Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47524 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11929 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12826 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/05/2014 : 16:07:21
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by Darth Ivan
Pogledah topic od početka. Komentar: Murdoc, ti si rođeni filozof.
Ja bi rekao našim jezikom: seronja
Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom"
Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?  
Da ..taj sam. No, ti bijase onaj koji se u zamku uhvatio. Onaj koji ne razumije niti iole blizu stoji posta moga prijasnjega. Tvoje predrasude su moja zabava. Ti si moj Pinokio Kerac Bane je za tebe nedostizan san..kao cirilica ili pojam "imati muda"  Ti si materijal na kome se treba raditi.. Nemoj biti ljut..budi na aport..
Ejvala, usro se!  |
Have mercy |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/05/2014 : 16:12:41
|
Nemoj se bojati izivko..ja sam za tebe uvijek tu  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 16:15:57
|
quote: Originally posted by lwood
eurokrem je bolji od nutelle  
Sto je..Je..cocta je bolja od Coca-Cole..ili? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 06/05/2014 : 16:27:14
|
Sunce vam vase!  Pa sto si ne otvorite ~BRBLJAONICU~ Ili ovaj topic preimenovati kad sad vise na to lici, a evolluirati ionako necete nikad. :)
Inace, danas je bas lijep i topao dan, sjedim na klupici uz Kanal i cekam sina.. Ne zuri mi se nikud dok sunca ima.. Forumi bi trebali imati opciju - po riti i popodne jer nije zavrsilo od sinoc.  |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 16:39:02
|
Ovaj topic upravo vodi ondje gdje namjerava stici. Ovo je moj definitivni topic. Ovo je moja kreacija.. Ovo je moj mac..
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:10:47
|
Hahaha.... tlpic godine. Murdocov oltar zajebancije od sumraka do zore,pa nek izdrzi ko more :) |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:20:07
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Hahaha.... tlpic godine. Murdocov oltar zajebancije od sumraka do zore,pa nek izdrzi ko more :)
Ponavljam, ako je ovo sve zajebancija i ako on samo trolla, svaka mu čast, ali on ovako piše već duže vrijeme...
Znam, ima svako pravo pisati kako hoće, ali imam i ja onda pravo reći da piše nebuloze... Jednostavno mi takav način nimalo ne odgovara, i mada nisam nikakvo mjerilo ponašanja i pisanja osjećam olakšanje sad kad sam rekao što mislim :)
Jednostavno, njegovo pisanje na mene djeluje kao nekakav okidač, ne mogu tu ništa :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/05/2014 : 17:21:09
|
Covik otvori topic i u jedan dan nabijete 5 strana, ko ce to sad citat sve ..jedino sta cu reci da se svrstavam na stranu onih koji podrzavaju teoriju evolucije.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 06/05/2014 17:21:48 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:24:51
|
quote: Originally posted by Beva
Hahaha.... tlpic godine. Murdocov oltar zajebancije od sumraka do zore,pa nek izdrzi ko more :)
Ponavljam, ako je ovo sve zajebancija i ako on samo trolla, svaka mu čast, ali on ovako piše već duže vrijeme...
Znam, ima svako pravo pisati kako hoće, ali imam i ja onda pravo reći da piše nebuloze... Jednostavno mi takav način nimalo ne odgovara, i mada nisam nikakvo mjerilo ponašanja i pisanja osjećam olakšanje sad kad sam rekao što mislim :)
Jednostavno, njegovo pisanje na mene djeluje kao nekakav okidač, ne mogu tu ništa :)
A sto mislis koji kriz ja nosim koja tu budalu razumijem :) |
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/05/2014 : 17:25:53
|
quote: Originally posted by Poli
a da se preselite na Tuttin topic 
Tamo je evolucija jebeno zakazala..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:29:39
|
quote: Originally posted by Poli
@Beva Predugo bez novog Dylana? ;)
Ma ne ;) Nemam ništa protiv Murdocka, samo mi se neobjašnjivo ne sviđa stil kojim piše postove, pa kad je već Johnny spomenuo rekoh da se upišem... Taj nekakav kvazi-intelektualni stil, ne znam...
On topic, (za promjenu :D), evolucija je teorija koja zasad odgovara na najviše pitanja i najbolje je što imamo... |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:36:50
|
A sto mislis koji kriz ja nosim koja tu budalu razumijem :)
Priznajem, nije ti lako :) Čak mislim da ponekad glumiš da ga razumiješ, čisto da održiš reputaciju :)
Na zalost ( moju) prekasno je za glumu..:) |
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:42:37
|
Ovaj topic upravo vodi ondje gdje namjerava stici. Ovo je moj definitivni topic. Ovo je moja kreacija.. Ovo je moj mac..
Ovo nema smisla :)
Ne bih da ispadne da imam nešto protiv tebe, ali čitaš li ti ovo što napišeš?
Da.., a ti ? Tvoji postovi zvuce isprazno i nemaju boje, okusa , niti mirisa,,ti rasmizljas skuceno.. Molim te da pokupis svoje nozeve i izades iz kuhinje, Hvala ti na svemu.  |
Edited by - mr murdoc on 06/05/2014 17:43:35 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:45:28
|
Jednostavno, njegovo pisanje na mene djeluje kao nekakav okidač, ne mogu tu ništa :)
Imas pravo..nemozes tu nista  |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:52:43
|
Tvoji postovi zvuce isprazno i nemaju boje, okusa , niti mirisa,,ti rasmizljas skuceno.. Molim te da pokupis svoje nozeve i izades iz kuhinje, Hvala ti na svemu. 
Vidiš, meni je samo iritantan način na koji pišeš, ono 'Yeeep', 'Oh daaa', pa onda konstrukcije rečenica većih od života koje u suštini nitko i ne razumije... S tvojim razmišljanjem i stavovima nemam nikakvih problema (osim s tom neobjašnjivom željom za ubijanjem ljudi, ali hej :D)...
I odmah sam skučen, bez boje i mirisa...
OK, jesam izazivao i prirodno je da se braniš, ali meni je i dalje takav način pisanja prikladniji tinejdžericama koje se upisuju jedna drugoj u spomenar :)
Ono što hoću reći je, zašto pobogu ne konstruiraš normalne, smislene i shvatljive rečenice? Kakva ti korist od filozofiranja kad te samo jedna osoba na forumu razumije :) |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:53:56
|
Evolucija je jedina istina.
Ajmo dalje 
Nemojte biti ljuti sto vam negiram boga i sve svetce , tim vam jednostavno cinim uslugu. Nema tu mrznje, bijesa ili tvrdo kuhanih jaja..ovo je jednostavno cisto ispiranje ..potraga za trunkom smisla u torti od besmisla. Torta je od sumskog voca i ne nosi krunu od gloga oko glave..dapace.. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 17:56:38
|
Tvoji postovi zvuce isprazno i nemaju boje, okusa , niti mirisa,,ti rasmizljas skuceno.. Molim te da pokupis svoje nozeve i izades iz kuhinje, Hvala ti na svemu. 
Vidiš, meni je samo iritantan način na koji pišeš, ono 'Yeeep', 'Oh daaa', pa onda konstrukcije rečenica većih od života koje u suštini nitko i ne razumije... S tvojim razmišljanjem i stavovima nemam nikakvih problema (osim s tom neobjašnjivom željom za ubijanjem ljudi, ali hej :D)...
I odmah sam skučen, bez boje i mirisa...
OK, jesam izazivao i prirodno je da se braniš, ali meni je i dalje takav način pisanja prikladniji tinejdžericama koje se upisuju jedna drugoj u spomenar :)
Ono što hoću reći je, zašto pobogu ne konstruiraš normalne, smislene i shvatljive rečenice? Kakva ti korist od filozofiranja kad te samo jedna osoba na forumu razumije :)
Dovoljno..zar ne Ti nisi ta osoba ..sorry . |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts