Auh, koji gušt. Supermike, pa Gavranova pera, pa Žig srama, pa Ki-noah, pa Dvojnik, pa Veribad, Paklene naprave i Nepoznati svijet... sve extra priče a većinu crta maestro Ferri, a ostale Donatelli
Izvrsno! Ovo mi je bila jedna od posljednjih Zagorovih priča koje sam pročitao u ZS. Imao sam već 15-16 godina, naveliko sam čitao druge stvari i Zagi mi je bio nezanimljiv i passe, ali Supermikeu nisam mogao odoljeti. A dobro pamtim kišni dan u kolovozu 1985. kad je izišao Sablasni voz, drugi nastavak ove priče. Kupio sam ga na šibenskoj rivi pred odlazak brodom na Prvić, i na brodu prvi put pročitao, a isto popodne još jednom, što zbog kiše, što zbog same priče. U neku ruku ovo je bio za ono vrijeme moj oproštaj sa Zagorom, kojem ću se vratiti nekih 10 godina kasnije.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Auh, koji gušt. Supermike, pa Gavranova pera, pa Žig srama, pa Ki-noah, pa Dvojnik, pa Veribad, Paklene naprave i Nepoznati svijet... sve extra priče a većinu crta maestro Ferri, a ostale Donatelli
Slazem se, ovo obiljezava ono doba kad sam stripove poceo non stop da citam, sve do puberteta, kad sam u njihovo mjesto poceo uzimat, uhm, drugacije magazine koje je bilo skoro nemoguce drzat u glanc stanju.
Slazem se, ovo obiljezava ono doba kad sam stripove poceo non stop da citam, sve do puberteta, kad sam u njihovo mjesto poceo uzimat, uhm, drugacije magazine koje je bilo skoro nemoguce drzat u glanc stanju.
Castelli u izletu u Darkwood! Fenomenalna epizoda, sjećam je se kao danas. A poslije slijedi Gavranovo pero na kojem sam se definitvno zakačio na Zagora... za cijeli život. Predivno!
ma to bi kupio da je unutra goli papir...samo zbog naslovnice, iako... kud Zagor podere uvijek samo desno stranu traperica?....jedan Supermaj se povuko sa kioska(klasik) a drugi stigo... to ne može bit slučajnost.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Eh ovo je u djetinjstvu bio moj prvi susret sa Supermomkom. Malo kasnije sam nekako nabavio i Avanturistu, a o Sedmoj rundi sam cuo samo legende za koje nisam ni mogao biti siguran da su tocne. Godine prije interneta, godine pune maste i kad je informcija imala veliku vrijednost.
I one priče kasnije isto su sve redom dobre - Bubnjevi smrti, Zagorov zakon, Sovina litica pa maestralni Kandrax i Alkemičar... Onda kasnije Pekot. Milina što slijedi
I one priče kasnije isto su sve redom dobre - Bubnjevi smrti, Zagorov zakon, Sovina litica pa maestralni Kandrax i Alkemičar... Onda kasnije Pekot. Milina što slijedi