Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
ni meni nista nije jasno ali ako stave texa mjesecno bi bilo odlicno a ovo polumjesecno bi bilo savrseno ali mislim da je datum stvaljen krivo valjda misle 23.05. to bi onda bilo mjesecno.ja bih uzimao i da izdaju tjedno.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
znalo je već i prije doći u snk dupla doza...i pitah se svojevremeno zar se ne bi berniju isplatilo par brojeva odjednom štampati i bubnuti u striparnice da ovisnici odmah pokupuju 10tak nastavka i on spremi pinku u džep...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Originally posted by Cromwell To je išlo zbog toga što je Morisco debelo kasnio. Ali bilo bi lijepo da Tex krene mjesečnim ritmom. Samo nek se okreće turbina.
jeste 1 Tex kasnio, al ovde su bila izasla 3. nek Ludens izbaci sve odjednom, a za kiosk kad stigle
pa to im uopce nije losa ideja izdavati stripove tjedno ili 2 po mjesecu u striparnicama za nas "ovisnike" ,a za normalan svijet mjesecno na kioscima. vidjet cemo sto ce biti na kraju iz ovoga.
Ladno Kaster mogao da bude junak jednog kratkog serijala ionako se svi izredjase Ken zakasnio da pogine Magicni se mlatio neko vreme sa njim evo ga Tex e sad se ne secam jel Zagi imao neke avanture sa njim Mister No nije sigurno Dylan uvek more bar kod njega lako