To su onako više podsjetnici za ljude koji rade na tehničkim detaljima raznih izdanja, npr. u sažetak prethodne priče treba staviti to i to ili prekontrolirati da li odgovaraju stranice originalnih izdanja onima tutto izdanja. Na drugom listu se nalaze upute kako sastaviti najbolju najavu za izdanja sljedećeg mjeseca, koje vinjete staviti npr. jednu akcijsku, jednu "misterioznu" ali bez spojlera itd.
Od 18. 5. kreće druga sezona dokumentarne serije Fumettology - legende talijanskog stripa. Za razliku od prve sezone ova ima duplo više epizoda te će svakom liku (autori) biti posvećene dvije polusatne epizode. Pretpostavljam da će kao i prošle godine ubrzo nakon emitiranje epizode biti dostupne i na youtubeu.
Ne znam zašto, ali me Lukas na prvu podsjeća na film Daybreakers :D Izgleda interesantno, ukoliko neko izda definitivno bih uzimao, čim je tu neka budućnost sa ljudožderskim vrstama, može... :D
na ovom spisku ima 30 brojeva serijala i nijedan se ne zove tako..od tih 30, dva imaju da je d antonio radio i tekst i crtež a to su ivo jima i zululand i to su prva dva... ovog trećeg nema..da li je objavljeno prije pod nekim drugima imenom,možda neki od ovih gdje se d antonio pojavljuje samo kao scenarist: deserto, pechino,bengala, rangun, mada dole na slici piše da je on radio i scenario i crtež, ili je u pitanju priča koja nije bila dio serijala,mada ne vjerujem.... nekako mi najviše vuče da bi moglo biti ovo deserto...
Zanimljive se stvari događaju u Bonelliju. Na godišnjicu Sergiove smrti (26.09) u 11:15 biti će održana konferencija za novinare koja će se moći pratiti uživo na njihovom youtube kanalu. Recchioni kaže kako će najaviti izdavački plan za sljedećih 12 mjeseci i ostale već spomenute aktivnosti poput "merchandisinga", licenci za filmove, serije itd.