Ovakvu strastvenu ljubavnu vezu nisam dozivjela odavna kao s ovim albumom koji me nosi u sve dane proljeca u vijeke vijekova. amen. Ovo se ne događa cesto i ne dolazi do takvog spoja koji je nadahnuce za svaki ispaljeni foton u mom jebenom kvantnom genetskom kodu
Mike Oldfield Islands-još jedan Maestrov genijalan album koji kombinira dvije njegove strane - izvrsni instrumental The wind chames i vokalne izvedbe koje odišu kvalitetom i superiornošću. Jedan je Mike.
Featuring Bonnie Tyler
I odličan instrumental
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
i nista neobicno u tome ne bi bilo da je mene bilo, jer sam povucena u samocu i izolaciju danima uz ovu glazbu radila nesto, uz sto sam otkrila da me bas ova stvar u kreativnosti nosi, i nakon toga pođem biti onlajn da bih napisala ovako nesto, no to otkrivam vec zapisano, kao slusano, istovremeno.. bezvremeno..jebeno.
Jebiga , ovo je ipak vrijedno jebiga i E i O i Bas.. Nije da cu bas odmah prigrliti, ali iz dna muda osjecam da dooobro je..i je.. Sretan vam uskrs, vaskrs..i ostali praznici natucanih obojanih jaja..heeeh..
EMA: The Future's Void
Volio bi da mi dozvole..ovako izgleda samo volim kada spavaju..esss
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Eels - The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett ...
Kao sto sam naslov kaze, ovo je vrlo osoban album sa vrlo tijesnim prostorom za karikiranje. Poetska pravda, samosazaljenje ili pak priznanje..cik pogodi.. Jedan od mojih omiljenih bendova i album koji cu slusati opet i ponovo...
Ne moze mi nitko uzeti osjecaj kada slusam Eelse--to je sifra srca moga..to je povjetarac koji sapuce i susi suzu ..to je miris koji me sjeti tko sam i odakle poticem.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
No dobro, ovakvu albumčinu dugo nisam poslušao, mjesec dana se vrti i nije mi dosadila.
Wow! Čujem i zašto Idem si skin...nabavit album. Fala ti za ovo, nadam se da je i ostatak u ovom tonu
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”