Na stranu sto ne vidim smisla ovim glasanjima, rekao bih jedno. Vernija vec imamo u originalnoj, boljoj izvedbi nego sto je on sam, a Chiarolla je jedinstven. Bas sam juce procitao "Odrediste Afrika", i nisam siguran da li bi mi ta epizoda bila dobra koliko jeste da nije njegovog crteza. Pretpostavljam da bi se zbog Vernijevog crteza smorio citajuci...
Chiarolla je rasturio kako je odlicno nacrtao Odrediste Afrika! Bas dobra epizoda, puna akcije! Mogu Burattini i Chiarolla kada hoce!
Inace sam glasao za Vernija, a ne za Chiarollu, jer Verni vise odgovara Zagoru i podseca na Ferrija.
Ali ako bi se gledalo ko je uopsteno bolji crtac, glasao bih za Chiarollu.
Chiarolla je odlican i zadnjem Ludensovom maxiju, ali Verni je strasno napredovao u zadnje vrijeme, postao opako slican Ferriju iz najboljih dana, a ja mu to ne uzimam za zlo...
U kom smislu promasena umetnost? Kakve veze ima Vernijeva plagijatura s umetnoscu? Zar su umetnici samo crtaci koji su odabrali ferrijanski stil? Mislim, ja na ove tri strane vidim mnoge teske, a besmislene reci na racun jednog crtaca da bi se velicao drugi. Za staviti prst na celo...
U kom smislu promasena umetnost? Kakve veze ima Vernijeva plagijatura s umetnoscu? Zar su umetnici samo crtaci koji su odabrali ferrijanski stil? Mislim, ja na ove tri strane vidim mnoge teske, a besmislene reci na racun jednog crtaca da bi se velicao drugi. Za staviti prst na celo...
Što bi reko King...
svaka ti je ko u Njegoša!
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Kjarola ima taj prljavi dinamični crtež koji je odličan za neke priče. Verni ima taj kvaziferijevski crtež koji je odličan za neke druge priče.
Recimo to ovako, ukoliko se radnja odvija u pustinji tokom jakog vjetra ( ili na moru tokom jake oluje ) odabrao bih Kjarolu, ukoliko je riječ o mirnom danu, odabrao bih Vernija :D
Kjarola ima taj prljavi dinamični crtež koji je odličan za neke priče. Verni ima taj kvaziferijevski crtež koji je odličan za neke druge priče.
Recimo to ovako, ukoliko se radnja odvija u pustinji tokom jakog vjetra ( ili na moru tokom jake oluje ) odabrao bih Kjarolu, ukoliko je riječ o mirnom danu, odabrao bih Vernija :D
Ferija bih odabrao za oba tipa priča :D
Ovo je mozda i najblize istini Iako, ovo sto gledamo od Vernija u redovnoj seriji jos nije pravi Verni.