forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 10:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

http://www.vecernji.hr/svijet/napeta-situacija-na-istoku-ukrajine-rusi-gomilaju-vojsku-uz-granicu-928565

Zabrinuti smo najnovijim događajima. Pokušavamo zaustaviti Ruse svim diplomatskim metodama, no ukrajinski narod spreman je braniti domovinu - kazao je Deščicja.

aha, baš kao što bio spreman braniti krim

nešto se ućutao Majdan, obzirom kolku larmu su digli
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2014 : 10:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Tijekom zadnjih dana, naročito u nedjelju, održavaju se sve masovniji prosvjedi na istoku Ukrajine - tisuće izlaze na ulice u Harkovu, Donjecku, Lugansku, Odesi i drugdje. Njihovi zahtjevi možda nisu identični onom krimskom, no referendumi se zahtijevaju, referendumi kojima bi se Ukrajina pretvorila u federaciju.

moš mislit šta če im to proč

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2014 : 10:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

A sta se dešava u Bjelorusiji i gdje je njeno mjesto u cijeloj ovoj situaciji? Ta zemlja je baš čudna ,pitam se kako se uopšte otrgnula od Rusije...

ka i svi.kad se rasua sssr.
imaju Lukašenka pa su mirni

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 10:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Tijekom zadnjih dana, naročito u nedjelju, održavaju se sve masovniji prosvjedi na istoku Ukrajine - tisuće izlaze na ulice u Harkovu, Donjecku, Lugansku, Odesi i drugdje. Njihovi zahtjevi možda nisu identični onom krimskom, no referendumi se zahtijevaju, referendumi kojima bi se Ukrajina pretvorila u federaciju.

moš mislit šta če im to proč

ovo je zov za sve ruse
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 10:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

http://www.vecernji.hr/svijet/napeta-situacija-na-istoku-ukrajine-rusi-gomilaju-vojsku-uz-granicu-928565

Zabrinuti smo najnovijim događajima. Pokušavamo zaustaviti Ruse svim diplomatskim metodama, no ukrajinski narod spreman je braniti domovinu - kazao je Deščicja.

aha, baš kao što bio spreman braniti krim

nešto se ućutao Majdan, obzirom kolku larmu su digli

Jedno je Krim, koji se zbog svog položaja i svega ostalog što smo navodili na prethodnim stranicama topica nije mogao braniti, a istok je malo drugačija priča. Po meni Rusi ga mogu dobiti jedino otvorenom invazijom izvana (iako je pitanje bi li baš cijeli istok lako zauzeli), nikako ga ne mogu dobiti iznutra nekakvom balvan revolucijom.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 10:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
pax americana vs Русский мир
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 10:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
zašto je to diskutabilno? pa bia je u sastavu Ukrajine do prije par dana

Način na koji je došao u sastav Ukrajine, pre raspada, i status posle raspada
I sada je u sastavu Ukrajine

Živo me zanima, da li će, recimo, UEFA dozvoljavati timovima sa Krima da igaju evropska takmičenja

Vi biste od cijele ove situacije mogli dosta profitirati, budete li pametno igrali.
Za očekivati je da će Zapad sad sve napraviti da što više zemalja otrgne od utjecaja Moskve pa možete očekivati kojekakve povlastice u odnosima sa Zapadom, brži pristup u EU (vas sigurno neće toliko gnjaviti kao što su nas), a tko zna što će vam sve Rusija ponuditi.
Sve ovisi kakav je Vučić trgovac.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 10:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Jedno je Krim, koji se zbog svog položaja i svega ostalog što smo navodili na prethodnim stranicama topica nije mogao braniti, a istok je malo drugačija priča. Po meni Rusi ga mogu dobiti jedino otvorenom invazijom izvana (iako je pitanje bi li baš cijeli istok lako zauzeli), nikako ga ne mogu dobiti iznutra nekakvom balvan revolucijom.

nije ni bilo nešto volje za branit krim a?

mogli su ovi majdanovci bar lelek boli ispustit ako već za širu akciju nisu spremni...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 11:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
vučić je CIA igračić, prelivoda i izdajnik

bio je u moskvi, navodno mjerio pritisak a ustvari zapretilo mu se, da mora slobiste uzet u vladu...

rusi zasad samo jednog pravog vazala imaju na balkanu, vazala na kojeg će se uskoro obrušit vaskoliki zapad....

Edited by - KRAS on 24/03/2014 11:01:40
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 11:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

nije ni bilo nešto volje za branit krim a?

A kako da ga brane?
Rusi na Krimu imaju 25 tisuća vojnika i jake vojne baze, Ukrajinci 3500 vojnika, znatno slabije naoružanih. Rusi su na Krimu apsolutna većina (58%), Krim je poluotok samo jednim uskim grlom povezan s ostatkom Ukrajine, što se moglo lako blokirati, braniti i onemogućiti da bilo kakva pojačanja stignu malobrojnoj ukrajinskoj vojsci na Krim.
Što im je drugo preostalo nego da se predaju? Dobro, mogli su pružiti otpor koji bi brzo bio svladan i tko zna koliko bi ih bezveze izginulo tamo.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 11:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

vučić je CIA igračić, prelivoda i izdajnik

bio je u moskvi, navodno mjerio pritisak a ustvari zapretilo mu se, da mora slobiste uzet u vladu...

rusi zasad samo jednog pravog vazala imaju na balkanu, vazala na kojeg će se uskoro obrušit vaskoliki zapad....

Na kojeg vazala misliš? Na Srbiju? Neće se na njih zapad obrušiti nego se može očekivati da će im dati neku primamljivu ponudu koju ovi neće moći (htjeti) odbiti.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/03/2014 : 11:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Vi biste od cijele ove situacije mogli dosta profitirati, budete li pametno igrali.
Za očekivati je da će Zapad sad sve napraviti da što više zemalja otrgne od utjecaja Moskve pa možete očekivati kojekakve povlastice u odnosima sa Zapadom, brži pristup u EU (vas sigurno neće toliko gnjaviti kao što su nas), a tko zna što će vam sve Rusija ponuditi.

Ne trpaj me u tor. Ako me nešto zanima to sam samo ja i ljudi oko mene. Država me ič ne interesuje
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 11:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by KRAS

Na kojeg vazala misliš? Na Srbiju? Neće se na njih zapad obrušiti nego se može očekivati da će im dati neku primamljivu ponudu koju ovi neće moći (htjeti) odbiti.

mislim na RS, kakva crna Srbija
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2014 : 12:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:
zašto je to diskutabilno? pa bia je u sastavu Ukrajine do prije par dana

Način na koji je došao u sastav Ukrajine, pre raspada, i status posle raspada
I sada je u sastavu Ukrajine

Živo me zanima, da li će, recimo, UEFA dozvoljavati timovima sa Krima da igaju evropska takmičenja

ne virujen da če se pretjerano iskeširat,ni zapad ni rusi

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2014 : 12:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-krimu-ugasila-struju-ruske-snage-zauzele-mornaricku-bazu-u-fedosiji/735646.aspx

lako za struju al voda je zajeb ako je isključe

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 13:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-krimu-ugasila-struju-ruske-snage-zauzele-mornaricku-bazu-u-fedosiji/735646.aspx

lako za struju al voda je zajeb ako je isključe

Čudi me da još nisu prekinuli diplomatske odnose s Rusijom.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/03/2014 : 13:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-okrece-ledja-zapadu-i-jaca-veze-s-azijom/735650.aspx

dok se bahati, dekadentni i hedonostički Zapad sve više (ekonomski, socijalno) raspada, Rusija i Kina marljivo rade na svjetskoj dominaciji.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2014 : 15:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-okrece-ledja-zapadu-i-jaca-veze-s-azijom/735650.aspx

dok se bahati, dekadentni i hedonostički Zapad sve više (ekonomski, socijalno) raspada, Rusija i Kina marljivo rade na svjetskoj dominaciji.

a misliš da če oni bit bolji budu li dominirali?

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 15:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/03/2014 : 17:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

A kako da ga brane?
Rusi na Krimu imaju 25 tisuća vojnika i jake vojne baze, Ukrajinci 3500 vojnika, znatno slabije naoružanih. Rusi su na Krimu apsolutna većina (58%), Krim je poluotok samo jednim uskim grlom povezan s ostatkom Ukrajine, što se moglo lako blokirati, braniti i onemogućiti da bilo kakva pojačanja stignu malobrojnoj ukrajinskoj vojsci na Krim.
Što im je drugo preostalo nego da se predaju? Dobro, mogli su pružiti otpor koji bi brzo bio svladan i tko zna koliko bi ih bezveze izginulo tamo.

ukrajinska vojska sa obilježjima sssr-a i sa sssr oružjem, nema baš nikakve šanse protiv moćne rusije, a to znaju i ukrajinski generali, zato mudro ćute

no, gde su oni fašisti sa majdana, naoružani dugim cevima..sa vojnom komandom

lako im je bilo snajperima pucat po miliciji naoružanoj samo gumenim mecima

zašto nisu upali na krim, da im se ruski specialci najebu majke

lako je bilo napravit sranje, što sad ne nastave sa borbom

Edited by - KRAS on 24/03/2014 17:15:30
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/03/2014 : 18:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Gle Kras ti si meni fakat simpatičan sa ovim alter-egom i drago mi je da si se malo maknuo od guzica, sisa i ovaca ali ovo tvoje navijanje za jednu stranu je fakat pomalo komično. Nova vlast ima legitimitet, referendum je neustavan, a Krim je okupiran. Ok, ti imaš drukčije mišljenje i ja to poštujem i znam da je taj nick koji koristiš i zamišljen za jednu kvalitetnu zafrkanciju koja stvarno nije loša ali daj malo budi objektivan A o nekim stvarima ako ne znaš onda nemoj ni pisat.Kako ono kažu u Švejku:"Švejk, da niste vi slavenofil?"

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/03/2014 : 18:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

quote:

a šta ja znam... zapadnjački kapitalizam se pokazao čisto predatorskim i lešinarskim, premda nemam iluzija da je ruski i "istočnjački" nešto naročito human, ali imaju kinezi tu neku snagu, disciplinu, tradiciju, čvrst mentalitet... nisu toliko skrenuli... čini mi se.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 19:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

no, gde su oni fašisti sa majdana, naoružani dugim cevima..sa vojnom komandom

lako im je bilo snajperima pucat po miliciji naoružanoj samo gumenim mecima

zašto nisu upali na krim, da im se ruski specialci najebu majke

lako je bilo napravit sranje, što sad ne nastave sa borbom

Prema nekim informacijama organiziraju se, naoružavaju i razmještaju u istočnom dijelu Ukrajine.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/03/2014 : 19:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Gle Kras ti si meni fakat simpatičan sa ovim alter-egom
znam da je taj nick koji koristiš i zamišljen za jednu kvalitetnu zafrkanciju koja stvarno nije loša

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/03/2014 : 19:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Gle Kras ti si meni fakat simpatičan sa ovim alter-egom
znam da je taj nick koji koristiš i zamišljen za jednu kvalitetnu zafrkanciju koja stvarno nije loša

Ma ne u smislu da ima drugi nick nego u smislu daje privatno sigurno potpuno drukčiji, a da mu je sve kaj piše pod ovim nickom samo zez:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.66 seconds. Snitz Forums 2000