Author |
Topic  |
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/05/2014 : 14:49:08
|
quote: Originally posted by xilrion
stavio ovaj post. čisto da uputim na još jednu zanimljivu stranu priče.
a što je s pronalascima ljudskih artefakata čija se starost procjenjuje i na milijune, a i više godina? da li ste upoznati s tim? i tu govorimo o predmetima koji nikako drugačije nisu mogli dospijeti u taj sloj zemlje ili stijena osim ako nisu stari koliko i sam sloj u kojem su pronađeni. npr: http://www.0095.info/en/index_thesesen_95onesentencethesesagainste_millionyearoldartefacts7.html
dakle, teorija je da je čovjek na zemlji malo duže nego što se misli. koegzistirao je i s dinosaurima, pračovjecima itd. a hominidi su se razvijali neovisno o čovjeku. (danas ih znamo kao bigfoote, jetije i sl.)
recimo ovaj kamen star između 140 i 65 milijuna godina, pronađen u Glen Roseu u Texasu. dokazano je da na kamenu nije intervenirano niti urezivano te da su otisci nastali utiskivanjem. ovakve stvari nećete naći u udžbenicima i na dokumentarcima jer se ne uklapaju. naći ćete ih na nekim žlj stranicama gdje će se činiti kao nečija izmišljotina.

ovo ne ide u prilog evoluciji, ali ne baš ni kreacionizmu...
i da naglasim da osobno ne zagovaram ovu teoriju ali mi se čini zanimljivom temom. također nisam htio stavljati masu linkova, ako nekog zanima neka pronađe nešto od Michaela Crema (Cremo) ili neka švrlja po internetu, uglavnom ovakvih pronalazaka je mogo i svi su znanstveno ispitani i potvrđena im je starost. ali završili su u ladici pod X-files.

ovo su da prostiš teške gluposti  |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19878 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/05/2014 : 14:50:40
|
Cini se da dosta ljudi s ovog topica nije jos evoluiralo. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 14:51:43
|
quote: Originally posted by tinton
Cini se da dosta ljudi s ovog topica nije jos evoluiralo.
Cini se.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 06/05/2014 14:51:58 |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Posted - 06/05/2014 : 14:51:53
|
iwoode, ovaj tvoj post je teška glupost. jesi li uopće pročitao što piše? jesi li malo proučio? ili si samo letimično prošvrljao i na temelju tvojih osobnih uvjerenja došao do zaključka da su to gluposti? nek ažem da je to istina, nego da postoje konkretni pronalasci koji se teško mogu objasniti na način koji je konvecionalan i općeprihvaćen. mislim da tvoja reakcija nije u redu. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
Edited by - xilrion on 06/05/2014 14:52:46 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 06/05/2014 : 14:58:18
|
iwoode, ovaj tvoj post je teška glupost. jesi li uopće pročitao što piše? jesi li malo proučio? ili si samo letimično prošvrljao i na temelju tvojih osobnih uvjerenja došao do zaključka da su to gluposti? nek ažem da je to istina, nego da postoje konkretni pronalasci koji se teško mogu objasniti na način koji je konvecionalan i općeprihvaćen. mislim da tvoja reakcija nije u redu.
slušaj,ka šta več napisah prije par godina (mislin 6 ili 7) smo do u detalje raspravljali o ovoj temi. biologija me zanima od osnovne.pročita san i kurcu knjiga,znanstvenih radova i sl. uvik rado pročitan nešto novo al ovaj Cremo ne spada u tu kategoriju.
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Posted - 06/05/2014 : 14:59:28
|
quote: Originally posted by lwood
iwoode, ovaj tvoj post je teška glupost. jesi li uopće pročitao što piše? jesi li malo proučio? ili si samo letimično prošvrljao i na temelju tvojih osobnih uvjerenja došao do zaključka da su to gluposti? nek ažem da je to istina, nego da postoje konkretni pronalasci koji se teško mogu objasniti na način koji je konvecionalan i općeprihvaćen. mislim da tvoja reakcija nije u redu.
slušaj,ka šta več napisah prije par godina (mislin 6 ili 7) smo do u detalje raspravljali o ovoj temi. biologija me zanima od osnovne.pročita san i kurcu knjiga,znanstvenih radova i sl. uvik rado pročitan nešto novo al ovaj Cremo ne spada u tu kategoriju.
jer se ne uklapa u priču. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:02:02
|
Cremo je mekani proljev..totalno neuspjeli nacin da se dostigne Nutella ..jebiga.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:07:31
|
jer se ne uklapa u priču.
jerbo piše pizdarije. kakvi sisavci prije 600 milijuna godina?  |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:14:05
|
ma jebe se meni za crema, meni su interesantni pronalasci i njihova starost koje antropolozi i znanstvenici doslovno ignoriraju jer ne znaju što bi s time. a nije cremo sam to iskopao i etiketirao kao staro.inače sam pobornik evolucije i ovakve stvari me pogotovo zbunjuju ali su mi i interesantne i mislim da su vrijedne pažnje, a ne ignoriranja pritom misleći "ma sigurno postoji neko logično(prihvatljivo) objašnjenje". |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12825 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/05/2014 : 15:15:22
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Pogledah topic od početka. Komentar: Murdoc, ti si rođeni filozof.
Ja bi rekao našim jezikom: seronja |
Have mercy |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:16:59
|
ma jebe se meni za crema, meni su interesantni pronalasci i njihova starost koje antropolozi i znanstvenici doslovno ignoriraju jer ne znaju što bi s time. a nije cremo sam to iskopao i etiketirao kao staro.inače sam pobornik evolucije i ovakve stvari me pogotovo zbunjuju ali su mi i interesantne i mislim da su vrijedne pažnje, a ne ignoriranja pritom misleći "ma sigurno postoji neko logično(prihvatljivo) objašnjenje".
Moj covjek  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:18:17
|
quote: Originally posted by izivko
Ja bi rekao našim jezikom: seronja
Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom" |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:21:07
|
Svi koji se propituju su ustvari razlog zbog kojeg sam otvorio topic ovakvo agresivnog naslova..sa pravaom vidim. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12825 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 06/05/2014 : 15:22:28
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom"
Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?   |
Have mercy |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47523 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:28:21
|
kakvi sisavci prije 600 milijuna godina? 
pa u tome i jest problem. kakvi sisavci prije 600 milijuna godina? to se i ja pitam. zato i je zbunjujuće.
i interesantno
kako kome  |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:43:06
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom"
Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?  
Da ..taj sam. No, ti bijase onaj koji se u zamku uhvatio. Onaj koji ne razumije niti iole blizu stoji posta moga prijasnjega. Tvoje predrasude su moja zabava. Ti si moj Pinokio Kerac Bane je za tebe nedostizan san..kao cirilica ili pojam "imati muda"  Ti si materijal na kome se treba raditi.. Nemoj biti ljut..budi na aport.. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/05/2014 : 15:43:09
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Kako je, pitam se, Nutella zavrsila na ovom topicu? 
isto kako i proljev.
Većina gmazova i sisavaca tijekom evolucije je žderalo Nutellu od koje su dobijali proljev.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:45:46
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Kako je, pitam se, Nutella zavrsila na ovom topicu? 
To je nesto u sto cemo svi prst zabosti.bas kao i u ovaj topic. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/05/2014 : 15:49:23
|
Evolucija je jedina istina. Gdje smo sad nakon 4 strane dosli. Meni se osobno jako svida,,a vama? |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
|
Topic  |
|