Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
cronos six
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 03/06/2014 : 23:08:27
|
vase misljenje: koji je sken pravilniji,bolji,cistiji... 1.ludens 2.veseli cetvrtak
zamolio bih da se ne obraca paznja na fontove i razna brljanja,pisanije,prevode...sken na prvom mestu
kod veselog rezolucija naslovnica je veca u odnosu na ludens.o cemu se zapravo radi? evo i primera: ludens
![](http://i60.tinypic.com/34hzbqb.jpg) veseli cetvrtak
|
Juznjak! Tex Willer.
|
|
Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 03/06/2014 : 23:20:37
|
Po onome što vidim, VČ koristi jače boje od Ludensa. To može biti i dobro i loše, ovisi.
Off topic: Još jedan Zagor topic to je baš potrebno za nekakve dileme o Zagoru imate Zagor, Ultimate Zagor i još mali milijun sličnih topica ne treba opet iznova otvarati nove. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2014 : 23:21:31
|
U ovome slučaju sken VČ izdanja je oštriji i jasniji. Ja imam Ludensovo izdanje i naslovnica mi ne izgleda tako mutna kao ovaj primjer ovdje, vjerojatno se radi o tome da je to netko skenirao u nižoj rezoluciji. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/06/2014 : 23:31:52
|
Oštriji je kod VČ, iako logo "Zagor" kod VČ baš djeluje nekako zrnato. Uostalom, to mi je oduvijek najružniji dio dizajna kod VČ. Taj ružni MS wordart logo. Šteta. |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/2udz4m1.jpg)
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 03/06/2014 : 23:50:17
|
Toooo, dugo nije bilo novog topica o Zagoru! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif)
Mislim da je jasno da je VČ-ov sken pravilniji i čistiji od Ludensovog.
Druga stvar što je sama naslovnica katastrofa ![](icon_smile_big.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2014 : 23:57:41
|
Pa nije baš katastrofa jer Zagor drži pušku u ruci što baš ne vidimo često. ![](icon_smile_big.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2udz4m1.jpg)
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 04/06/2014 : 00:04:13
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
cronos six nije od juče, a tema je daleko od toga da bude suvišna. Scan Veselog (mekoća linija i kolor) daleko bolje izgleda što na ekranu što u rukama (imam nekoliko duplih)
Ova tema čak i ima smisla, vidiš da sam dao čak i konstruktivan komentar Više se odnosilo na poplavu Zagorovih tema u zadnjih par dana. A ne možeš baš tvrditi da su sve te bile potrebne ![](icon_smile_wink.gif)
Nego, daj spusti pogled malo s ovih silnih zagorijanskih tema i pogledaj SBE recenzije topic ![](icon_smile_wink.gif)
Za ovo boldano - Zagora se nabavlja u višestrukim količinama, a Martija se ne čita Ccccc ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/06/2014 : 04:42:08
|
quote: Originally posted by acestroke
Tesko je ovo zakljucit gledajuci samo jednu naslovnicu iz oba izdanja.
tako je..i ne samo to, tesko cemo to dilemu razresit samo u jednom topicu....ajmo za svaku naslovnicu svoj topic...![](hail.gif) Veseli i ma jace boje...to je dobro ali jaca boja zagusi ferrijev crtez....sto je opet ponekad dobro...odlicni kiosk izdavaci,sve su to nijansice u pitanju kad se trazi razllika...![](icon_smile_wink.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/06/2014 : 08:24:21
|
Ono što sam ja primetio je da su naslovnice od Ludensa više izdužene, dok VČ drži aspect ratio, ali više ih seče sa strane..... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 04/06/2014 : 22:47:51
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
quote: Originally posted by PijaniPatak
cronos six nije od juče, a tema je daleko od toga da bude suvišna. Scan Veselog (mekoća linija i kolor) daleko bolje izgleda što na ekranu što u rukama (imam nekoliko duplih)
Ova tema čak i ima smisla, vidiš da sam dao čak i konstruktivan komentar Više se odnosilo na poplavu Zagorovih tema u zadnjih par dana. A ne možeš baš tvrditi da su sve te bile potrebne ![](icon_smile_wink.gif)
Nego, daj spusti pogled malo s ovih silnih zagorijanskih tema i pogledaj SBE recenzije topic ![](icon_smile_wink.gif)
Za ovo boldano - Zagora se nabavlja u višestrukim količinama, a Martija se ne čita Ccccc ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ma neee, opušteno, nisam reagovao na tvoj post, nego sam hteo sprečiti navalu sličnih jer ovaj topic nije kriv za lavinu prethodnih idiotluka.
Što se tiče Recenzija, čekam prvih slobodnih 15 minuta u mojih 19 budnih sati dnevno![](icon_smile_sleepy.gif)
Martija čitam, ali me je LMS zaobišao a Libellus nisam dovoljno "motivisan" da pratim
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|