primetio sam da su naslovnice Ludensa više izdužene, jer je original 1cm širi pa se trude da manje iseku sa strane što za posledicu uma izdzženje naslovnice.
They have money for wars, but can't feed the poor!
primetio sam da su naslovnice Ludensa više izdužene, jer je original 1cm širi pa se trude da manje iseku sa strane što za posledicu uma izdzženje naslovnice.
Ipak je to jeftinije nego proširivati strip za taj 1 cm... momci iz Ludensa imaju nos za biznis.
Odlicno, prvi broj mi je bio odlican, cak mi je i mangiantini bio sasvim solidan....prica istina malo texovska ali volim i texa pa...a zagor je istina tacan u sekundu..i to vec duze vrijeme...izgleda da je ludens stabilizirao tempo svojih izdanja...samo nek potraje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pročitao, nažalost u nastavku je naslovnica daleko najbolji dio. Mignacco je ovaj puta zbrlja, "Ujed zmije" je puno više obećavao. Ovdje je sve nekako nabacano i zbrzano bez logike. Mangiantini solidan, bolji mi je stilski, nego tehnički gdje ima još prostora za napredak. Predviđam da će uskoro biti bolji, mlad je još...
Pročitao, nažalost u nastavku je naslovnica daleko najbolji dio. Mignacco je ovaj puta zbrlja, "Ujed zmije" je puno više obećavao. Ovdje je sve nekako nabacano i zbrzano bez logike. Mangiantini solidan, bolji mi je stilski, nego tehnički gdje ima još prostora za napredak. Predviđam da će uskoro biti bolji, mlad je još...
Neće. Jednostavno on to nema u sebi. Zagor mu je kao dečačić. Likove koje crta sve na isti kalup, a one likove koji su se već pojavljivali ranije u nekim epizodama zbog svog bebastog stila crta do neprepoznatljivosti. Jednostavno tip je loš i nema šta tu da se doda. Da je hteo i mogao da napreduje već bi se to i desilo. No, nije i zato i tvrdim da od njega nema ništa kao i od bljutavog Sediolija koji svojim nazovi crtežom uništava priču koja ima potencijala. A što je najgore Buratini se kao budala zalepio za njega. Bar jedno 600 strana crteža mu je dao u poslednje vreme. 3-4 epizode i maxi 21 koji je onako debelo zasrao.
Zaista tesko reci kada je ovaj crtac u pitanju. S jedne strane crta odlicno okolinu, bolje nego vecina drugih crtaca. S druge strane, ima velikih problema kada crta ljude, iako je fakticki jos uvijek mlad (43 godine), bojim se da je Legaz u pravu. Imao je dovoljno vremena i prostora da se razvije, kada to do sada nije ucinio, tj. nije vidljiv napredak, cisto sumnjam da ce se to ikada desiti. Steta, ima veliki potencijal, samo jos likove da ljudski crta.