forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Algoritam 3 za 2 (strana beletristika)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

matej88
Starting Member

6 Posts

Member since 14/11/2011

Posted - 04/03/2014 : 00:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send matej88 a Private Message  Reply with Quote
Od 3.3 do 31.3 na knjige na stranim jezicima (područje beletristike).
Pretpostavljam da vrijedi za stripove, ne mogu se kupiti 2 kopije istog naslova i ovog puta, koliko vidim, ne treba nikakav kod.

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/03/2014 : 00:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Piše da se odnosi na knjige iz područja beletristike. :/ Šteta, jer to ne pokriva stripove. Super je šta imaju ove akcije (prošla 5 za 2 pogotovo) ali čemu izolirati i stripove u ovom slučaju, čisto sumnjan da im prodaja ide dobro, pa zašto ju ne ubrzati ovom akcijom?

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 01:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
It's alive,it's alive

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2353 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 04/03/2014 : 11:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
vridi i za stripove
Go to Top of Page

matej88
Starting Member

6 Posts

Member since 14/11/2011

Posted - 04/03/2014 : 12:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send matej88 a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja da potvrdim, poslao sam im mail, pa su mi prvo rekli da ne vrijedi za stripove i nakon toga poslali ispravak, da ipak vrijedi za stripove.
quote:
Poštovani,

Upravo su nam javili da se akcija odnosi i na stripove na stranom jeziku.
Ispričavamo se zbog netočne informacije u prethodnom mailu.

Srdačan pozdrav,
Vaš Algoritam Avenue Mall
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 12:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matej88

Evo i ja da potvrdim, poslao sam im mail, pa su mi prvo rekli da ne vrijedi za stripove i nakon toga poslali ispravak, da ipak vrijedi za stripove.
quote:
Poštovani,

Upravo su nam javili da se akcija odnosi i na stripove na stranom jeziku.
Ispričavamo se zbog netočne informacije u prethodnom mailu.

Srdačan pozdrav,
Vaš Algoritam Avenue Mall

Ima li negdje popis tih stripova?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 12:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

vridi i za stripove

Ovako nešto sam moga i očekivat
U ST mi je radnik jučer hladno reka da nisu stripovi u akciji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 04/03/2014 : 12:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Ajde,lijepo od njih da su se i stripova sjetili.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 13:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nisu se sjetili nego ih je dosta ljudi na faceu pitalo za stripove pa uključili:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 04/03/2014 : 14:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Nisu se sjetili nego ih je dosta ljudi na faceu pitalo za stripove pa uključili:)

I ja među njima

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 14:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
Akcija vrijedi za sve ove stripove s popisa?
http://www.algoritam.hr/?Korak=kategorija&kat=146&m=3&p=proizvodi
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/03/2014 : 14:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sretan

Ukoliko su dostupni, da.

Inače, o izboru naslova najbolje se uvjeriti na licu mjesta, jer u online katalogu nije navedena cjelokupna ponuda.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 14:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Ukoliko su dostupni, da.

Inače, o izboru naslova najbolje se uvjeriti na licu mjesta, jer u online katalogu nije navedena cjelokupna ponuda.

Jasno, ali što kad ti knjižara nije baš u blizini ;)

Prvo bih pogledao ponudu na netu, pa ih onda kontaktirao telefonom i na kraju došao po njih. Za sve ovo mi je potrebna pomoć onih upućenijih, ali vidim da mi nitko nije odgovorio ni na pitanje koji su stripovi uključeni. Stoga mi ne preostaje ništa drugo nego da se snalazim sam!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 14:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Pošalji mail u najbližu prodavaonicu, mislim da neće im biti problem ako ti nešto treba i ako je u nekoj drugoj trgovini dostaviti do tebi najbliže.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 14:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prvo bih pogledao ponudu na netu, pa ih onda kontaktirao telefonom i na kraju došao po njih. Za sve ovo mi je potrebna pomoć onih upućenijih, ali vidim da mi nitko nije odgovorio ni na pitanje koji su stripovi uključeni. Stoga mi ne preostaje ništa drugo nego da se snalazim sam!

Jadnik
Koji dio ti nije jasan,svi strani stripovi dostupni u shopovima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 14:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Pošalji mail u najbližu prodavaonicu, mislim da neće im biti problem ako ti nešto treba i ako je u nekoj drugoj trgovini dostaviti do tebi najbliže.

Naravno da neće jer kad imaš određena poznanstva onda je sve moguće. Potreban mi je samo popis svih izdanja da vidim što izabrati
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 14:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Koji dio ti nije jasan, svi strani stripovi dostupni u shopovima?

Nije mi jasan onaj dio koji su sve stripovi u algoritmovoj ponudi jer dosad od njih nikad nisam uzimao nijedan strip. Nisam siguran što je njihovo izdanje a što izdanja drugih kuća koja oni samo prodaju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 14:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Svi strani stripovi znači svi stripovi na stranim jezicima valjda ti je to jasno?
Algoritmovi stripovi su gle čuda na hrvatskom jeziku tj. ne ulaze u ovu akciju.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 14:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Misliš da Algoritam izdaje stripove na stranom jeziku? Ako su akcija na stranim izdanjima onda znači je netko drugi izdavač.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 15:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svi strani stripovi znači svi stripovi na stranim jezicima valjda ti je to jasno?
Algoritmovi stripovi su gle čuda na hrvatskom jeziku tj. ne ulaze u ovu akciju.

Na koji način bih ja to trebao znati ako me to dosad nije zanimalo?

Sad znam i hvala za info.
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 15:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Misliš da Algoritam izdaje stripove na stranom jeziku?

Mislio sam da izdaje, jer znam da u njihovim knjižarama ima knjiga i ostale multimedije na "svim" jezicima, a nikad se nisam posebno informirao što je njihovo a što drugih izdavača. Na kraju krajeva nisam uopće upoznat je li Algoritam naše poduzeće ili neka strana korporacija. Znam da je uvijek bio skuplji od ostalih (po mojoj procijeni) i da sam u njihove knjižare ulazi samo da prolistam neka strana izdanja.

p.s. Ne znam što je tu toliko čudno?

Edited by - sretan on 04/03/2014 15:05:50
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/03/2014 : 15:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Šta ti znaš uopće?
Zvuči li ti logično da hrvatski izdavač izdaje stvari na stranim jezicima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 15:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta ti znaš uopće?
Zvuči li ti logično da hrvatski izdavač izdaje stvari na stranim jezicima?

Svašta ali o Algoritmu gotovo ništa.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/03/2014 : 15:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislio sam da izdaje, jer znam da u njihovim knjižarama ima knjiga i ostale multimedije na "svim" jezicima, a nikad se nisam posebno informirao što je njihovo a što drugih izdavača. Na kraju krajeva nisam uopće upoznat je li Algoritam naše poduzeće ili neka strana korporacija. Znam da je uvijek bio skuplji od ostalih (po mojoj procijeni) i da sam u njihove knjižare ulazi samo da prolistam neka strana izdanja.

Algoritam je jedna od najvećih hrvatskih izdavačkih kuća.

Kad si išao u njihove knjižare, zar ti nisu zapela za oko njihova izdanja? Mislim, očito si morao znati da postoje, kad već znaš gdje je dio knjižare u kojem stoje strana izdanja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 15:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kad si išao u njihove knjižare, zar ti nisu zapela za oko njihova izdanja? Mislim, očito si morao znati da postoje, kad već znaš gdje je dio knjižare u kojem stoje strana izdanja.

Ne, znao sam prolistati neke muzičke biografije, knjige o sportu i pogledati ponudu filmova i PC igrica. Nikad me nije zanimlao čija su izdanja. Skoro da mi je svejedno je li nešto na hrvatskom ili engleskom jeziku.
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 04/03/2014 : 15:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde dobro, za mene su dosad to bili ŠK, Profil, VBZ...profesionalna deformacija
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000