forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/05/2014 : 15:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
eurokrem je bolji od nutelle

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11929 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/05/2014 : 16:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Tako je!

A i bolje je kupovati domace!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12826 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 06/05/2014 : 16:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Darth Ivan

Pogledah topic od početka. Komentar: Murdoc, ti si rođeni filozof.

Ja bi rekao našim jezikom: seronja

Nazalost ti ne raspolazes "nasim jezikom"

Ti bješe onaj koji ne zna posvojni pridjev od imena Kerac
nakon par godina provedenih u Švici? Keracov?

Da ..taj sam.
No, ti bijase onaj koji se u zamku uhvatio.
Onaj koji ne razumije niti iole blizu stoji posta moga prijasnjega.
Tvoje predrasude su moja zabava.
Ti si moj Pinokio
Kerac Bane je za tebe nedostizan san..kao cirilica ili pojam "imati muda"
Ti si materijal na kome se treba raditi..
Nemoj biti ljut..budi na aport..

Ejvala, usro se!

Have mercy
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 16:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Nemoj se bojati izivko..ja sam za tebe uvijek tu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 16:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Sto je..Je..cocta je bolja od Coca-Cole..ili?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 16:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Sunce vam vase!
Pa sto si ne otvorite ~BRBLJAONICU~ Ili ovaj topic preimenovati kad sad vise na to lici, a evolluirati ionako necete nikad. :)

Inace, danas je bas lijep i topao dan, sjedim na klupici uz Kanal i cekam sina.. Ne zuri mi se nikud dok sunca ima..
Forumi bi trebali imati opciju - po riti i popodne jer nije zavrsilo od sinoc.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 16:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ovaj topic upravo vodi ondje gdje namjerava stici.
Ovo je moj definitivni topic.
Ovo je moja kreacija..
Ovo je moj mac..

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 16:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ovo je moja kreacija..
Ovo je moj mac..

Ovo nema smisla :)

Ne bih da ispadne da imam nešto protiv tebe, ali čitaš li ti ovo što napišeš?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 17:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Hahaha.... tlpic godine. Murdocov oltar zajebancije od sumraka do zore,pa nek izdrzi ko more :)

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Koja je prava domacica? Za vas.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Hahaha.... tlpic godine. Murdocov oltar zajebancije od sumraka do zore,pa nek izdrzi ko more :)

Ponavljam, ako je ovo sve zajebancija i ako on samo trolla, svaka mu čast, ali on ovako piše već duže vrijeme...

Znam, ima svako pravo pisati kako hoće, ali imam i ja onda pravo reći da piše nebuloze... Jednostavno mi takav način nimalo ne odgovara, i mada nisam nikakvo mjerilo ponašanja i pisanja osjećam olakšanje sad kad sam rekao što mislim :)

Jednostavno, njegovo pisanje na mene djeluje kao nekakav okidač, ne mogu tu ništa :)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/05/2014 : 17:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Covik otvori topic i u jedan dan nabijete 5 strana, ko ce to sad citat sve ..jedino sta cu reci da se svrstavam na stranu onih koji podrzavaju teoriju evolucije..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 06/05/2014 17:21:48
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

@Beva
Predugo bez novog Dylana? ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 17:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Ponavljam, ako je ovo sve zajebancija i ako on samo trolla, svaka mu čast, ali on ovako piše već duže vrijeme...

Znam, ima svako pravo pisati kako hoće, ali imam i ja onda pravo reći da piše nebuloze... Jednostavno mi takav način nimalo ne odgovara, i mada nisam nikakvo mjerilo ponašanja i pisanja osjećam olakšanje sad kad sam rekao što mislim :)

Jednostavno, njegovo pisanje na mene djeluje kao nekakav okidač, ne mogu tu ništa :)

A sto mislis koji kriz ja nosim koja tu budalu razumijem :)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/05/2014 : 17:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

a da se preselite na Tuttin topic

Tamo je evolucija jebeno zakazala..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

@Beva
Predugo bez novog Dylana? ;)

Ma ne ;) Nemam ništa protiv Murdocka, samo mi se neobjašnjivo ne sviđa stil kojim piše postove, pa kad je već Johnny spomenuo rekoh da se upišem... Taj nekakav kvazi-intelektualni stil, ne znam...

On topic, (za promjenu :D), evolucija je teorija koja zasad odgovara na najviše pitanja i najbolje je što imamo...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Priznajem, nije ti lako :) Čak mislim da ponekad glumiš da ga razumiješ, čisto da održiš reputaciju :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 17:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Priznajem, nije ti lako :) Čak mislim da ponekad glumiš da ga razumiješ, čisto da održiš reputaciju :)

Na zalost ( moju) prekasno je za glumu..:)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 17:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Ovo je moja kreacija..
Ovo je moj mac..

Ovo nema smisla :)

Ne bih da ispadne da imam nešto protiv tebe, ali čitaš li ti ovo što napišeš?

Da.., a ti ?
Tvoji postovi zvuce isprazno i nemaju boje, okusa , niti mirisa,,ti rasmizljas skuceno..
Molim te da pokupis svoje nozeve i izades iz kuhinje,
Hvala ti na svemu.

Edited by - mr murdoc on 06/05/2014 17:43:35
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 17:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Imas pravo..nemozes tu nista

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 17:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Tvoji postovi zvuce isprazno i nemaju boje, okusa , niti mirisa,,ti rasmizljas skuceno..
Hvala ti na svemu.

Vidiš, meni je samo iritantan način na koji pišeš, ono 'Yeeep', 'Oh daaa', pa onda konstrukcije rečenica većih od života koje u suštini nitko i ne razumije... S tvojim razmišljanjem i stavovima nemam nikakvih problema (osim s tom neobjašnjivom željom za ubijanjem ljudi, ali hej :D)...

I odmah sam skučen, bez boje i mirisa...

OK, jesam izazivao i prirodno je da se braniš, ali meni je i dalje takav način pisanja prikladniji tinejdžericama koje se upisuju jedna drugoj u spomenar :)

Ono što hoću reći je, zašto pobogu ne konstruiraš normalne, smislene i shvatljive rečenice? Kakva ti korist od filozofiranja kad te samo jedna osoba na forumu razumije :)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 17:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Evolucija je jedina istina.

Ajmo dalje

Nemojte biti ljuti sto vam negiram boga i sve svetce , tim vam jednostavno cinim uslugu.
Nema tu mrznje, bijesa ili tvrdo kuhanih jaja..ovo je jednostavno cisto ispiranje ..potraga za trunkom smisla u torti od besmisla.
Torta je od sumskog voca i ne nosi krunu od gloga oko glave..dapace..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/05/2014 : 17:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Hvala ti na svemu.

Vidiš, meni je samo iritantan način na koji pišeš, ono 'Yeeep', 'Oh daaa', pa onda konstrukcije rečenica većih od života koje u suštini nitko i ne razumije... S tvojim razmišljanjem i stavovima nemam nikakvih problema (osim s tom neobjašnjivom željom za ubijanjem ljudi, ali hej :D)...

I odmah sam skučen, bez boje i mirisa...

OK, jesam izazivao i prirodno je da se braniš, ali meni je i dalje takav način pisanja prikladniji tinejdžericama koje se upisuju jedna drugoj u spomenar :)

Ono što hoću reći je, zašto pobogu ne konstruiraš normalne, smislene i shvatljive rečenice? Kakva ti korist od filozofiranja kad te samo jedna osoba na forumu razumije :)

Dovoljno..zar ne
Ti nisi ta osoba ..sorry .

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 06/05/2014 : 17:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
treba biti "in" kad postaneš najforumaš. htjeli smo(ste) - evo sad imamo(te).
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/05/2014 : 18:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Dovoljno..zar ne
Ti nisi ta osoba ..sorry .

Dovoljno, naravno...

Ni ti nisi taj, nažalost... Oprosti...

Mislim, kad već pišemo s visoka :)

Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll