U ovoj turi večina, koja bi morala dobiti pakete, javljaju, da još nisu stigli. Ratko ih je poslao skupa sa tiskanicama, koje su stigle a paketi još ne. Pošto je Ratko na putu, kad se vrati javljam vam brojeve pošiljke od paketa, da provjerimo gde su.
Hvala na razumijevanju i Ispričavam se na čekanju!
Pozdrav, završile aukcije! Poslao poruku svim kupcima u vezi pruzimanja i ostalih sitnica. Molim javite što prije, jer pakujem ovaj vikend i 5.3 več šaljem iz HR (ili ostavljam na preuzimanje)
Za sve za koje ide poštom, javim do kraja vikenda (ako mi uspije) podatke za uplatu (ptt i slično)
Aukcije završene u 3. mjesecu spakovane i spremnite za slanje. Svima sam javio podatke za uplatu i način preuzimanja. Stavio sam nove aukcije, koje završavaju u 4. mjesecu, ali ove cemo riješavati u početku 5.mjeseca - hvala na razumijevanju.
Pozdrav Danas poslane sve osvojene aukcije, u trečom mjesecu, po pošti (koji su odabrali tu mogučnost!) Molim, javite kad primite.
Ostale osvojene aukcije su ostavljene u striparnici Lastan, za lično preuzimanje (koji su odabrali tu mogučnost!) Kad uhvatite vremena, molim preuzmite svoje stripove.
Pozdrav U subotu sam skoknuo do Krapine (bio u Mariboru, pa bilo "blizu") tako da sam poslao pakete svima, koji su naveli slanje poštom - molim javite kad primite.
Uspeo sam predati i stripove, pa su dostavljeni u Zagreb u striparnicu Lastan, pa molim sve koji su odabrali lično preuzimanje, da preuzmu stripove kod Lastana (i namoljavam i one koji još nisu uspeli preuzeti po koji paketič iz prošlih aukcija)
Evo mene opet, uzeo si malo pauze, pa nastavljamo. Pozivam sve, koji još imaju za preuzet stripove kod Lastana, da to učine, da ne zatrpavamo striparnicu :)
Idemo, kao i do sada, slanje iz HR u HR ili lično preuzimanje u ZG. Pozdrav
Pozivam sve, koji još imaju za preuzet stripove kod Lastana, da to učine, da ne zatrpavamo striparnicu :) Idemo, kao i do sada, slanje iz HR u HR ili lično preuzimanje u ZG.