forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Oživimo neke spljoštene komarce
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 26/02/2014 : 00:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Zna se da zagor voli jedino svoju majku hhhh
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11850 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/02/2014 : 00:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Sada sam se setio jos dve odlicnih zagorovih epizoda a koje se ne spominju toliko cesto kao najbolje.
Dzek Mohikanac epizoda sa pravom moralnom dilemom da li je lose to sto radi Dzek Mohikanac da li on zaista zeli slobodu Indijanaca ili je samo fanatik zedan krvi? Ja bih pre rekao ovo prvo, a Zagor ga u tome sprecava, da li je ispravno postupio? To su samo neka od mnogih pitanja koja su mi pala na pamet citajuci ovu epizodu

Tigar moja omiljena Zagorova epizoda koju sam procitao vise puta,pored toga sto je zabavna dinamicna i na momente hororicna ima i pouku pouka je da uloge uvek mogu da se zamene i da lovac za cas moze da postane lovina!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 26/02/2014 : 01:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going
Dzek Mohikanac epizoda sa pravom moralnom dilemom da li je lose to sto radi Dzek Mohikanac da li on zaista zeli slobodu Indijanaca ili je samo fanatik zedan krvi?

U pravu si. Ovu sam totalno zaboravio, a u stvari je fenomenalna prica.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37956 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/02/2014 : 08:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Donaverov karavan, retko spominjan a ubedljivo najbolji Ken Parker + fenomenalni Ortiz, maestralan scenario, jedan od najboljih Bonelli stripova !!!

A koliko se spominje ostale KP price (osim nekih 10)? Koliko se secam ova nikad nije bila "popljuvana."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 26/02/2014 : 08:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Timber Bil

Donaverov karavan, retko spominjan a ubedljivo najbolji Ken Parker + fenomenalni Ortiz, maestralan scenario, jedan od najboljih Bonelli stripova !!!

A koliko se spominje ostale KP price (osim nekih 10)? Koliko se secam ova nikad nije bila "popljuvana."

Nije pljuvana, ali je slabo dizana u nebesa, a po meni ima sve: scenario, crtez, atmosferu, zaplet, duzinu...ZAISTA MOĆNA PRIČA.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 26/02/2014 : 10:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Spomenuo bih čak i jedan serijal koji mnogo vredi, ali je malo ljudi upoznato sa njim, mozda i zbog skupog Libellusa PRIČE IZ BAZE DRUGDJE, 10 klasa iznad Karavana, Grejstorma, Šangaj Devila, Casidija i ostalih.
Samo mu je Skriveno lice blizu po kvalitetu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/02/2014 : 10:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
DD Nojev let
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10226 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/02/2014 : 14:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
MV Whopi
Skoro najlošija ocjena i po recenzentu i po čitateljima, a meni je bila okidač za navlačenje na MV.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/02/2014 : 14:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by King Warrior

Zagor: Nocna mora na moru - Glup Ludensov prijevod naslova je nabio ovoj prici mnogo goru reputaciju nego sto zasluzuje.

ovaj mi maxi već godinama stoji nepročitan.
sa obzirom da sto godina nisam čitao Zagora, možda bih mogao da ovom maxiju dam šansu zbog kingove i goingove preporuke.
a i volim Kasarovce!

Prepo sam se da sam jedini...

Pročitaj, zanimljiva je, skoro pa kopija Moby Dicka, ali eto, kad sam čitao nisam još bio upućen u priču Mobyja. Čovjeka koji je pobijedio smrt ne čitaj.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 26/02/2014 : 14:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

MV Whopi
Skoro najlošija ocjena i po recenzentu i po čitateljima, a meni je bila okidač za navlačenje na MV.

isto

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/02/2014 : 14:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Tex "Svjedok", SD 26-28.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7813 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/02/2014 : 19:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Tex Thonga tiranin, predobra epizoda a ima neke jadne ocjene na recenziji.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/02/2014 : 15:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Tex Thonga tiranin, predobra epizoda a ima neke jadne ocjene na recenziji.

+1
epizoda je odlična. Marcello rastura, scenario više nego dobar, Kembe interesantan epizodni lik

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 27/02/2014 : 23:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Strah na visokoj Sierri je jedna od najboljih epizoda Zagora.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1291 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 28/02/2014 : 14:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Meni se također ta priča jako dopala. No vjerojatno se nije proslavila zbog crteža...

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/02/2014 : 14:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Space Marine

quote:

Meni se također ta priča jako dopala. No vjerojatno se nije proslavila zbog crteža...

Zapravo, mišljenja sam da crtež daje posebnu draž ovoj epizodi. Realističan je, ali posjeduje određenu grubost, čime prilično dobro dočarava tu surovu atmosferu.

Edited by - Mr. Bushido on 28/02/2014 14:28:10
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1291 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 28/02/2014 : 14:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zapravo, mišljenja sam da crtež daje posebnu draž ovoj epizodi. Realističan je, ali grub, čime prilično dobro dočarava tu surovu atmosferu.

Slažem se. Meni i inače paše d*Arcangelov crtež, a u toj epizodi pogotovo. No problem je u tome što se on ne sviđa većini ostalih Zagorovih fanova.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12916 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/02/2014 : 14:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se. Meni i inače paše d*Arcangelov crtež, a u toj epizodi pogotovo. No problem je u tome što se on ne sviđa većini ostalih Zagorovih fanova.

Eh, većina Zagorovih fanova preferira crtež koji vuče na Ferrija, tako da me to ne čudi.

Mislim, ja nikad nisam nešto posebno volio Ferrija, tako da mi to nije problem. Dapače.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/02/2014 : 15:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
DD Metamorfoze i Mefisto, meni predobre epizode, a slabo ih ko spominje.
Takođe me iznenadila količina pljuvačine po DD Pakleni pas, meni je epizoda vrhunska zajebancija :D
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/02/2014 : 16:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eh, većina Zagorovih fanova preferira crtež koji vuče na Ferrija, tako da me to ne čudi.

Mislim, ja nikad nisam nešto posebno volio Ferrija, tako da mi to nije problem. Dapače.

Mislim da to nema puno s Ferrijem veze, ja nisam idolopoklonik, ali darcangelov crtez je dno dna.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/02/2014 : 17:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Slažem se za Noćnu moru na moru.
Sigurno nije neki vrh, ali je jako podcijenjen i sve u svemu solidan strip.

A MV Whoopi mi isto nije loš.
Bolji nego ono što slijedi poslije broja 40-50, ili bolje reći, ne tako zamoran.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/03/2014 : 20:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je istina, gdje baš D'argancelo da to načrčka, da je to crtao pravi crtač kultni status garantiran!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/03/2014 : 20:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

DD Nojev let

Da, ovo nije klasični "spljošteni komarac", ali svakako se premalo spominje po dobru... Briljantan strip, čitao sam ga tek nedavno prvi put, po meni itekako diže konačnu ocjenu cijelom serijalu.
Možda i najbolji DD, pored Dugačkog pozdrava, odlično, odlično.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3461 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/03/2014 : 21:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Jedna od boljih Zagorovih epizoda mi je bila ona priča o Sedam zlatnih gradova, mislim da se zvala Tajna Anasaza. Ne znam je li "komarac", ali se spominje vrlo rijetko. A upravo tu se prvi put Zagorov univerzum stapa s onim Martija Misterije :)
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/03/2014 : 22:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Jedna od boljih Zagorovih epizoda mi je bila ona priča o Sedam zlatnih gradova, mislim da se zvala Tajna Anasaza. Ne znam je li "komarac", ali se spominje vrlo rijetko. A upravo tu se prvi put Zagorov univerzum stapa s onim Martija Misterije :)

Sedam gradova Cibole ili Tajna Anasaza, odlicna epizoda koja vrlo dobro kotira u tom dijelu sage o Zagoru, a i uopce... Vjerojatno bi bila jos i vise spominjana da ju nije crtao Chiarolla, jbg, tako ti je to.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000