forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 14:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

Može se Rahazlam predstavljati kao dvadesetčetverogodišnjak koliko god hoće ali ja još uvijek mislim da taj lik ne može imati više od jedanaest godina...

Misli ti sta oces boli me k...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/05/2014 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Rahazlam, ovakav način komunikacije neće biti toleriran.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/05/2014 : 15:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!

I pogledaj samo gdje nas je ta vjera dovela...
Taj vrli novi svijet u kojem mali broj bogatih živi na plećima većine potlačenih.
Umjesto da smo svi prožeti ljubavlju prema bližnjem, napredni u nauci koja nam obezbeđuje sve potrebno i produhovljeni umjetnošću, mi smo životinje koje se bore za goli opstanak (a nije nama ovdje najgore, ni blizu).
Ne znam složiti rečenicu, priznajem. Ja sam običan rmbator koji ni ne mora slagati rečenice, samo raditi za siću.
Što se bog ne bi mogao pojaviti tu i tamo da ga vidimo - pa nije to baš toliko teško...
Bez obzira na razlike u mišljenjima, nema potrebe da se vrijeđamo. Rasprava o ovoj temi je dosta dugo tekla civilizirano, što ne bismo nastavili tako. Na kraju krajeva, siguran sam da bi ti i Isus savjetovao toleranciju umjesto svađe.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/05/2014 15:10:24
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/05/2014 : 15:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Daj kako to pišeš, čovječe pa dadistički okret je imao više interpunkcija u rečenicama.
I ja to sve moram čitat, o j***m, ti pos'o

quote:

Može se Rahazlam predstavljati kao dvadesetčetverogodišnjak koliko god hoće ali ja još uvijek mislim da taj lik ne može imati više od jedanaest godina...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/05/2014 : 15:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:

quote:

Misli ti sta oces boli me k...

Koji si ti licemjer. Trubiš da te drugi vrijeđaju a onda daješ bezobrazne odgovore.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/05/2014 : 16:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by hello

Naravno da je vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi i to konkretno jedne skupine: bosansko-hercegovački Hrvat katolik jer koliko je meni poznato jedino oni izbacuju početno "h" iz riječi.

Nekad možda, kao Hrvat iz Hercegovine nisam nikad čuo da netko kaže Rvat osim kad je riječ o zajebanciji.

Vjerujem da starije generacije slabije obrazovanih ljudi i dalje govore tako, ali mlađe generacije ne. No stereotip valjda ostaje...

To je zato što su Bosanci i Hercegovci općenito nekulturna stoka koja ne zna govoriti po purgerski i imamo čudne naglaske, pa hajmo se i u 21. stoljeću držati stereotipa iz vremena kada je populacija države bila oko 500 hiljada stanovnika i svega 20% populacije (ako smo optimistični) bilo pismeno bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/05/2014 : 16:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
JEBES PRAVILA KAD IH I MODERATORI KRSE!!!

Oprosti ali drukčije mišljenje ne može biti vrijeđanje i povreda nečijih uvjerenja jer ako ćemo tako rezonirati onda se vraćamo u srednji vijek. Jer ta ista tolerancija, dijalog i razumijevanje koje citiraš podrazumijeva i mogućnost da i oni koji ne misle kao ti, kažu svoje stajalište.

Nadam se da se slažeš s tim.

Drukčije mišljenje ne, ali vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi da.
"Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle"

Naravno da je vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi i to konkretno jedne skupine: bosansko-hercegovački Hrvat katolik jer koliko je meni poznato jedino oni izbacuju početno "h" iz riječi.

Ma daj čovječe, pa ne misliš valjda da je to u tom kontekstu rečeno?
To "'rvat katolik" je bilo u žargonu, u smislu "desničar/nacionalist" isl.
Pa ne misliš valjda da je strangelove mislio uvrijediti sve Hrvate vjernike ili jednu podskupinu?
Mislim, ono, pretjeruješ.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12238 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/05/2014 : 18:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Oprosti ali drukčije mišljenje ne može biti vrijeđanje i povreda nečijih uvjerenja jer ako ćemo tako rezonirati onda se vraćamo u srednji vijek. Jer ta ista tolerancija, dijalog i razumijevanje koje citiraš podrazumijeva i mogućnost da i oni koji ne misle kao ti, kažu svoje stajalište.

"Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle"

Pa ne misliš valjda da je strangelove mislio uvrijediti sve Hrvate vjernike ili jednu podskupinu?

Ovo sto je hello citirao je bila cista uvreda direktno Rahazalama, uvreda njegovog obrazovanja i pismenosti i to na vrlo ruzan nacin i posle jedno 10ak napada na njega Rahazalam odgovori psovkom i ti njega iskljucis, a druge ucesnike ne iskljucis.

Po mom misljenju krajnje neprofesionalno i nepravedno!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 18:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Jedina uvreda njegovovog obrazovanja su postovi koje sam piše.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/05/2014 : 18:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Jedina uvreda njegovovog obrazovanja su postovi koje sam piše.

Baš to
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/05/2014 : 18:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pravila:

Imenjače, ja tebe i volim i poštujem i jako si mi drag, ali ono je bila čista uvreda na vjerskoj i nacionalnoj bazi i moji pokojni djed i baba s majčine strane su bili iz Sovića iz hercegovine i bili su katolici i govorili su Rvatska, Rvati.... ali bili su jako dobri ljudi, nisu bili ni trunku glupi niti su mrzili ikoga.
A strangelove jeste uvrijedio jednu podskupinu, a da bi ti bilo jasnije to je kao da netko kaže drugome (ograđujem se u potpunosti od ovih presrasuda)
Možeš reći u prepirci nekome lijen si, ali ne možeš reći lijen si kao crnogorac, možeš reći nerazuman si, ali ne možeš reći glup si kao bosanac, možeš nekome reći da je nepošten, ali ne možeš reći pokvaren si kao hercegovac... itd.itd. Nadam se da si shvatio bit i ispričavam se svima što sam uopće spomenuo ovako ružne predrasude s kojima se nimalo ne slažem, a ti imenjače mogao bi se ispričati za svoju nepromišljenost.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2014 : 20:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne bi se složia da se izraz "rvat katolik" koristi isključivo za hercegovce/bosanske Hrvate.
možda je nekad tako i bilo; danas ne bi reka.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/05/2014 : 21:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
"Rvat katolik" nije izraz za nikakvu podskupinu, niti se odnosi na nikakvo područje.
"Rvat katolik" može bit i iz Međimurja.
"Rvat katolik" je stanje uma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 10/05/2014 : 21:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

"Rvat katolik" nije izraz za nikakvu podskupinu, niti se odnosi na nikakvo područje.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 10/05/2014 : 21:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:

Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 21:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Eto.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 11/05/2014 : 00:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Da svakako, baš u Međimurju pričaju tako. Pričajte vi te priče o stanju uma nekome drugome.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2014 : 01:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Dupini / Delfini - morski sisavci za koje svi znate.
a zanimljiva im je i anatomija.
na slici se lipo vide ostaci kostiju u peraji te zdjelice.

Edited by - lwood on 11/05/2014 01:35:26
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/05/2014 : 02:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

U pravu si, pomalo, ali si zbrckao sve i copor se ujedinio, jer se voli osjetiti nadmocnim.
Ja nisam religiozna ali sam vjernica. Svatko doista vjeruje u nesto ali od sume ne vidi drvo, pa raspali po tebi i tvojoj pismenosti - vjerujuci da je pametniji. Nisi trebao ciniti vise nista, samo ih pustiti da vjeruju.
Ja vjerujem u sebe, vjerujem da se u svakom bicu krije dobro i pozitivno i da ono sto dobivas, samo je odraz onoga sto si pruzio i kako si pruzio.
Da si receno izrekao na drugaciji nacin, vjerujem da bi ostali, uz svoju pismenost pokazali i lice, koje ide u skladu s tim.
Ovako je jedino ispalo da nisu nista bolji od tebe, samo paze kako pisu, da to lijepo bude. Tesko je razmisliti o sebi, kad pred sobom vidis tekst i priliku da
nad njim izdizes sebe, svoju pamet, pismenost.
Na koncu si i u pravu. Svaki covjek vjeruje u boga. Jer ovaj copor je
za sebe pomislio da je bogom dan, kad se udruzio protiv tebe.

A sto se moderatora tice, voljela bih znati na koju foru sebi dopusta sudjelovanje u coporu, kojim podrzava progon pojedinca od grupe ljudi, da bi potom tebe jedinoga iskljucio iz rasprave.
I njegovo ogledalo svakog jutra proguta hrpu sranja.
Ili, kad si na vlasti, tesko se sjetiti casti.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 11/05/2014 02:59:06
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/05/2014 : 10:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

napokom netko tko razmislja glavom
mislio sam napisati da je rvat pokazatelj nepismenosti (hrvacka - rvacka - rvat) ali pretpostavio sam da ako dosad nisu shvatili...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/05/2014 : 11:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

U pravu si, pomalo, ali si zbrckao sve i copor se ujedinio, jer se voli osjetiti nadmocnim.
Ja nisam religiozna ali sam vjernica. Svatko doista vjeruje u nesto ali od sume ne vidi drvo, pa raspali po tebi i tvojoj pismenosti - vjerujuci da je pametniji. Nisi trebao ciniti vise nista, samo ih pustiti da vjeruju.
Ja vjerujem u sebe, vjerujem da se u svakom bicu krije dobro i pozitivno i da ono sto dobivas, samo je odraz onoga sto si pruzio i kako si pruzio.
Da si receno izrekao na drugaciji nacin, vjerujem da bi ostali, uz svoju pismenost pokazali i lice, koje ide u skladu s tim.
Ovako je jedino ispalo da nisu nista bolji od tebe, samo paze kako pisu, da to lijepo bude. Tesko je razmisliti o sebi, kad pred sobom vidis tekst i priliku da

A sto se moderatora tice, voljela bih znati na koju foru sebi dopusta sudjelovanje u coporu, kojim podrzava progon pojedinca od grupe ljudi, da bi potom tebe jedinoga iskljucio iz rasprave.

Znači on ima pravo pljunut na "čopor" svojom primitivnom i pogrešnom izjavom, a "čopor" nema pravo reagirat na primitivizam i glupost.

ccc... Čarli...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/05/2014 : 11:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

A može biti i dobra zajebancija!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/05/2014 : 11:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Znači on ima pravo pljunut na "čopor" svojom primitivnom i pogrešnom izjavom, a "čopor" nema pravo reagirat na primitivizam i glupost.

ccc... Čarli...

Vidis, ima razlike i ja ju volim vidjeti. Ovdje je netko prvi nabacio
post o pismenosti clana i svi su se ulovili za tu nit ko pijan plota i
razvlacili ju na dvije stranice. Zasto? Zasto je tako lakse ispasti pametan, nego formulirati vlastito pitanje clanu, reci sto u njegovom postu smeta i odrzavati kulturu dijaloga, sto vise, inzistirati na tome. Gotovo mu nije pruzena prilika da brani svoje misljenje, koliko je morao braniti sebe. Evolucija je sjebala stvar. Nije iz genetskog koda ljudima izbrisala instiktivno udruzivanje u copor. Napredak je
shvatiti da si individua koja ima moc vlastitog rasuđivanja.
Na koncu, nitko od sudionika u toj raspravi nije bio niti za stepenicu
vislje u evolucijskom razvoju. (osim Zagor12)
A cijenu toga je platio slabiji.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 11/05/2014 11:50:27
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2014 : 12:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
postotak ljudi koji smatraju evoluciju istinitom odnosno pogrešnom po državama:

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 11/05/2014 : 12:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Graf za SAD izgleda kao nekakva rastegnuta zastava Rumunjske.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000