forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 14/06/2014 : 09:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

priče da je olić napravio faul nad golmanom objesite maču od rep.
to je ona stara da je golman zaštičen u svom petercu ko lički medvid e a vidite -nije.nema to nigi u pravilima nogometne igre.vratar i olić su oba u skoku i idu na loptu,vratar izbija loptu rukom u olićevu glavu,olić i vratar se sudaraju u skoku.nema tu faula nikakvog.

Meni se cini da je u toj situaciji Japanac dosudio da je lopta u letu posle centarsuta,napustila granice igralista.
Tako mi deluje po njegovim pokretima.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/06/2014 : 10:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Iskustvo s prošlih natjecanja daje razlog za brigu. Od sedam velikih natjecanja, u drugi krug smo prošli tri puta. U sva tri slučaja pobjedili smo u prve dvije utakmice i treća nije bila važna. Kad god smo trebali rezultat iz zadnje utakmice, nismo uspjeli (Ekvador, Engleska, Australija i Španjolska).

Jedina je istina da smo jači od Meksika i Kameruna i ako protiv njih nismo u stanju uzeti bodove i proći u drugi krug, onda nismo ni zaslužili biti na SP... I morali bi prihvatiti relanost da imamo odlične igrače koji su kao ekipa nula... Nadam se da se ovo neće dogoditi, da ćemo vidjeti drugi krug, a onda što bude... Samo da ne odemo na Nizozemsku, ono što su jučer pokazali je strašna moć!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 10:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Govori meni frend, nogometni sudac: Japanac nas je masakrira, ali najgore od svega što će se naći mudraci koji će tvrditi da Olić nije napravio faul.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 10:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Iskustvo s prošlih natjecanja daje razlog za brigu. Od sedam velikih natjecanja, u drugi krug smo prošli tri puta. U sva tri slučaja pobjedili smo u prve dvije utakmice i treća nije bila važna. Kad god smo trebali rezultat iz zadnje utakmice, nismo uspjeli (Ekvador, Engleska, Australija i Španjolska).

Jedina je istina da smo jači od Meksika i Kameruna i ako protiv njih nismo u stanju uzeti bodove i proći u drugi krug, onda nismo ni zaslužili biti na SP... I morali bi prihvatiti relanost da imamo odlične igrače koji su kao ekipa nula... Nadam se da se ovo neće dogoditi, da ćemo vidjeti drugi krug, a onda što bude... Samo da ne odemo na Nizozemsku, ono što su jučer pokazali je strašna moć!

Nisam siguran, Meksiko je jučer mnogo toga pokazao.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 10:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Baš sam se pitao oće li konačno neko prozvati našeg vrlog vratara

http://brazil.jutarnji.hr/safet-susic--udario--po-pletikosi--hrvate-je-ostetio-sudac--ali-i-njihov-golman--/1199081/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2014 : 12:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031
Samo da ne odemo na Nizozemsku, ono što su jučer pokazali je strašna moć!

Činjenica je da ako prođemo skupinu u osmini finala čeka upravo Nizozemska (ako ne kiksa protiv Čilea) ali ne treba se s time sada zamarati jer je daleko još do toga.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/06/2014 : 12:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Dva udarca po zemlji/travi u sam kut?
Moga je i bolje ali nije baš za neku osudu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/06/2014 : 12:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Govori meni frend, nogometni sudac: Japanac nas je masakrira, ali najgore od svega što će se naći mudraci koji će tvrditi da Olić nije napravio faul.

Pa eto nije.i šta sad?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 12:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dva udarca po zemlji/travi u sam kut?
Moga je i bolje ali nije baš za neku osudu.

Pogotovo što su prethodno Neymar i Oscar prošli kroz obranu kao kroz sir.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2014 : 12:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Isto kao valdez
Nije kriv za golove, ali dobar golman nekad obrani i ono sto "ne mora"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2014 : 14:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kod prvog gola Stipe nije mogao puno napraviti jer je bio daleko ali kod trećeg je i mogao bolje reagirati pošto je bio bliže tom kutu u koji je upućen udarac.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2014 : 14:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
prvi mu najvise i ide na dusu
lopta je bila toliko spora da je komotno mogao napraviti korak prije skoka
ovako se sa mjesta bacio i ostao kratak
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 14:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa eto nije.i šta sad?

Baš ništa. Navikao sam da hajdukovci gledaju nogomet posebnim očima.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 14:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

prvi mu najvise i ide na dusu
lopta je bila toliko spora da je komotno mogao napraviti korak prije skoka
ovako se sa mjesta bacio i ostao kratak

ajde da se ja i ti jednom složimo.

Stipe je primio gol sa dvadeset i kusur metara po zemlji... refleks ala moja baba. Još je bio plasiran, a ne punom nogom. Je malo bija pokriven no slabo je to opravdanje za ovakav gol.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 14:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Joj to s Ekvadorom je bio smijeh. Izgubimo od, čini mi se, Meksika, dobijemo Talijane 2:1 (makar je ono bilo najgore suđenje ikada, a i prvi put da je neko sudio za nas:))

Sigurno nije prvi put da je netko sudio za nas, ali je definitivno prvi put da se pokralo Talijane.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2014 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Po ovome je teško skužiti da se brzine lopti tako drastično razlikuju, oba gola su postignuta sa približnih udaljenosti ali je kod prvog lopta imala dužu putanju jer je dolazila iskosa pa se čini da golman ima više vremena za reagiranje.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 15:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa eto nije.i šta sad?

to ti je tako,nama japanci sude u hnl-u...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 15:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

Pa eto nije.i šta sad?

Pa imaju i manji klubovi svoje japance kad igraju s vama... tako ti to ide...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 16:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pa eto nije.i šta sad?

Pa imaju i manji klubovi svoje japance kad igraju s vama... tako ti to ide...

ne gledamo očito istu ligu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 17:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Iako je ovdje jasno da se radi o klasičnoj Blatterovoj uroti, ni FIFA, ni japanski sudac nisu glavni krivci za hrvatski poraz. Naime, Hrvati jesu zaslužili otići pognute glave, jer ekipa koja u čitavoj utakmici nije stvorila niti jednu ozbiljniju šansu, ne može govoriti kako joj je sudac kriv.

Tko onda jest? Izbornik Niko Kovač, neiskusni trener kojemu su se zvijezde naklonile i omogućile mu da se upiše kao prvi igrač i izbornik koji su nastupili na Mundijalu za Hrvatsku, iako u svojoj karijeri nikad nije trenirao ozbiljniju momčad.

Tko se imalo razumije u nogometnu igru, i prije početka utakmice mogao je zaključiti gdje će ona voditi. Naime, Kovač se u napadu odlučio za Nikicu Jelavića, jedinog igrača koji nije smio igrati protiv Brazila.

Svi smo znali da će Brazil napadati i da im možemo zaprijetiti jedino iz kontre, ali kako ćemo biti opasni iz kontre kada tamo moramo računati na Jelavića? Nikica je nevjerojatno spor – skoro kao Pletikosa, Lovren i Čorluka, te je potpuno nejasno što je on trebao raditi u napadu protiv Brazila. Ne samo da je spor, već je tehnički daleko od primjerice Drogbe, što se tiče građenja lopte, štopanja i spuštanja suigračima.

Jelavić je bio toliko loš, da je na kraju ta njegova lošost čak urodila zgoditkom. Naime, prvi napadač Hrvatske je sa svega pet metara nečuvan od nikoga promašio 'ceo fudbal' i zeznuo jadnog Marcela. Da nije tragično, bilo bi smiješno.

Postavljanjem Jelavića u igru, Kovač je dokazao da nema nikakve veze s nogometnim znanjem. Puno bi bilo bolje da je igrao Rebić što se na kraju utakmice jasno vidjelo. Mladi napadač je nekoliko puta drsko prošao, i trebao je upravo takav čovjek - koji je brz i može napakostiti iz kontre.

Ako već Rebić nije igrao, mogao je Eduardo, drugi najbolji strijelac Hrvatske nakon Šukera. Čovjek bi sigurno imao veliki motiv zabljesnuti protiv svoje domovine. Ali ne, Kovač je odlučio da igramo s čovjekom manje.

Nažalost, stavljanje Jelavića u igru je punjo manje zlo od onoga što se dogodilo u 61. minuti prilikom rezultata 1-1, odnosno trenutka kad se lomi utakmica. Igru napušta neprimjetni Kovačić i ulazi, vjerovali ili ne – Marcelo Brozović – što mu je tek drugi nastup za hrvatsku reprezentaciju (!) (debitirao je za Hrvatsku prije samo tjedan dana u prijateljskom meču protiv Australije).

Brozović nikad u životu nije odigrao nikakvu ozbiljniju utakmicu (osim u Dinamovom sramoćenju u Europi) - sve što je u dosadašnjom karijeri napravio - bilo je trčanje livadama HNL-a pred 25 gledatelja, a sad ga Niko Kovač gura na otvaranju Svjetskog prvenstva kod rezultata 1-1 da istrči pred dvije milijarde ljudi.

Brozović je bio izgubljen, nije odigrao ništa, ali cilj je postignut – Dinamovom igraču nastupom protiv Brazila na otvaranju Mundijala cijena je porasla za nekoliko milijuna eura. A znamo kome će ti milijuni eura završiti u džepu. Zdravku Mamiću, jedinom gazdi hrvatskog nogometa kojemu je i Niko Kovač podlegao bez obzira što su novinari isticali njegov njemački mentalitet i beskompromisnost u stavovima.

Nitko ne može objasniti ovaj Kovačev potez o kojemu se jedino ne raspravlja zbog japanskog suca. Kovačić je bio katastrofalan i trebalo ga je mijenjati, ali zar nije mogao ući iskusni Vukojević (ili netko drugi, čak i Sammir ako ga je izbornik toliko hvalio tijekom priprema) - koji bi se defanzivno borio s napadačima Brazila upravo u trenutku kad umor počinje pokazivati znakove, a koncentracija padati? Da je ušao Vukojević, Rakitić ili Modrić mogli su igrati bliže golu i dati upotrebljivu loptu. Doduše ne znam kome bi je dali, jer je u napadu još bio Jelavić.

Ali ne, bilo je samo bitno prodati Brozovića za što veću cijenu (što bi tek bilo da je nešto dobro odigrao, što se također moglo dogoditi), a samim tim, indirektno i utakmicu. Nema se Kovač što žaliti na japanskog suca, kad je njemu rezultat Hrvatske na Mundijalu, kako se čini, sporedna stvar. Naravno da bi Kovač volio pobijediti, ali zašto onda ne igra s najboljim i najiskusnijim igračima, a ne s čovjekom koji će možda u budućnosti biti dobar igrač, ali u ovom trenutku jednostavno ne može igrati na otvaranju Mundijala protiv Brazila, jer nema dovoljno iskustva koji je najvažniji faktor u ovakvim utakmicama? Ako je Brozović mogao igrati na Mundijalu, nejasno je zašto tamo nije bilo mjesta za Halilovića. Ah da, on je već prodan, pa mu cijena ne treba rasti.

Glavni cilj Nika Kovača kao izborniku Hrvatske je jasan ma koliko se god činilo da on prkosi naredbama - odraditi posao za gazdu Mamića isto onako kao što je to radio Igor Štimac sa Sammirom i drugima.

Žao mi je hrvatske navijače koji su potrošili ogromnu svotu da bi ih varali japanski sudac, FIFA, ali prije svega izbornik Niko Kovač u kojeg su se svi kleli još od doba kad je nosio kapetansku vrpcu.

A ako već nije htio Brozoviću dignuti cijenu i napuniti Mamiću džepove, onda je zasigno najgori izbornik na Mundijalu, jer nijedan znalac ne bi stavio Brozovića (i Jelavića) da se kali protiv Brazila u Brazilu na otvaranju prvenstva. A samim tim je i najodgovorniji za poraz. Kako god okreneš, Niko Kovač nas je u tandemu s japanskim sucem uništio. Krajnje je vrijeme da hrvatski izbornik bude stranac.

Ganac, Gvajanac, Bocvanac, nije bitno, samo da je stranac - koji nema veze s nogometnom močvarom u koju je izgleda upao i Niko Kovač.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 17:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i tako...gledaš svoju reprezentaciju,cili ponosan,tako mala zemlja,a već 4 puta(od pet)na sp...i živciraš se,i jebeš sve po spisku...ali ti se po glavi non stop vrte likovi poput maminja,srebrića,brandona,nike kovača,i njegovog brace također...štimca su razapeli zbog sammira...ali jebi ga,niku kovača nitko ne smije dirati niti mu šta prigovoriti...tako da mu je ovaj japanac došao ko kec na desetku...
ne stoji grafit u splitu bez veze:

"nekad ponos i suza u oku,danas mamiću fond za koku"

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/06/2014 : 17:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iako je ovdje jasno da se radi o klasičnoj Blatterovoj uroti, ni FIFA, ni japanski sudac nisu glavni krivci za hrvatski poraz. Naime, Hrvati jesu zaslužili otići pognute glave, jer ekipa koja u čitavoj utakmici nije stvorila niti jednu ozbiljniju šansu, ne može govoriti kako joj je sudac kriv.

Tko onda jest? Izbornik Niko Kovač, neiskusni trener kojemu su se zvijezde naklonile i omogućile mu da se upiše kao prvi igrač i izbornik koji su nastupili na Mundijalu za Hrvatsku, iako u svojoj karijeri nikad nije trenirao ozbiljniju momčad.

Tko se imalo razumije u nogometnu igru, i prije početka utakmice mogao je zaključiti gdje će ona voditi. Naime, Kovač se u napadu odlučio za Nikicu Jelavića, jedinog igrača koji nije smio igrati protiv Brazila.

Svi smo znali da će Brazil napadati i da im možemo zaprijetiti jedino iz kontre, ali kako ćemo biti opasni iz kontre kada tamo moramo računati na Jelavića? Nikica je nevjerojatno spor – skoro kao Pletikosa, Lovren i Čorluka, te je potpuno nejasno što je on trebao raditi u napadu protiv Brazila. Ne samo da je spor, već je tehnički daleko od primjerice Drogbe, što se tiče građenja lopte, štopanja i spuštanja suigračima.

Jelavić je bio toliko loš, da je na kraju ta njegova lošost čak urodila zgoditkom. Naime, prvi napadač Hrvatske je sa svega pet metara nečuvan od nikoga promašio 'ceo fudbal' i zeznuo jadnog Marcela. Da nije tragično, bilo bi smiješno.

Postavljanjem Jelavića u igru, Kovač je dokazao da nema nikakve veze s nogometnim znanjem. Puno bi bilo bolje da je igrao Rebić što se na kraju utakmice jasno vidjelo. Mladi napadač je nekoliko puta drsko prošao, i trebao je upravo takav čovjek - koji je brz i može napakostiti iz kontre.

Ako već Rebić nije igrao, mogao je Eduardo, drugi najbolji strijelac Hrvatske nakon Šukera. Čovjek bi sigurno imao veliki motiv zabljesnuti protiv svoje domovine. Ali ne, Kovač je odlučio da igramo s čovjekom manje.

Nažalost, stavljanje Jelavića u igru je punjo manje zlo od onoga što se dogodilo u 61. minuti prilikom rezultata 1-1, odnosno trenutka kad se lomi utakmica. Igru napušta neprimjetni Kovačić i ulazi, vjerovali ili ne – Marcelo Brozović – što mu je tek drugi nastup za hrvatsku reprezentaciju (!) (debitirao je za Hrvatsku prije samo tjedan dana u prijateljskom meču protiv Australije).

Brozović nikad u životu nije odigrao nikakvu ozbiljniju utakmicu (osim u Dinamovom sramoćenju u Europi) - sve što je u dosadašnjom karijeri napravio - bilo je trčanje livadama HNL-a pred 25 gledatelja, a sad ga Niko Kovač gura na otvaranju Svjetskog prvenstva kod rezultata 1-1 da istrči pred dvije milijarde ljudi.

Brozović je bio izgubljen, nije odigrao ništa, ali cilj je postignut – Dinamovom igraču nastupom protiv Brazila na otvaranju Mundijala cijena je porasla za nekoliko milijuna eura. A znamo kome će ti milijuni eura završiti u džepu. Zdravku Mamiću, jedinom gazdi hrvatskog nogometa kojemu je i Niko Kovač podlegao bez obzira što su novinari isticali njegov njemački mentalitet i beskompromisnost u stavovima.

Nitko ne može objasniti ovaj Kovačev potez o kojemu se jedino ne raspravlja zbog japanskog suca. Kovačić je bio katastrofalan i trebalo ga je mijenjati, ali zar nije mogao ući iskusni Vukojević (ili netko drugi, čak i Sammir ako ga je izbornik toliko hvalio tijekom priprema) - koji bi se defanzivno borio s napadačima Brazila upravo u trenutku kad umor počinje pokazivati znakove, a koncentracija padati? Da je ušao Vukojević, Rakitić ili Modrić mogli su igrati bliže golu i dati upotrebljivu loptu. Doduše ne znam kome bi je dali, jer je u napadu još bio Jelavić.

Ali ne, bilo je samo bitno prodati Brozovića za što veću cijenu (što bi tek bilo da je nešto dobro odigrao, što se također moglo dogoditi), a samim tim, indirektno i utakmicu. Nema se Kovač što žaliti na japanskog suca, kad je njemu rezultat Hrvatske na Mundijalu, kako se čini, sporedna stvar. Naravno da bi Kovač volio pobijediti, ali zašto onda ne igra s najboljim i najiskusnijim igračima, a ne s čovjekom koji će možda u budućnosti biti dobar igrač, ali u ovom trenutku jednostavno ne može igrati na otvaranju Mundijala protiv Brazila, jer nema dovoljno iskustva koji je najvažniji faktor u ovakvim utakmicama? Ako je Brozović mogao igrati na Mundijalu, nejasno je zašto tamo nije bilo mjesta za Halilovića. Ah da, on je već prodan, pa mu cijena ne treba rasti.

Glavni cilj Nika Kovača kao izborniku Hrvatske je jasan ma koliko se god činilo da on prkosi naredbama - odraditi posao za gazdu Mamića isto onako kao što je to radio Igor Štimac sa Sammirom i drugima.

Žao mi je hrvatske navijače koji su potrošili ogromnu svotu da bi ih varali japanski sudac, FIFA, ali prije svega izbornik Niko Kovač u kojeg su se svi kleli još od doba kad je nosio kapetansku vrpcu.

A ako već nije htio Brozoviću dignuti cijenu i napuniti Mamiću džepove, onda je zasigno najgori izbornik na Mundijalu, jer nijedan znalac ne bi stavio Brozovića (i Jelavića) da se kali protiv Brazila u Brazilu na otvaranju prvenstva. A samim tim je i najodgovorniji za poraz. Kako god okreneš, Niko Kovač nas je u tandemu s japanskim sucem uništio. Krajnje je vrijeme da hrvatski izbornik bude stranac.

Ganac, Gvajanac, Bocvanac, nije bitno, samo da je stranac - koji nema veze s nogometnom močvarom u koju je izgleda upao i Niko Kovač.

Ma ja mislim da je mamic dogovorio sa sudcem penal da bi ulazak brozovica pao u drugi plan
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/06/2014 : 17:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Pretjerujes Niko je ok sumnjam da mamic ima utjecaja na njega,on je posten decko i voli hrvatsku i uspijeh hrvatske mu je na prvom mjestu,uvijek se nade neko ko se neslaze sa trenerskim odlukama nije ni meni jasno zasto Brozovic,Jelavic je slicniji igrac Mandukicu nego Dudu zato je valjda igrao!Ono sto si napisao za navijace hajduka i da je vama svake godine nepravda to opce nije tocno!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2014 : 18:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Krajnje je vrijeme da hrvatski izbornik bude stranac.

Ovi također nisu nikada bili na svjetskom prvenstvu pa nemaju nikakvog iskustva.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2014 : 18:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Meni su smijesni tekstovi poput ovih
Ljudi ocito misle da hrvatska moze unistit brazil sa par golova i desetak cistih prilika
Koje bedastoce
Kovac je dobro napravio posao
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000