forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 11:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ni tocke ni zareza..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2014 : 11:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
priče da je olić napravio faul nad golmanom objesite maču od rep.
to je ona stara da je golman zaštičen u svom petercu ko lički medvid e a vidite -nije.nema to nigi u pravilima nogometne igre.vratar i olić su oba u skoku i idu na loptu,vratar izbija loptu rukom u olićevu glavu,olić i vratar se sudaraju u skoku.nema tu faula nikakvog.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10360 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/06/2014 : 11:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

to je ona stara da je golman zaštičen u svom petercu ko lički medvid e a vidite -nije.nema to nigi u pravilima nogometne igre.vratar i olić su oba u skoku i idu na loptu,vratar izbija loptu rukom u olićevu glavu,olić i vratar se sudaraju u skoku.nema tu faula nikakvog.

Jebi ga, meni je ono čisti faul.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 11:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by brni

Mozda bi x bia realan ali ka sta kaze Jere mi nismo odigrali nista specijalno protiv ovakvog bezveznog Brazila..a uvođenje Brozovića mislim da govori di ovo vodi..

jeba me pas ako filho ne bi bolje odigrao...

Filha nije uspia uvaljat nikome..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/06/2014 : 11:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

po meni-je i nije...kako se uzme,jel...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 11:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cisti faul..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47363 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2014 : 11:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
mislin da je ono čisti faul

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 11:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
3 da je cisti faul, jedan suzdrzan i jedan da nije faul..presuda - faul je..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 11:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja se u biti više slažem s jakijem i globinjom, bili su ravnopravni u tom skoku i sudarili su se. Po meni nema faula.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 11:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

3 da je cisti faul, jedan suzdrzan i jedan da nije faul..presuda - faul je..

U jednoj stotinki napišem dva posta. Vauuuuuuu

Nitko mi nije ravan.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 11:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Sad se ne slazem ni sam sa sobom..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10360 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/06/2014 : 11:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad se ne slazem ni sam sa sobom..

To je najslađe.
Ja najviše volin sam sa sobon pričat, i sam se sa sobon posvađat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/06/2014 : 11:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by supermark

ovaj re-zmazani priča gluposti
sudjenje dobro?

tri kardinalne greške:
-nepostojeci penal
-nedosudjeni crveni karton za namjerni start neymara laktom u lice
-očiti faul pri trećem pogotku (smiješno je da je sudjen penal zbog disanja u zajendičkom prostoru, a ovo nije dosudjeno)

i upitno je olicev prekrsaj nad golmanom
cini mi se da je prije golman naskocio na olica nego obrnuto

Kod treceg gola se nijedan nas igrac nije bunio i trazio faul a lakat neymara je za zuti realno i olic je napravio faul na golmanu je da smo igrali grubo ali brazilci su se previse valjali po podu i glumatali sramota za brazil sta ti znaci naslov svjestkog prvaka ako si ga na silu dobio pa i ovaj stadion je bio gotov tek prije par dana uzasna organizacija jos su i ljude tjerali iz svojih domova zato i pola brazila prosvjeiv prvenstvaduje prot a mi dobivamo totalno krivu sliku o svjetskom prvenstvu sramota da nijedan igrac brazila to nevidi ili nezeli vidjet

Interpunkcije pomažu da se i nesuvsli tekst koliko toliko skuži.

Da pratis nogomet i da si malo pametniji i normalniji shvatio bi taj nesuvisli tekst
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/06/2014 : 11:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda bi x bia realan ali ka sta kaze Jere mi nismo odigrali nista specijalno protiv ovakvog bezveznog Brazila..a uvođenje Brozovića mislim da govori di ovo vodi..

A koga uvesti umjesto Kovačića?
Filha? Taj bi se usrao a Kovač bio razapet na križ.
E da se Kranjčar nije ozlijedio ali jbg.

Možda se trebalo preći na čistu 4-4-2 formaciju i nakon izlaska Matea uvesti Dudua.

Mene je nerviralo što se nije iskoristila Ćorlukina snaga sa loptom u nogama,daj napravi 10 koraka i donesi je Luki i Ivanu.
Onako ona Pletina ispucavanja nemaju smisla....pokušaj sagradit napad od stopera pa ako ne ide ispucaj je.
Na Modrića su išla po trojica što bi ostavljalo Perišića i bekove otvorene.
Ne znam zašto ako igraš sa takvim kreativcima ne iskoristiš činjenicu da im je teško oduzeti loptu pod pritiskom.

Lako nam je pričati ali Brazilci prije penala su počeli igrati indisponirano i u grču,bili su zreli za još jedan gol ali što se može.
Zaboravit sve i s Mandžom pobijediti Kamerun.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10360 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/06/2014 : 12:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by supermark

ovaj re-zmazani priča gluposti
sudjenje dobro?

tri kardinalne greške:
-nepostojeci penal
-nedosudjeni crveni karton za namjerni start neymara laktom u lice
-očiti faul pri trećem pogotku (smiješno je da je sudjen penal zbog disanja u zajendičkom prostoru, a ovo nije dosudjeno)

i upitno je olicev prekrsaj nad golmanom
cini mi se da je prije golman naskocio na olica nego obrnuto

Kod treceg gola se nijedan nas igrac nije bunio i trazio faul a lakat neymara je za zuti realno i olic je napravio faul na golmanu je da smo igrali grubo ali brazilci su se previse valjali po podu i glumatali sramota za brazil sta ti znaci naslov svjestkog prvaka ako si ga na silu dobio pa i ovaj stadion je bio gotov tek prije par dana uzasna organizacija jos su i ljude tjerali iz svojih domova zato i pola brazila prosvjeiv prvenstvaduje prot a mi dobivamo totalno krivu sliku o svjetskom prvenstvu sramota da nijedan igrac brazila to nevidi ili nezeli vidjet

Interpunkcije pomažu da se i nesuvsli tekst koliko toliko skuži.

Da pratis nogomet i da si malo pametniji i normalniji shvatio bi taj nesuvisli tekst

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10360 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/06/2014 : 12:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

A koga uvesti umjesto Kovačića?
Filha? Taj bi se usrao a Kovač bio razapet na križ.
E da se Kranjčar nije ozlijedio ali jbg.

Možda se trebalo preći na čistu 4-4-2 formaciju i nakon izlaska Matea uvesti Dudua.

Mene je nerviralo što se nije iskoristila Ćorlukina snaga sa loptom u nogama,daj napravi 10 koraka i donesi je Luki i Ivanu.
Onako ona Pletina ispucavanja nemaju smisla....pokušaj sagradit napad od stopera pa ako ne ide ispucaj je.
Na Modrića su išla po trojica što bi ostavljalo Perišića i bekove otvorene.
Ne znam zašto ako igraš sa takvim kreativcima ne iskoristiš činjenicu da im je teško oduzeti loptu pod pritiskom.

Lako nam je pričati ali Brazilci prije penala su počeli igrati indisponirano i u grču,bili su zreli za još jedan gol ali što se može.
Zaboravit sve i s Mandžom pobijediti Kamerun.

Umisto Kovačića bilo koji imbecil tipa Vukojević ili Maleš(Čak i Radošević da mu guzica nije zinila na Napoli).
Ako je Kruno Jurčić moga naučit uzet balun i dodat ga prvon do sebe, onda može i neko od ovih aseva.
Klaun Ćiro je proda floskulu o veznon redu Boban,Asanović,Prosinečki. i danas imamo sličnu situaciju.
Samo šta taj Ćirin vezni red u principu ni jednu važnu utakmicu nije odigra zajedno nego je uvik igra jedan osigurač tipa Jurčić ili Soldo.
Vezni red u kojen je najčvršći igrač Modrić je zakurac.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8695 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 12:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Umisto Kovačića bilo koji imbecil tipa Vukojević ili Maleš(Čak i Radošević da mu guzica nije zinila na Napoli).
Ako je Kruno Jurčić moga naučit uzet balun i dodat ga prvon do sebe, onda može i neko od ovih aseva.
Klaun Ćiro je proda floskulu o veznon redu Boban,Asanović,Prosinečki. i danas imamo sličnu situaciju.
Samo šta taj Ćirin vezni red u principu ni jednu važnu utakmicu nije odigra zajedno nego je uvik igra jedan osigurač tipa Jurčić ili Soldo.

Bravo.

Realno utakmica je bila bez veze. Brazil ništa posebno, mi još manje. Nakon što smo poveli igrali smo ka pičke, drugo poluvrijeme je to izgledalo bolje. Faul Olića na golmanu čist ka suza, kontakta s golmanom u 5m ne smije biti, a Olić ga je pošteno odnio.

Je, penal je pizdarija koju ne bi svirali ni dinamu hnl-u, ali ni prvi ni zadnji takav koji je suđen, kao da naše poštenjačine ne bi pokušale iznuditi tako nešto. To vam je ljudi nogomet.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 12:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da smo mi čitavo prvo poluvrijeme odigrali agresivno i napadački kao prvih 11 minuta do gola, i da im nismo dali da izjednače, vjerujem da bi bila druga priča.
Mi smo tada stali i zatvorili se, oni su se probudili i doveli posjed lopte na 69:31 %, i logično je da su nas slomili kad nas nigdje nije bilo.
Buđenje, ali nedovoljno, u drugom poluvremenu s jedne je strane bilo prekasno, a za sve ostalo tu je Mast... Nishimura.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8695 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 12:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Najbolji trenutak utakmice mi je bija kad je retardirani Ćosić Ivicu Olića (i to još na utakmici protiv Brazila) nazvao majstorom driblinga...a ovaj ne zna a di mu je glava, a di guzica... a tek lopta...

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 13/06/2014 : 12:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne zaboravite-ne samo da im je poklonio penal već nam je poništio gol za izjednačenje tj. svirao alibi faul nad vratarom.

Neznan jesi nešto prespava ali...to je bio faul. Daj komentiraj nešto šta nije tako jasno.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 12:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Šteta. Moglo je biti nerješeno. Penal maksimalno navučen, a i Stipe je mogao koju obranit. Žao mi je što su zabili i treći. Ispast će da je bila lagana pobjeda Brazila.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/06/2014 : 12:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Bravo.

Realno utakmica je bila bez veze. Brazil ništa posebno, mi još manje. Nakon što smo poveli igrali smo ka pičke, drugo poluvrijeme je to izgledalo bolje. Faul Olića na golmanu čist ka suza, kontakta s golmanom u 5m ne smije biti, a Olić ga je pošteno odnio.

Je, penal je pizdarija koju ne bi svirali ni dinamu hnl-u, ali ni prvi ni zadnji takav koji je suđen, kao da naše poštenjačine ne bi pokušale iznuditi tako nešto. To vam je ljudi nogomet.

Problem je što ti Vukojević ništa ne bi donio....čovjek uopće ne zna primiti loptu.Plus totalno je nepokretljiv.Truplo na kvadrat.
Radošević DA ali nije igrao,on je moderan destruktivac ali propada kod digića.
Pravog holdera ala Niko Kovač ili Soldo mi više nemamo pa se zato i izmišljaju ti sastavi bez "čelika".

Najviše razočarali Kovačić,Srna i donekle Kovač zbog preskakanja igre.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 12:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Olić napravio faul na golmanu?
Nemam problema s tim. Takav kontakt s golmanom se u 95% slučajeva sudi kao faul.
Penal? Eh, to me baš jebe. Rijetko tko dosudi penal za ono.

Edited by - nagor on 13/06/2014 12:58:12
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/06/2014 : 12:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Have mercy
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8695 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/06/2014 : 12:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
>Problem je što ti Vukojević ništa ne bi donio

Manje od Kovačića nije mogao donijeti... :)

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.51 seconds. Snitz Forums 2000