sjećam se kad se prije par godina raspravljalo o ovoj naslovnoj kada je u italiji izašao strip...najviše je priče bilo o ovom drvetu šta raste iz kamena...
Jedno je kad stablo (bor) probije stari krov, a drugo kad nikne iz kamena. Gdje bi onom Zagijevu moglo biti korijenje, osim ono malo korijena što se vidi, kao da je stablo već iščupano i nasađeno na stijenu?
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Kaj je najbolje Zagor i gleda u tom smjeru. Ono, nek ova dva morona pucaju, boli me tuki, neg' kak ovo drvo raste iz stijene...
Haha, u pravu si, stvarno izgleda tako! Ova naslovnica izgleda urnebesno kad se gleda u kontekstu: "Oh gle, ono stablo tamo raste iz stijene, veoma zanimljiva prirodna pojava. Oh gle, neki šeširdžije pucaju na mene. Pa neka, ovo je valjda već 1002-i put da netko puca na mene, zašto da se uopće obazirem? Ali to stablo... E to je nesvakidašnje!!!"
E, a zašto se ne vidi trag metka od tipa s narančastim šeširom?
Kaj je najbolje Zagor i gleda u tom smjeru. Ono, nek ova dva morona pucaju, boli me tuki, neg' kak ovo drvo raste iz stijene...
Haha, u pravu si, stvarno izgleda tako! Ova naslovnica izgleda urnebesno kad se gleda u kontekstu: "Oh gle, ono stablo tamo raste iz stijene, veoma zanimljiva prirodna pojava. Oh gle, neki šeširdžije pucaju na mene. Pa neka, ovo je valjda već 1002-i put da netko puca na mene, zašto da se uopće obazirem? Ali to stablo... E to je nesvakidašnje!!!"
Epizoda za otvoriti, pročitati, sklopiti, staviti na policu i ne vaditi je nikada više odatle. Bukvalno...
Da! Bezvezna epizoda!
Ali moram da kazem da mi je ova naslovna strana jedna od najboljih u poslednje vreme, Zagor u krupnom kadru, sto je sve vise retkost kod Ferrija, lepo ga je nacrtao i okolinu.
ako je ne seciramo ko kirurgi...naslovnica je ok. pogotovo Zagor i kolor... Mignaco/Mangantini nije moj tandem iz snova ali mogle bi i gore kombinacije...samo da nema Casara ili Darcagnela....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ako je ne seciramo ko kirurgi...naslovnica je ok. pogotovo Zagor i kolor... Mignaco/Mangantini nije moj tandem iz snova ali mogle bi i gore kombinacije...samo da nema Casara ili Darcagnela....
Pre bih i Darcagnela od Manginatija. Manginatija sam se bas nacitao u poslednje vreme, poslednja 2 specijala od VCa, pa sad u redovnom. Dosta mi ga je za duze vreme!