sad mi nešto pade na pamet - kad se uskoro pojavi Gotika, Feniks pres će biti izdavač sa najviše izdatih albuma sa Betmenom (BP 2 komada, DW 1 kom, Mentor 1); jeste da će ga DW i Fibra u dogledno vreme prešišati, ali činjenica je da je za sada jedan od najmanjih izdavača na ovim prostorima izdao najviše stripova (u posleratnom periodu) sa najpopularnijim superherojem ikad.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Danas je poslednji dan pretplate, taman da se "zahvalim onima koji su glasali za nas... a i onima koji nam nisu dali glas" Nije bilo mnogo pretplatnika, negde desetak, ali u svakom slucaju im se zahvaljujem na tome sto su ukazali poverenje PP.
[/quote] Ne bih se začudio. Šutiraju i bacaju moj paket dok sam ja još prisutan na šalteru... [/quote]
Upravo. I to je njima potpuno normalno, očekivao bih bar da ce sačekati dok odem dok ne počne bacanje i tumbanje, ali očigledno im ne predstavlja nikakav problem da to rade i dok sam prisutan...
[/quote] Omogucite pretplatu i na podrucju Slo i Hr, pa ih bude jos par desetak. :P [/quote]
Verovatno im se ne isplati, tj. vama neće da se isplati. Cena poštarine za inostranstvo, a posebno za tiskovinu je bezobrazno skočila (od 40 do cak 98%)... Nisam ni pre trgovao preko granice, ali sada mi ne pada na pamet. Čak i Limundo i Kupindo su mi izgubili svaki smisao.
Da ne spamujem za džabe i vodim ovu temu u oftopik, ali sam ispisao poveći tekst i obrisao, ali o Pošti i mojim iskustvima sa njima mogao bih pisati do sutra.