Možda Ticci stiže kao gost iznenađenja na MaFest, pa su ovo ubrzali. Ako sam na dobrom tragu, možda do MaFest-a objave i treći nastavak Samo za striparnice, tj. za većinom kolekcionare koji će i doći na festival.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Po onome što sam doznao iz pouzdanog izvora, stvar je u tome što je tiskara Slobodne Dalmacije prdnula u rosu, pa je objavljivanje ovog broja koji je trebao biti u njoj otisnut preuzeo Suton tisak. No to je kako se čini samo jednokratno, jer će Texa kao i ostala Ludensova izdanja ubuduće opet tiskati AKD.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
nego, verovatno niste primetili sto jos niste nabavili ovaj strip, al prevod radi Dok Lester. fala nebesima sto je ona Elizabeta uklonjena, sere mi se od njenog prevoda.
nego, verovatno niste primetili sto jos niste nabavili ovaj strip, al prevod radi Dok Lester. fala nebesima sto je ona Elizabeta uklonjena, sere mi se od njenog prevoda.
naravno, da sve ne bude kako treba pobrinio se Suton, svaka treca stranica muljava i nakaradna
Vjerojatno si potrefio loš primjerak, ja sam neki dan uzeo 7 različitih Ludens izdanja (ali bez ovoga Texa kojega sam potpuno zaboravio) i na svakom je otisak odličan... ako je u pitanju sreća neka potraje i dalje.
Vjerojatno si potrefio loš primjerak, ja sam neki dan uzeo 7 različitih Ludens izdanja (ali bez ovoga Texa kojega sam potpuno zaboravio) i na svakom je otisak odličan... ako je u pitanju sreća neka potraje i dalje.
ajd provericu u DW, nadam se da ima odlican otisak, ocu da uzivam