forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/06/2014 : 00:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Zaboravih cestitati Brazilu na pobjedi... Povijest pamti rezultat, cirkusanti u crnom brzo se zaborave...
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 13/06/2014 : 00:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Leonid

Japancu želim da krepa na mukama...stoka korumpirana.

Daj smiri malo. Svima nam je jasno šta je bilo i svi smo ogorčeni, ali malo si pretjero.

Ništa loše, ali mislim da nema potrebe za tako teškim rječima.

itekako ima.je.o in potres mater. s hirošimom i fukušimom i kurčšimom

Pravi Japanac bi zbog ovakve pogreške počinio samoubojstvo (tamo navodno vlakovođe znaju počiniti samoubojstvo ako vlakovi kasne! ).

A što smo mogli očekivati, ono za što je Neymar dobio kod 0-1 samo žuti protiv njega bi bio bez treptaja crveni, penal ni blizu, a izvođenje se moralo ponoviti, pa nemreš mi onoliko puta doslovno stati prije pucanja.

Ono što je najgore - sad su se naši vjerojatno ispuhali, a protiv Kameruna je biti ili ne biti!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7858 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/06/2014 : 00:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Pletikosa se baca na jednu stranu ali istodobno ga nešto vuče u suprotnu stranu. Ko da ga netko poteže za noge, ko da ima onu zatvorsku kuglu oko noge.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
Originally posted by Caleb

Jao, Stipe! Pa, kako ne odbrani ono?

Rakitic, nisam cuo da ga je komentator pomenuo.

Sudija katastrofa, ostetio Hrvate kod penala, mozda i kod treceg gola.

Brazil ni kriv ni duzan, dao tri gola.

Hrvatska ostavila bolji utisak, iako nista posebno nije igrala. Brazil los.

Da su imali veca muda i da su bili srcaniji, izvukli bi bod.

Od rječi do rječi.

U potpunosti si u pravu.

what?

vrlo bih se radovati da mi objasniš što je to od riječi do riječi objasnio caleb?

- Pletikosa je trebao obraniti penal
- Rakitić nije bio loš, ali nije mnogo dolazio u kontakt s loptom u opasnim situacijama
- Sudac jest bio katastrofa
- Brazil, kao i svaka druga reprezentacija, nije se žalio što su im poklonjene prilike
- Hrvatska je bila bolja
- Brazil nije bio dobar

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 00:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Smišno mi je kad vidin Pletikosu kako se baca ko vrića govana.

Rakitić nevidljiv, Kovačić loš, Lovren nasljednik Šimunića u glupim potezima, nitko mu nije objasnio da uopće ne smi dodirivati igrače unutar 16 jer su ovi vrhunski glumci danas. Vrsaljko loš i spor na krivoj poziciji i bez pravog ubačaja, a i Brazilci su skužili da na toj strani pušta pa su išli po toj strani.

Uglavnom, spora i smotana igra, sve već viđeno i dobro nam poznato. Nekako mislin da će ovo biti repriza SP-a 2006. godine.

A Eduardo će ponovo biti bez igre na prvenstvu, naš najbolji napadač. Glupih li trenera.

naš najbolji bezvezni igrač eduardo imao je nikakvu šansu ući u igru ( imamo još jednog takvog igrača - zamira, što reć?? )
rakitić je defanzivno svoje odradio, ofenzivno je možda malo zakazao
olić, što reći za izvrsnog defanzivnog krilnog igrača ( ops, pa on je napadač!!, ali s obzirom kako se radi o napadaču koji je izvrsno odradio defanzivne zadatke s obzirom kako na lijevom beku imamo dešnjaka )

kovačić odličan

lovren izvrstan

modrić nevidljiv i loš, u stvari nasša najslabija karika, a brazilici su to iskoristili, tu modrićevu slabost kod prvog gola. ...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 13/06/2014 : 00:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska je naveliko oplaćkana od onog japoda,da ima časti jamda bi izvršio harakuri...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 00:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

Jao, Stipe! Pa, kako ne odbrani ono?

Rakitic, nisam cuo da ga je komentator pomenuo.

Sudija katastrofa, ostetio Hrvate kod penala, mozda i kod treceg gola.

Brazil ni kriv ni duzan, dao tri gola.

Hrvatska ostavila bolji utisak, iako nista posebno nije igrala. Brazil los.

Da su imali veca muda i da su bili srcaniji, izvukli bi bod.

Od rječi do rječi.

U potpunosti si u pravu.

what?

vrlo bih se radovati da mi objasniš što je to od riječi do riječi objasnio caleb?

- Pletikosa je trebao obraniti penal
- Rakitić nije bio loš, ali nije mnogo dolazio u kontakt s loptom u opasnim situacijama
- Sudac jest bio katastrofa
- Brazil, kao i svaka druga reprezentacija, nije se žalio što su im poklonjene prilike
- Hrvatska je bila bolja
- Brazil nije bio dobar

- što je to pletikosa trebao obraniti?, pokušao je i nije uspio ( u trenutku kad to nije obranio je kriv? )
- rakitić bio je vrlo opasan defanzivno, ali ofenzivno baš i nije bio opasan ( s obzirom kako je modrić bio bezopasan i defanzivno i ofenzivno, što reć?, očito netko smeta u veznoj liniji, ili rakitić ili modrići, gledajući ovu utakmicu očito modrići )
- ...
- naravno
- očito je morala prodat ovu utakmicu s obzirom koliko je brazil loš
- a kad je to brazil bio loš s obzirom kako raspolaže s vrlo važnim gospodarskim resursima?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2014 : 00:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Pletikosa stvarno ima refleks kao krepani macak, vrijeme je za Subasica...

Stari olinjali mačak.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2014 : 00:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Imali smo šansu ali smo sami sebe zakočili i onda ostali bez boda zbog suca
Brazil ovakvom igrom će teško nešto postići a nam ostaju velike muke protiv kameruna i Meksika.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2014 : 00:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith
Pravi Japanac bi zbog ovakve pogreške počinio samoubojstvo (tamo navodno vlakovođe znaju počiniti samoubojstvo ako vlakovi kasne! ).

Nije da cjepidlačim ali strojovođe su u pitanju.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2014 : 00:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne zaboravite-ne samo da im je poklonio penal već nam je poništio gol za izjednačenje tj. svirao alibi faul nad vratarom.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ne zaboravite-ne samo da im je poklonio penal već nam je poništio gol za izjednačenje tj. svirao alibi faul nad vratarom.

Da, to je još i gore što sam gore napisao.

Ali svirao je puno prije gola.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/06/2014 : 00:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imali smo šansu ali smo sami sebe zakočili i onda ostali bez boda zbog suca
Brazil ovakvom igrom će teško nešto postići
a nam ostaju velike muke protiv kameruna i Meksika.

Ti i ja u pivu da će Brazil sa ovakvom igorm stići do finala! Zanima me koilko košta socijalni mir u Brazilu???? U jenima naravno.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/06/2014 : 00:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I bod u ovdje Hrvatskoj nebi puno pomogao za prolaz ako izgubi od Meksika a te odlučujuće utakmice su uvijek loše završavale. .

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16480 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cist faul. Olic rukom ometa vratara.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 13/06/2014 : 00:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čak i da nije bio faul, svirano je prije nego što je Brozović tukao, a kamoli Perišić. Tako da je to potpuno nebitno.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/06/2014 : 01:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aha

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 01:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Bio je prekršaj, golman je u 5 metara zaštićen ko beli medved.

Mislim da ćete najebati ako nastavite da žalite za utakmicom koja, u biti, ne odlučuje.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/06/2014 : 01:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Mislim da ćete najebati ako nastavite da žalite za utakmicom koja, u biti, ne odlučuje.

U pravu si 100% (nije ironija)! Da je bilo korektno suđenje složio bi se.
U biti u tom trenutku nisam navijao ni za Hrvatsku ni za Brazil već za suca Da ti budem iskren, nije ovo ništa novo, neko čudo koje nije već viđeno. Dogodit će se nama opet isto, kao i Srbima i Bosancima.... Jednostavno mi je muka od sporta i od ovih debila koji svim tim dirigiraju.....

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2014 : 01:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
čitan komentare po raznim portalima. čak i Mexikanci govore da je onaj penal pljačka.
očito sumnjaju da bi se i njima moglo dogodit slično

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 01:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne mora. Ako Hrvatska pobedi ostale dve, ide dalje sigurno :)

Dešava se, stalno. Nije Hrvatska prva koja je oštećena. Ali, bolje je zaboraviti i pobediti Kamerunce :)
(Ni Srbiji nisu sudili kazneni na prošlom SP u 90. minitu, a da jesu, bilo bi možda 2:2 i Srbija bi ušla u 1/8 finala. Ali kada vratiš film, ukapiraš da su sami krivi što je do toga došlo. Praviš faul na 40 metara od gola da ne primiš prvi i ne dozvoliš da lopta dođe do Freda. Znaš sa kim imaš posla :))

E sada još BiH da izgubi ovako glupavo, pa da krene po zlu :)
Bolje da pukne ko Jugoslavija '90, pa možda i bude nečeg dobrog ;)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ne bi me iznenadilo da Brazil osvoji prvo mjesto na kraju prvenstva. Zato što su jebeni domaćini i imaju kakti sudačke privilegije. U odnosu na status njihove repke inače, ovo danas uopće nije bilo dostojno njihova imena.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2014 : 01:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako ova utakmica ne odlučuje?
da smo uzeli bod odmah stvaramo pritisak na meksiko i kamerun da i oni uzmu bod protiv brazila a ako ne uzmu mi smo bod u prednosti.
a za faul ne bih se složio.golman i olić su skočili prema balunu i kontakt je ostavren nakon što je golman izbio rukama balun u olićevu glavu.ali ajde to se još nekako moglo okarakterizirati kao faul ali vezano s onim #penalom# odmah mi je sumnjivo.
ja sam ljut što nismo išli na pobjedu jer protiv ovakvog brazila se moglo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 01:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako ova utakmica ne odlučuje?
da smo uzeli bod odmah stvaramo pritisak na meksiko i kamerun da i oni uzmu bod protiv brazila a ako ne uzmu mi smo bod u prednosti.
a za faul ne bih se složio.golman i olić su skočili prema balunu i kontakt je ostavren nakon što je golman izbio rukama balun u olićevu glavu.ali ajde to se još nekako moglo okarakterizirati kao faul ali vezano s onim #penalom# odmah mi je sumnjivo.
ja sam ljut što nismo išli na pobjedu jer protiv ovakvog brazila se moglo.

Naravno da je bolje imati bod, nego nijedan. Ali ako već gubiš od nekog, onda izgubi od najjačeg, a vadi se protiv ostalih.
Ovakve situacije se stalno dešavaju. Svako prvenstvo neki propusti. Eto, navijam da se Hrvatskoj vrati na narednoj ili protiv Meksika.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/06/2014 : 01:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mora. Ako Hrvatska pobedi ostale dve, ide dalje sigurno :)

Dešava se, stalno. Nije Hrvatska prva koja je oštećena. Ali, bolje je zaboraviti i pobediti Kamerunce :)
(Ni Srbiji nisu sudili kazneni na prošlom SP u 90. minitu, a da jesu, bilo bi možda 2:2 i Srbija bi ušla u 1/8 finala. Ali kada vratiš film, ukapiraš da su sami krivi što je do toga došlo. Praviš faul na 40 metara od gola da ne primiš prvi i ne dozvoliš da lopta dođe do Freda. Znaš sa kim imaš posla :))

E sada još BiH da izgubi ovako glupavo, pa da krene po zlu :)
Bolje da pukne ko Jugoslavija '90, pa možda i bude nečeg dobrog ;)

Ma sve to stoji, ali činjenica je da NISU sudili penal za Srbiju, a neće ga suditi ni drugi, treći, x-ti put. Nije Fred ništa kriv on je odradio ono šta najbolje zna i za to je nagrađen.
Eto da bi bilo sve u duhu famoznog fair playa (zvuči li ovo nekome tragikomično, ej fair play????) izaberimo sudca iz Azije, Afrike, Amerika tih svjetskih sudačkih velesila u kojima se igra nogomet na najvišem nivou da ne bi slučajno neki evropljanin ili južnoamerikanac sudio jer će naravno okrenut na stranu svog kontinenta??!! Zar kvaliteta ne bi trebala biti jedini kriterij?

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000