Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/04/2014 : 13:32:31
|
quote: Originally posted by goghy Komu se ne sviđa, nece uzeti i strpit ce se do slijedeceg,.. Stvarno , tko bi nama svima udovoljio?
Upravo tako, evo ja sam preskočio prošli maxi zbog Chiarolle ali ovaj ću uzeti jer mi Mangiantini nije tako loš iako lako moguće da je priča zamorna. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/04/2014 : 13:37:26
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by velka031 Ovaj put naslovnica uzas, sorry maestro.
Neprirodan položaj luka u rukama indijanca je zajebao dosta toga.
A tek neprirodan zagorov hod!!
Hod je ipak lakše opravdati ako ga je dohvatila neka skupina crnih momaka. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 19/04/2014 : 14:05:37
|
quote: Originally posted by velka031 Ovaj put naslovnica uzas, sorry maestro.
Neprirodan položaj luka u rukama indijanca je zajebao dosta toga.
A tek neprirodan zagorov hod!!
Hod je ipak lakše opravdati ako ga je dohvatila neka skupina crnih momaka.
|
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 19/04/2014 : 14:48:53
|
quote: Originally posted by goghy Komu se ne sviđa, nece uzeti i strpit ce se do slijedeceg,.. Stvarno , tko bi nama svima udovoljio?
Upravo tako, evo ja sam preskočio prošli maxi zbog Chiarolle ali ovaj ću uzeti jer mi Mangiantini nije tako loš iako lako moguće da je priča zamorna.
Mangiantini ti nije loš, a Chiarolla jeste?
|
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 19/04/2014 : 15:20:11
|
quote: Originally posted by djukak
Upravo tako, evo ja sam preskočio prošli maxi zbog Chiarolle ali ovaj ću uzeti jer mi Mangiantini nije tako loš iako lako moguće da je priča zamorna.
Mangiantini ti nije loš, a Chiarolla jeste?
o ukusima se ne raspravlja...mangiatini je onako,ali karijola je strava i užas |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/04/2014 : 16:36:16
|
Mangiantini nije ništa posebno ali je solidan i njegov stil mi bolje paše od Chiarolle, samo da još doda Zagoru koju godinu više i to je onda to. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/04/2014 : 16:46:50
|
Mangiantini nije ništa posebno ali je solidan i njegov stil mi bolje paše od Chiarolle, samo da još doda Zagoru koju godinu više i to je onda to.
Trebao bi generalno da poradi malo vise na likovima, ali i meni je drazi od Chiarolle. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/04/2014 : 16:54:10
|
Meni ni na likovima, isključivo na Zagoru, jedino on i Gramaccioni imaju takav problem crtanja Zgora. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 19/04/2014 : 19:26:34
|
Dajte ljudi kupujte ovo bez obzira kakva vam je naslovnica ili što netko kaže. Moramo podržavati izdavanje Zagora jer što bi bez njega!? Evo i ja kupujem kad Chiarolla ili Laurenti crtaju iako se nakon gledanja njihovog Zagora osjećam loše. Ali ipak si mislim - pa i to je naš Zagor, jedan i jedini :-) |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1607 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 19/04/2014 : 19:39:19
|
Odlican maksi, perfektna priča, posebno na početku, a crtač mi uopšte nije loš, čak suprotno od toga. Uz opasnost da budem anatemisan mislim da je veoma dobar. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/04/2014 : 20:07:33
|
quote: Originally posted by night
Odlican maksi, perfektna priča, posebno na početku, a crtač mi uopšte nije loš, čak suprotno od toga. Uz opasnost da budem anatemisan mislim da je veoma dobar.
Potvrdjujem! Mangiantini je obavio dobar posao, sve je zaista odlicno nacrtao osim Zagora. Kod nekih vinjeta sam bas duze zastajao i promatrao dobro uradjene detalje. A i prica je sasvim ok. Ovaj maxi je za koplje bolji od Tajanstvenog otoka, u svakom pogledu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/04/2014 : 22:13:14
|
quote: Originally posted by King Warrior Ovaj maxi je za koplje bolji od Tajanstvenog otoka, u svakom pogledu.
To te ja pitam, onda ga nikako ne smijem preskočiti. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/04/2014 : 23:35:29
|
kako je cudno kad TrOMISLAWSKI da najavu za nekog maxija ili specijala svi pisu bravo svaka cast ludens samo naprijed svi sretni ali onda poslije svi pljuju po tim istim stripovima!!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/04/2014 : 23:40:07
|
kako je cudno kad TrOMISLAWSKI da najavu za nekog maxija ili specijala svi pisu bravo svaka cast ludens samo naprijed svi sretni ali onda poslije svi pljuju po tim istim stripovima!!!
Pa, svaki poklon je dobar dok ga ne otvoriš. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 19/04/2014 : 23:44:38
|
kako je cudno kad TrOMISLAWSKI da najavu za nekog maxija ili specijala svi pisu bravo svaka cast ludens samo naprijed svi sretni ali onda poslije svi pljuju po tim istim stripovima!!!
Pa, svaki poklon je dobar dok ga ne otvoriš.
Stvar je u ocekivanju svi ocekuju od maxija nesto posebno dobro ili se barem nadaju ajde tex i zagi su jos ok ali kako se tek razocaraju na dd maxijima to je strasno!!Zapravo mi nije jasno kako to da oni u sbe nevide da je to sranje da to kurcu nevalja ili ih jednostavno boli k... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 20/04/2014 : 00:01:02
|
quote: Originally posted by Rahazlam tex i zagi su jos ok ali kako se tek razocaraju na dd maxijima to je strasno
Nemoj me plašiti sa DD maxijima jer sam baš nedavno nabavio prvih 7 i tek čekaju na čitanje. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 20/04/2014 : 00:03:07
|
quote: Originally posted by Rahazlam tex i zagi su jos ok ali kako se tek razocaraju na dd maxijima to je strasno
Nemoj me plašiti sa DD maxijima jer sam baš nedavno nabavio prvih 7 i tek čekaju na čitanje.
Neka čekaju... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/04/2014 : 13:54:33
|
Nemoj me plašiti sa DD maxijima jer sam baš nedavno nabavio prvih 7 i tek čekaju na čitanje.
Pa ima odlicnih epizoda recimo ukradeni zivot iz maxi2(ili ludensovog 1)recimo maxi 5 glas vraga i ruke ubojice idol masa meni odlicna epizoda makar su je popljuvali ali poslije maxija 5 vise nema nijedna dobra epizoda stvarno uza!! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 20/04/2014 : 19:14:35
|
Ima logike - najprije sam sretan sto je uopce izasao bilo koji strip, a kamoli Zagor, a onda je normalno da komentiram sami strip, pricu, crtez, naslovnu, opci dojam, a ako su ti komentari losi, to nema veze s onom radoscu da je strip uopce netko izdao, kuis? |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/04/2014 : 19:36:23
|
quote: Originally posted by velka031
Ima logike - najprije sam sretan sto je uopce izasao bilo koji strip, a kamoli Zagor, a onda je normalno da komentiram sami strip, pricu, crtez, naslovnu, opci dojam, a ako su ti komentari losi, to nema veze s onom radoscu da je strip uopce netko izdao, kuis?
Meni su recimo zagor specijali pokvarili tu srecu kad izlaze zapravo imam osjecaj mucnine u zelucu kad vidim zagor specijala na kiosku ali nadam se da ce ovaj biti bar prosjecan!! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Posted - 20/04/2014 : 19:55:53
|
Ima logike - najprije sam sretan sto je uopce izasao bilo koji strip, a kamoli Zagor, a onda je normalno da komentiram sami strip, pricu, crtez, naslovnu, opci dojam, a ako su ti komentari losi, to nema veze s onom radoscu da je strip uopce netko izdao, kuis?
Meni su recimo zagor specijali pokvarili tu srecu kad izlaze zapravo imam osjecaj mucnine u zelucu kad vidim zagor specijala na kiosku ali nadam se da ce ovaj biti bar prosjecan!!
Ovo je maxi, a oni su, po meni, manje vise ok, svakako puno bolji od specijala. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/04/2014 : 20:17:57
|
Meni su recimo zagor specijali pokvarili tu srecu kad izlaze zapravo imam osjecaj mucnine u zelucu kad vidim zagor specijala na kiosku ali nadam se da ce ovaj biti bar prosjecan!!
Ovo je maxi, a oni su, po meni, manje vise ok, svakako puno bolji od specijala.
I meni ovog se maxija bojim ovaj prosli je bio ok!! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Posted - 20/04/2014 : 20:19:36
|
Ne valja ga suditi po naslovnici, a ako King kaze da je dobar, valja mu vjerovati... Ja ga kupujem svakako, kao i sve Zagore dosad :) |
|
|
Topic |
|