedi jedino raspravljati kroz pjesme, a ovdje ne pišemo o pjesmama. Čovjek stvarno piše odlične balade.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 14:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Ovo piva i Ban iz Daleke obale

Inače, ironija je da upravo onako kako Đorđe pjeva ja razmišljam.
Samo kod njega mi je to nekako falše i prepatetično.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8292 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

Jasno, ne smije se čovjek ni zajebavati... mi to ne bi nikad, nismo mi takvi... zajebavat se na tuđi račun, bože sačuvaj.

Licemjerno bi bilo da pjesmu nije snimio.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 15:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Samo što Balašević pjeva o jednom a priča i radi nešto drugo. Zna se točno kako je reagirao u stvarnosti na određene pojave iz prošlosti, a kako je to lijepo zakamuflirao u svojim pjesmama. Ali dobro, i ovo je previše o njemu jer to kao čovjek ne zaslužuje. O Balaševiću vrijedi jedino raspravljati kroz pjesme, a ovdje ne pišemo o pjesmama. Čovjek stvarno piše odlične balade.

Pišeš zna se. Šta se zna i kako je reagovao?
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 15:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:

quote:

Jasno, ne smije se čovjek ni zajebavati... mi to ne bi nikad, nismo mi takvi... zajebavat se na tuđi račun, bože sačuvaj.

Licemjerno bi bilo da pjesmu nije snimio.

Može, ali se prvo zajebavaj na svoj račun a to nisam kod njega primjetio. Lako se zajebavati na tuđi račun. Jel ti možda poznato kakva je njegova reakcije na Woodoo Popaj i njihovu obradu pjesme Katrin?

Edited by - sretan on 20/02/2014 15:03:06
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8292 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 15:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

Ma svaka čast.

Ma bilo mi dosadno.

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 15:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Inače, ironija je da upravo onako kako Đorđe pjeva ja razmišljam.

Kod nas koji to tako i živimo nije ironija.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 15:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Ma svaka čast.

Ma dosada je morao da zasere, po običaju...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/02/2014 : 19:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Što da kažem, odrasli su govorili jedno a srce je vuklo na drugu stranu.
Ona postava iz globinjova potpisa, ka dite san je zna napamet, pa onda posteri svako malo novi (bila je nekakva posebna edicija za postere), pa SN revija i Sprint di san čita sve o Hajduku šta se moglo naći, o Slobodnoj da i ne govorin, a kad bi gostova na Šubićevcu to bi tek bila fešta.
Sve je dobro funkcioniralo još i do kraja 90-ih, kad je Hajduk igra s Ajaxon bila je ludnica, a onda su se počele masovno otkrivati namještaljke, korupcija i namještanja prvenstava, i tu sam i protiv svoje volje počeja odustajati.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/02/2014 : 20:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Balašević je najveći umjetnik koji postoji
A priče između pjesama su fenomenalne
A i kao čovjek je genijalan.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 21:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

A jel ti zgodan?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/02/2014 : 23:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Orsat Miljenic razvija Trece oko! :)

https://www.pixsell.hr/agencija/pxl-standard-news/zagreb-ministar-pravosuda-orsat-miljenic-s-flasterom-na-celu-na-redovitoj-sjednici-vlade-rh-galerija-305770/

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/02/2014 : 23:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

A jel ti zgodan?

Pa onak, nije loš, baš je ok s onom bradom, kak si znal da mi se sviđa?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 21/02/2014 : 00:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

A jel ti zgodan?

Pa onak, nije loš, baš je ok s onom bradom, kak si znal da mi se sviđa?

Pa ono...
Nakon 2 radlera svašta pričaš.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.04 seconds. Snitz Forums 2000