To je to znaci.. Predivno.. Naravno da cu sudjelovati na ovom topicu i naravno da cu pokusati dovesti u pitanje tvoje poznavanje ovog karaktera, ali to ces od mene i ocekivati..zar ne? Svaka cast..ovo je jedan novi pocetak velikog s
Jedno pitanje..Sa kojom osobom S moze imati potomstvo po bioloskoj osnovi ? Sa Lois Lane ili Lana Lang sigurno ne ..ili? Diana? Hoce li se odgovorni za ovaj strip ikad ozbiljnije pozabaviti ovom temom..osim..
Izgleda da nisi čitao od Larry Nivena 'Čovjek od čelika, žena od papirnatih maramica' (Man of Steel, Woman of Kleenex)
Stavljeno ti je sve na prvu stranu ovog topica..slobodno ode komentiraj..super ti je ova slika..inace onaj tamnoputi livo u kantunu je Superman da ga tako nazovem DC-evog neovisnog naslova Tangent Comics..kasnije je smjesten na Earth-9 di je Superman vladar..jako dobar strip - Tangent: Superman's Reign..
Yup, znam, imam ga na polici Ima nas još freekova za Supija i SH stripove... samo ne javljam se jer... doživio sam strip-traumu od koje ću se teže oporaviti, pa ne čačkam ranu
Stavljeno ti je sve na prvu stranu ovog topica..slobodno ode komentiraj..super ti je ova slika..inace onaj tamnoputi livo u kantunu je Superman da ga tako nazovem DC-evog neovisnog naslova Tangent Comics..kasnije je smjesten na Earth-9 di je Superman vladar..jako dobar strip - Tangent: Superman's Reign..
Yup, znam, imam ga na polici Ima nas još freekova za Supija i SH stripove... samo ne javljam se jer... doživio sam strip-traumu od koje ću se teže oporaviti, pa ne čačkam ranu
Mozes mi na pm odgovorit o kojem je stripu rijec.. Inace zanima me tvoje misljenje o ovom novom n52 Supermanu, i kako ti se cini to sve skupa ove sad vec vise od dvi godine nakon reboota?
Digitalni serijal Adventures of Superman je zanimljiv projekt. Dok su papirnati naslovi vođeni jasnom uredničkom politikom, digitalna inačica daje prostora autorima da se razmašu svojim idejama. Trenutno je aktualna trodijelna saga Joea Keatingea, Strange Visitor, koja nam kroz jednu priču nudi pregled Supermanove povijesti, pritom ga vodeći kroz neke neočekivane situacije.
Prva epizoda počinje Kamandijem i uništenjem planeta, te se nastavlja borbom Supermana, Batmana i Dracule protiv Frankensteinove vojske.
Mirišim klasik u nastajanju. Ovo bi mogao biti fenomenalan strip.
Moram priznati da sam bia jako skeptican prema Romiti jer ipak je dugo godina radia u Marvelu i nekako ga najvise vezem za Spidermana i on mu najbolje lezi no ovaj prevju me ugodno iznenadia..sto se tice Johnsa nadam se da ce ovaj put otici do kraja i napisati nesto veliko na Supermanu, za razliku od proslog universa di je otisa sa serijala prije New Krypton price pa evo ako nekog zanima vise o njegovim i Romitinim planovima vezanim za ovaj serijal moze se malo informirati na ovom linku koji je vec izasa u veljaci: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=50891
Evo jedan Romitin crtez Supermana u starom odijelu..
Sad kada se sve zbroji moze se reci da je ovo bia jako dobar run sa pregrst zanimljivih prica i razlicitih ideja koje su pisci koristili uvjetovano kreatorskom slobodom koja im je dana..nadam se da ce ovakvi projekti u buducnosti biti sve cesci..
Procita sam dosad sve sta je izaslo od Superman: Doomed i reci cu kako je ovo najbolja prica koja se pise jos od pocetka New 52, iako sam u pocetku bia jako skeptican..a Superman: Doomed 1 vjerovatno jedna od najboljih sveski koje sam procita u zadnje vrijeme..ono sta mi se najvise sviđa jest to sta nisu isli ponovno ispricati Death of Superman vec su pricu u novom universu digli na jos vecu razinu a Doomsday evoulira u jos naprednije bice..Pak i Soule su sjajna kombinacija koja se odlicno nadopunjuje a sve je praceno jako dobrim crtacima (i koloristima) a posebno se istice Ken Lashley u vec spomenutom one shotu..
Konacno su najavili zavrsetak Superman: Unchained tj. posljednji broj 9..nevjerovatno koliko se vec otegla ta prica..mislim da su rokove probili za nekih godinu dana ako ne i vise..
DC Comics has announced Superman Unchained #9 for September.
The final issue of Scott Snyder and Jim Lee's truncated series will arrive in the autumn.
"This is it - the extraordinary, extra-sized finale of Scott Snyder and Jim Lee's Superman saga, surrounded by an epic wraparound cover," said DC in its latest solicitations.
"It's a battle in the sun as Superman and Wraith accept their destinies... and Lex Luthor pulls the trigger on his ultimate weapon."
Superman Unchained #9 was originally solicited for April.
The series was originally said to be continuing with a new creative team after the departure of Snyder and Lee.
Superman Unchained #9 will be released on September 10.
Pa ako si cita Johnsa onda znas da je on pisac koji gradi universe i ne sumnjam da ce sad napisat nesto veliko na Supermanu, nesto novo i drugacije..nadam se da ce napravit run koji ce moc stati u istu recenicu sa onim na Green Lanternu..