forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi proljeće 2014 - "U zemlji Dakota"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/05/2014 : 22:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by jaki

Bacija si 49 kuna

Ima i gorih (i puno skupljih stripova) na koje ljudi bacaju šoldi.

To su oni iz kategorije HCC (HC + Color) za istinske hard core fanove.

a da sam 200 + kn bacija na kolor zagora, onda nebi bilo bacanje

Samo 156 kn po knjizi ako kupuješ na vrijeme... i da, za mene to nije bacanje nego slaganje na police.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 05/05/2014 : 23:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacija si 49 kuna

Meni je odlican bolji nego ovaj prosli sto se tice crteza

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/05/2014 : 23:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

quote:

Bacija si 49 kuna

Vjerujem ti iako još nisam vidio ovaj novi.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/05/2014 : 10:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

quote:
Originally posted by Rahazlam

zanimljivo da je na tisku u u zapresici bio vec za prv maj a u dubravi ga jos nema kaze tek za koji dan,kakva razlika a ista firma!!!

Vjerojatno si pomiješao spec i maxi.Maxi je od danas na kioscima.Ne vjerujem da je na nekim kioscima bio 5 dana prije, ako je, moja isprika.

Ja da pomijesam specijala i maxija ma nemoguceMa stvarno ti kazem za specijala ni ja nisam mogao vjerovat!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/05/2014 : 10:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markotamara

quote:

Bacija si 49 kuna

Vjerujem ti iako još nisam vidio ovaj novi.

Ma dajte ljudi pa nemoze Mangiantini biti bolji od Chiarloe sta je vama
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 06/05/2014 : 20:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Meni more i uvik ce mi biti bolji,na Chiarollu sam navika samo da crta price sto se tice brodova i putovanja na moru,izuzev dvije price o Cherokijima

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 07/05/2014 : 16:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Bas jucer kupim maxija i specijala i sad da vidim koga cu veceras citat a koga cu sutra i gledam i naravno uzmem specijala jer me miganaco razocarao milion puta ali ovdje je situacija skroz suprotna maxi je odlican fantasticno predobro stvarno za svaku pohvalu ja sam cak razmisljao o tome da preskocim ovaj maxi ali zajebo bi se gadno ovakve price o indijancima su mi uvijek bile privlacne pocetak je najbolji dio stripa do nekih 150 stranica je savrseno onda kvaliteta price malo pada al nema veze Mangiantini je stvarno napravio odlican poso a naslovnica bi bila savrsena kad bi zagor i indijanac bili u prirodnom polozaju al jbg nemoze sve bit savrseno!!P8 S8 C9 N7
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/05/2014 : 16:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Eto vidiš da je Mignacco/Mangiantini dobitna kombinacija a ti ih popljuva pravo.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 07/05/2014 : 17:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto vidiš da je Mignacco/Mangiantini dobitna kombinacija a ti ih popljuva pravo.

Da zajebo sam se ali s pravom miganacco me zajebo dosta puta!!
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 07/05/2014 : 22:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Samo sam prolistao, čini mi se zanimljivo ali ono što već vidim da je Mangiantini odličan.
Mislim da čovjek ima nezasluženo loš status na forumu. Dolazi na CRŠ pa eto prilike da ga i upoznamo

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/05/2014 : 22:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mignacco i Mangiantini, za mnoge tandem iz nocnih mora, mora im se priznati da su ovdje ipak odradili dobar posao.
Uskoro ide i recenzija.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 08/05/2014 : 06:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

Samo sam prolistao, čini mi se zanimljivo ali ono što već vidim da je Mangiantini odličan.
Mislim da čovjek ima nezasluženo loš status na forumu. Dolazi na CRŠ pa eto prilike da ga i upoznamo

slažem se

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 09/05/2014 : 20:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
Mignaccia volim, pogotovo u zadnje vrijeme se jako popravio na Zagoru.
A sad, Mangiantini uhhh...
Kupiti ću ovaj maxi samo zbog kolekcije.

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!

Edited by - macca1985 on 09/05/2014 20:52:53
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 14/05/2014 : 21:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Bas jucer kupim maxija i specijala i sad da vidim koga cu veceras citat a koga cu sutra i gledam i naravno uzmem specijala jer me miganaco razocarao milion puta ali ovdje je situacija skroz suprotna maxi je odlican fantasticno predobro stvarno za svaku pohvalu ja sam cak razmisljao o tome da preskocim ovaj maxi ali zajebo bi se gadno ovakve price o indijancima su mi uvijek bile privlacne pocetak je najbolji dio stripa do nekih 150 stranica je savrseno onda kvaliteta price malo pada al nema veze Mangiantini je stvarno napravio odlican poso a naslovnica bi bila savrsena kad bi zagor i indijanac bili u prirodnom polozaju al jbg nemoze sve bit savrseno!!P8 S8 C9 N7

+1

Mislio sam da će ovo ispasti loše, kad ono... kako sam se samo zeznuo.
Nikada ne suditi strip iznutra prema naslovnici.
Mignaccio rastura, a čak me i Mangiantini ugodno iznenadio. Stvarno je dao sve od sebe, čak je ovaj put i žene soldino nacrtao
U rangu najboljih Zagorovih maxia poput npr. Crnog osvetnika.
Mignaccio care, slobodno piši i dalje maxije i specijalce, neću se žaliti

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/05/2014 : 21:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ja sam baš jučer uzeo ovaj maxi, nisam ga planirao čitati u neko skorije vrijeme jer imam puno drugih stvari ali sudeći po pohvalama pokušat ću ga nekako ranije ugurati... hm.
Letimično sam ga prelistao i mogu reći da Mangiantini izvrsno crta okoliš ali na trenutke još ima problema sa Zagorovim licem.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12492 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/05/2014 : 23:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
počeo sam čitati Maxi, trenutačno sam 100 strani, znači još dve trečine stripa, odložit ču to za neko vrijeme, iako mislim da če biti dobar Maxi, no nemam vremena čitati,....zanima me jedino što je sa PUKOVNIKOM PERRYJEM,....Zar on više nije zapovjednik utvrde PITT?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/06/2014 : 23:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Čovječe koji dobar maxi, baš mi je sjeo k'o budali šamar.
Iako je priča klišeizirana pa se na trenutak može steći dojam da je vrlo predvidljiva i da nije teško pogoditi njen rasplet ipak nije baš sve tako. Kako je sve više išla svome kraju bila mi je sve zanimljivija i napetija. Stvarno me Mignacco pozitivno iznenadio.
A što tek reći za Mangiantinija koji nikad bolji nije bio. Kako je samo nacrtao prirodno okruženje da sam se kod mnogih tabli dugo zadržavao pri čitanju, kod krupnijih kadrova vidi se svaki jebeni list na drveću i stvarno je uložio veliki trud da to prikaže. Posebno mi se sviđa potjera rijekom koja je fantastično dočarana. Još se muči sa licem Zagora ali ipak manje nego prije i vjerujem da se tu može još dodatno popraviti.
U svakom slučaju puno bolji maxi nego onaj ''Zračna banda''.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12492 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/06/2014 : 08:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

počeo sam čitati Maxi, trenutačno sam 100 strani, znači još dve trečine stripa, odložit ču to za neko vrijeme, iako mislim da če biti dobar Maxi, no nemam vremena čitati,....zanima me jedino što je sa PUKOVNIKOM PERRYJEM,....Zar on više nije zapovjednik utvrde PITT?

zar nitko ne zna odgovor?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/06/2014 : 12:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
zanima me jedino što je sa PUKOVNIKOM PERRYJEM,....Zar on više nije zapovjednik utvrde PITT?

Mislim da Perry više nije pukovnik niti se bavi takvim stvarima... našao je drugi posao koji je plaćeniji, više o tome pogledaj ovdje http://www.iafd.com/person.rme/perfid=DPerry/gender=m/david-perry.htm

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 03/06/2014 : 12:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
A i pomladio se, valjda je našao kakav preparat u Hellingenovu laboratoriju.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12492 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/06/2014 : 18:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
zanima me jedino što je sa PUKOVNIKOM PERRYJEM,....Zar on više nije zapovjednik utvrde PITT?

Mislim da Perry više nije pukovnik niti se bavi takvim stvarima... našao je drugi posao koji je plaćeniji, više o tome pogledaj ovdje http://www.iafd.com/person.rme/perfid=DPerry/gender=m/david-perry.htm

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12492 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/06/2014 : 18:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
znači nitko nema pojma. A cijeli forum pun nekakvih Zagorologa itd,...a onda jedno jednostavno pitanje, nitko ne zna odgovor,....znate samo naslovnice svi komentirat.....
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/06/2014 : 18:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

znači nitko nema pojma. A cijeli forum pun nekakvih Zagorologa itd,...a onda jedno jednostavno pitanje, nitko ne zna odgovor,....znate samo naslovnice svi komentirat.....

Vjerojatno se ništa nije dogodilo, pojavio se u maxiju Crni osvetnik, a mislim i kasnije...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38071 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/06/2014 : 18:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

živuzonpri!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12492 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/06/2014 : 22:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Vjerojatno se ništa nije dogodilo, pojavio se u maxiju Crni osvetnik, a mislim i kasnije...

pa u Crnom Osvetniku je bio mislim da u ludnici,....sve je to veoma čudno sa tim pukovnikom Perry-jem
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000