Blek mi je drag oduvjek, ova naslovnica i u praskozorje prica su najbolji dio blek serijala....sad se vidi ko je mitton a ko mastertuono...onaj ko je bojkotirao bleka ..sad je trenutak da kupi najbolje od njega.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jos broj i stize satatoga...blek sa topovskom cijevi u rukama...onda opet naslovnica iz zdenca smrti i konacno prica o velikom bleku...krasan blekov period... www.ifedizioni.it/if/
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pa izdanja su mi bila i odbojna zbog naslovnica koliko god je prica dobra ali ipak moram knjigu(strip) cijeniti i po koricama ne samo sadrzaju...sto se tice stripa tu sam rigorozan....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Malo se ne snalazim oko Ludensovog Bleka. Hoće li ovde ići i one epizode sa krupnim crtežom? Ko je to radio? Znam da nije YU Blek.
Neke od tih epizoda su: Najduža Noć, 7 Džinova, Okultistovo detinstvo, Satikana skvo...
Kad kreću te epizode sa krupnim crtežom?
U Bleku koji je još na kioscima je Grad čarolija, u broju ranije Besmrtni bizon a u još jednom ranije Blek u Londonu. Ovdje je U praskozorje, a kako teller kaže za dva broja slijedi Saratoga pa Priča o Velikom Bleku!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
kad potgledam kioske izgledaju ko iz 80-ih godina.... još fali samo Mr No i Dijamantska klopka...
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
E ovo je ona epizoda u praksozorje kad blek umre to nisam nikad cito vidio sam samo pocetak na stripovi online, kad je to izaslo u lunov magnus mislim da se nisam ni rodio neznam kad je to izaslo bas me zanima ta epizoda!!