forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 14:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
evo koga zanima, nije baš lagano štivo ali je zato hrpa evidentiranih i ispitanih pronalazaka koji datiraju iz malo starijeg perioda nego što bi trebali.
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Cremo_i_R._Thompson_Skrivena_povijest_ljudske_vrste.pdf

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 14:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

evo koga zanima, nije baš lagano štivo ali je zato hrpa evidentiranih i ispitanih pronalazaka koji datiraju iz malo starijeg perioda nego što bi trebali.
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Cremo_i_R._Thompson_Skrivena_povijest_ljudske_vrste.pdf

Postujem i na znanje uzimam..hvala

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2014 : 14:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

stavio ovaj post. čisto da uputim na još jednu zanimljivu stranu priče.
quote:

a što je s pronalascima ljudskih artefakata čija se starost procjenjuje i na milijune, a i više godina? da li ste upoznati s tim? i tu govorimo o predmetima koji nikako drugačije nisu mogli dospijeti u taj sloj zemlje ili stijena osim ako nisu stari koliko i sam sloj u kojem su pronađeni. npr:
http://www.0095.info/en/index_thesesen_95onesentencethesesagainste_millionyearoldartefacts7.html

dakle, teorija je da je čovjek na zemlji malo duže nego što se misli. koegzistirao je i s dinosaurima, pračovjecima itd. a hominidi su se razvijali neovisno o čovjeku. (danas ih znamo kao bigfoote, jetije i sl.)

recimo ovaj kamen star između 140 i 65 milijuna godina, pronađen u Glen Roseu u Texasu. dokazano je da na kamenu nije intervenirano niti urezivano te da su otisci nastali utiskivanjem. ovakve stvari nećete naći u udžbenicima i na dokumentarcima jer se ne uklapaju. naći ćete ih na nekim žlj stranicama gdje će se činiti kao nečija izmišljotina.

ovo ne ide u prilog evoluciji, ali ne baš ni kreacionizmu...

i da naglasim da osobno ne zagovaram ovu teoriju ali mi se čini zanimljivom temom. također nisam htio stavljati masu linkova, ako nekog zanima neka pronađe nešto od Michaela Crema (Cremo) ili neka švrlja po internetu, uglavnom ovakvih pronalazaka je mogo i svi su znanstveno ispitani i potvrđena im je starost. ali završili su u ladici pod X-files.

ovo su da prostiš teške gluposti

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19879 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/05/2014 : 14:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Cini se da dosta ljudi s ovog topica nije jos evoluiralo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 14:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Cini se da dosta ljudi s ovog topica nije jos evoluiralo.

Cini se..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 06/05/2014 14:51:58
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 14:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
iwoode, ovaj tvoj post je teška glupost. jesi li uopće pročitao što piše? jesi li malo proučio? ili si samo letimično prošvrljao i na temelju tvojih osobnih uvjerenja došao do zaključka da su to gluposti?
nek ažem da je to istina, nego da postoje konkretni pronalasci koji se teško mogu objasniti na način koji je konvecionalan i općeprihvaćen.
mislim da tvoja reakcija nije u redu.

Edited by - xilrion on 06/05/2014 14:52:46
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2014 : 14:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

iwoode, ovaj tvoj post je teška glupost. jesi li uopće pročitao što piše? jesi li malo proučio? ili si samo letimično prošvrljao i na temelju tvojih osobnih uvjerenja došao do zaključka da su to gluposti?
nek ažem da je to istina, nego da postoje konkretni pronalasci koji se teško mogu objasniti na način koji je konvecionalan i općeprihvaćen.

slušaj,ka šta več napisah prije par godina (mislin 6 ili 7) smo do u detalje raspravljali o ovoj temi.
biologija me zanima od osnovne.pročita san i kurcu knjiga,znanstvenih radova i sl.
uvik rado pročitan nešto novo al ovaj Cremo ne spada u tu kategoriju.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 14:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

slušaj,ka šta več napisah prije par godina (mislin 6 ili 7) smo do u detalje raspravljali o ovoj temi.
biologija me zanima od osnovne.pročita san i kurcu knjiga,znanstvenih radova i sl.

jer se ne uklapa u priču.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Cremo je mekani proljev..totalno neuspjeli nacin da se dostigne Nutella ..jebiga..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2014 : 15:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

jer se ne uklapa u priču.

jerbo piše pizdarije.
kakvi sisavci prije 600 milijuna godina?

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 15:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ma jebe se meni za crema, meni su interesantni pronalasci i njihova starost koje antropolozi i znanstvenici doslovno ignoriraju jer ne znaju što bi s time. a nije cremo sam to iskopao i etiketirao kao staro.inače sam pobornik evolucije i ovakve stvari me pogotovo zbunjuju ali su mi i interesantne i mislim da su vrijedne pažnje, a ne ignoriranja pritom misleći "ma sigurno postoji neko logično(prihvatljivo) objašnjenje".

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12826 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/05/2014 : 15:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Pogledah topic od početka. Komentar: Murdoc, ti si rođeni filozof.

Ja bi rekao našim jezikom: seronja

Have mercy
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

ma jebe se meni za crema, meni su interesantni pronalasci i njihova starost koje antropolozi i znanstvenici doslovno ignoriraju jer ne znaju što bi s time. a nije cremo sam to iskopao i etiketirao kao staro.inače sam pobornik evolucije i ovakve stvari me pogotovo zbunjuju ali su mi i interesantne i mislim da su vrijedne pažnje, a ne ignoriranja pritom misleći "ma sigurno postoji neko logično(prihvatljivo) objašnjenje".

Moj covjek

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom"

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 15:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:

pa u tome i jest problem. kakvi sisavci prije 600 milijuna godina? to se i ja pitam. zato i je zbunjujuće.

i interesantno

Edited by - xilrion on 06/05/2014 15:19:34
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Svi koji se propituju su ustvari razlog zbog kojeg sam otvorio topic ovakvo agresivnog naslova..sa pravaom vidim.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12826 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/05/2014 : 15:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac
nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2014 : 15:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

pa u tome i jest problem. kakvi sisavci prije 600 milijuna godina? to se i ja pitam. zato i je zbunjujuće.

i interesantno

kako kome

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 15:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Kako je, pitam se, Nutella zavrsila na ovom topicu?

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 15:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

isto kako i proljev.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac
nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?

Da ..taj sam.
No, ti bijase onaj koji se u zamku uhvatio.
Onaj koji ne razumije niti iole blizu stoji posta moga prijasnjega.
Tvoje predrasude su moja zabava.
Ti si moj Pinokio
Kerac Bane je za tebe nedostizan san..kao cirilica ili pojam "imati muda"
Ti si materijal na kome se treba raditi..
Nemoj biti ljut..budi na aport..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/05/2014 : 15:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

isto kako i proljev.

Većina gmazova i sisavaca tijekom evolucije je žderalo Nutellu od koje su dobijali proljev.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

To je nesto u sto cemo svi prst zabosti.bas kao i u ovaj topic.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 15:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Evolucija je jedina istina.
Gdje smo sad nakon 4 strane dosli.
Meni se osobno jako svida,,a vama?

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 06/05/2014 : 15:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
samo što se od nutelle ne evoluira nego mutira, ali to je tema za drugi topic.

Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000