Medjutim, ako bi Libellus objavio ovo... "Svaka jim cast... kako propustiti pricu takvog majstora kao sto je Kovarna... a tek sijajni crtez velikoga Seje... milina... a tek tema... dvojica ljudi ispred neke zgrade... moja omiljena... koliko je samo Mali rendzer imao takvih prica... ovo se iz starta vidi da je pun pogodak... ko ne kupi magarac..."
Medjutim, ako bi Libellus objavio ovo... "Svaka jim cast... kako propustiti pricu takvog majstora kao sto je Kovarna... a tek sijajni crtez velikoga Seje... milina... a tek tema... dvojica ljudi ispred neke zgrade... moja omiljena... koliko je samo Mali rendzer imao takvih prica... ovo se iz starta vidi da je pun pogodak... ko ne kupi magarac..."
fali ti smajli da si se upišao...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pri prvom citanju privjua odustao nakon nekoliko stranica. Posle se vratio, izgurao ostatak privjua i mogu da kazem da deluje jako dobro. Sad moram da uzmem da vidim sta nas ocekuje u nastavku. Na prvu loptu delovao mi je prosecno, kad su konacno nekog ubili bilo mi je zao sto privju nije bar ceo prvi album Vuce prica opasno, samo malo strpljenja u pocetku