Zoroasterixx - apsolutno! jedan od onih zbog kojih bi najradije ljude hvatao za gušu i tjerao da čitaju htjeli ili ne. poput Macanovog Selamalejkuma ili Gnoma de Monde od Marušića.
Zoroasterixx - apsolutno! jedan od onih zbog kojih bi najradije ljude hvatao za gušu i tjerao da čitaju htjeli ili ne. poput Macanovog Selamalejkuma ili Gnoma de Monde od Marušića.
Selamalejkum sam čitao, bio mi je zanimljiv, ali ga nisam sasvim razumio...onaj general mi je jako ličio na Gadafija
Što ti je asocijacija? Ni jednog jedinog trena mene ovaj strip nije asocirao na rat, ali zato je na srednju školu. I određeni trenuci, npr. jednom u ratu, negdje u nekoj vukojebini '93. ili'94. , u 3 i po iza ponoći na nekoj lokalnoj bosanskoj ili srpskoj radio postaji puste Balaševićev album (mislim da je bio Jedan od onih života). Vani kiša i magla, a ja guštam (mokar i smrznut), na malom tranzistoriću slušam Balaševića. Kad se sjetim toga, asocijacija mi je srednja škola, a ne rat. Vjerojatno nešto sa mnom nije u redu... Dupli oprosti zbog spojlanja, ali jednostavno ovaj tvoj strip tako na mene djeluje
Poštovani čitaoci, spletom okolnosti simultano me zaskočilo više obaveza (posao i privatno) nego ih stignem odraditi, a iskrsli su i nepredviđeni problemi. Dogodi se to s vremena na vrijeme. Kako se ne stignem kvalitetno posvetiti Vojni, a predstoji dio zbog kojeg sam i odlučio napraviti strip o svim tim događajima, zaključio sam da je bolje malo pričekati s nastavcima nego zbrzati. Tokom sljedeća dva tjedna situacija bi mi se trebala vratiti u normalu pa planiram tada krenuti s finalom Vojne. Hvala svima na interesu. Čitamo se krajem travnja.
I evo ga! Nakon "kraće" stanke Vojna se vraća! I ne samo Vojna. Po zadnji put u ovom stripu ali vjerojatno ne i posljednji put u hrvatskom stripu, jedan i jedini Tontu najdraži , Bajaga s pjesmom: http://www.youtube.com/watch?v=-RihiDay3ow (table 158 i 159). A sad jedanaest tabli koje mi nije bilo lako crtati. Pogotovo zadnjih pet. Uživajte i hvala svima na čitanju i čekanju.
@Tonto, bas je tesko reci za klasu bolja od ostalih pjesmi. Barem on ima kvalitetnih: Zazmuri, Rimljani, Verujem-Ne verujem, Na vrhovima prstiju, Godine prolaze itd.
@Tonto, bas je tesko reci za klasu bolja od ostalih pjesmi. Barem on ima kvalitetnih: Zazmuri, Rimljani, Verujem-Ne verujem, Na vrhovima prstiju, Godine prolaze itd.
Naravno da ima, ali ova je meni nešto posebno... potpuno subjektivno
kao dio marketinga za print izdanje Vojne valjalo bi napraviti YouTube spotove pjesama koje su se pojavile u stripu popraćene kadrovima iz stripa. i na kraju neka informacija o kupnji stripa...
vjerojatno nije legalno, ali ono... kad pogledaš gdje živimo, kao da jest.
Jbl te gripa, ljudi cekaju nastavak, nece te valjda pobjediti par stepeni celzijusa vise... pa kad si vec prezivio taj vojni rok, nemoj sad da padnes, sad kad je nama najzanimljivije