Osim prvih 5 Chica, koji su pravi klasici, sve drugo nije vrijedno previse spomena... Tu i tamo koji dobar Burattinijev geg, brdo losih, ocajni Gamba - jako slabo.
Barison ok u nista vise...scenarijo i uz sav trud bureta dosadan..Prvi ferrijevi specijali su nedostizni snovi....prica o ficiju,kolumbo,kamen,kozno lice....ahhhhh, daleko je to....nazalost..i neponovljivo..sa buretom i barisonom..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ma dobar je i ovaj debitantski, a ssto bi mi tili ,pa nemore svaki specijalac i epizoda biti epska Ja volim svaku i svakoj se radujem slicno kao i prije 20 ak godina
Konačno nabavio, ali nisam previše oduševljen. Ono, solidna priča, makar bi ova tema mogla biti puno bolje razrađena, u dobra tri redovna broja. Crtež, uglavnom dobar (definitivno bolji od Chiarolle), ali Chico je katastrofalno loše nacrtan.
Šteta da ovo nije osmišljeno dok je Ferri bio u punoj snazi.
Barison je ugodna novost u serijalu, za debitantski rad vrlo dobar... Naravno da o njemu ne treba pričati kao o početniku ali teško je ostaviti dobar prvi dojam na serijalu koji izlazi tolike godine i gdje je još uvijek vrlo jak Ferrijev utjecaj, a izgleda da će uvijek i biti.
ovaj strip je TEŠKO SRANJE!!!!!!!!!!! Vjerovatno jedan najlošijih ZAGORA IKADA (po mom okusu!), kakve gluposti, mislim jako glup strip, nezanimljiv,.....brrrrrrrrrrrrr, hvala bogu da sam ga se riješio (pročitao) pa da g ane gledam više!!!!
pa jesi li ga uopšte čitao? Glupa priča! Glup crtež! Sve tamno (radnja se dešava noču, sve masno od one tamne boje)!
Neki ljudi koji su mrtvi, pa se probude,....ma GLUPOST NEVIĐENA!
Trebali bi sakupljati podpise i poslati pismo na Bonelli i tražiti da nam Bure vrati novac!
Nije Ludens ništa kriv, oni samo rade svoj posao i izdavaju stripove, no Bure, koji je smislio tu priču, on bi trebao odgovarati za to. Ako če pisati ovakve priče, bolje da potraži drugi posao. A uz to još SPECIJALAC, 25 kuna,....ma želim da mi vrate novac!
Znam DODSFERDE, znam... i čudovišta sa tri glave također. :)
pa znam i ja za te stripove,....naravno da je Zagor totalno nerealni strip, kao i skoro svaki strip ali kada je priča glupa to je druga stvar. Ne smeta meni Helingen i brača Akronjanci koji se hrane pilulama, i Helingen koji se je materializirao u svemiru, pa Kandrax, Pa rakosi,...pa to su sve ok i zanimljive priče ali ova je skroz BEZVEZNA u tome je point (bar za moj okus!). Neka Marty Misterija ili Dylan Dog rješavaju ovakve probleme sa tim buđenjima itd,...a Zagor je WESTERN i FANTAZIJA i neka tako ostane a ne ono nekakav psihološki thriler sa elementima Horora tipa Frankenstein, i slične gluposti. Dobro, takva tematika je bila kod Barona Rakosija (vampira) i to smo pročitali ali ono je bila epizod asuper dok ovdje bez repa i glave,... HOČU NOVAC NAZAD!
Znam DODSFERDE, znam... i čudovišta sa tri glave također. :)
pa znam i ja za te stripove,....naravno da je Zagor totalno nerealni strip, kao i skoro svaki strip ali kada je priča glupa to je druga stvar. Ne smeta meni Helingen i brača Akronjanci koji se hrane pilulama, i Helingen koji se je materializirao u svemiru, pa Kandrax, Pa rakosi,...pa to su sve ok i zanimljive priče ali ova je skroz BEZVEZNA u tome je point (bar za moj okus!). Neka Marty Misterija ili Dylan Dog rješavaju ovakve probleme sa tim buđenjima itd,...a Zagor je WESTERN i FANTAZIJA i neka tako ostane a ne ono nekakav psihološki thriler sa elementima Horora tipa Frankenstein, i slične gluposti. Dobro, takva tematika je bila kod Barona Rakosija (vampira) i to smo pročitali ali ono je bila epizod asuper dok ovdje bez repa i glave,... HOČU NOVAC NAZAD!
O ovom je Bure pricao na CRSu...
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!