forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 18:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Pretjerujes Niko je ok sumnjam da mamic ima utjecaja na njega,on je posten decko i voli hrvatsku i uspijeh hrvatske mu je na prvom mjestu,uvijek se nade neko ko se neslaze sa trenerskim odlukama nije ni meni jasno zasto Brozovic,Jelavic je slicniji igrac Mandukicu nego Dudu zato je valjda igrao!Ono sto si napisao za navijace hajduka i da je vama svake godine nepravda to opce nije tocno!!

dijete drago,kasno si se rodio,niti si bio svjedok vremena ni prostora...ostavi se hajduka,govorim o niki kovaču i "repki"...ne,nema utjecaja,ma kakvi...samo mu je brat vjenčani kum niki kovaču
argumente oću,ne ko iz topa...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2014 : 18:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Meni su smijesni tekstovi poput ovih
Ljudi ocito misle da hrvatska moze unistit brazil sa par golova i desetak cistih prilika
Koje bedastoce
Kovac je dobro napravio posao

to su naši idiotski mediji napunuili glavu ljudima kako imamo svemirski vezni red blablabla...zašto niko nije uveo badelja...sammira...vukojevića...nego čovika koji je odigrao jednu jedinu utakmicu i to prije par dana...nitko nije ni očekivao da ćemo dobit brazil...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8700 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/06/2014 : 18:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
@ globinjo

Slažem se s tobom u bar devedest posto gornjeg teksta, kovač je tutleša, a sve mi se čini i da ona muda što je imao kao igrač nisu tako velika na klupi.

... e sad što se tiče hajduka... još se sijećam kad smo pitali frenda zašto nije mahao zastavicom na dva čista hajdukova ofsajda prije par godina, a ovaj pognute glave kaže: mogu ja mahati, ali onda neću suditi sljedeća tri mjeseca. Tako da ti za mene tu nema velike razlike dinamo, hajduk... i zato ona slika s ribama... no razumim kako ti je kao navijaču.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/06/2014 : 18:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ne slažem se s globinjom nimalo. Čovjek nema veze o nogometu
On zapravo i ne voli našu vrstu. Njemu je važan samo Hajduk

Have mercy
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 14/06/2014 : 19:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
To jel neznalica ćemo provjerit protiv Kameruna i Meksika.
Ovo za Jelavića,mislim da se htjelo ići nekom taktikom da on spušta lopte....stalno su se forsirale duge lopte.Međutim ne znam kako im nije jasno da je iluzorno bilo očekivati da će Jelavić pored Thiaga Silve u zraku nešto napraviti.
Nije imao hrabrosti za Rebića.

E sad Brozović.
Koga god da je ubacio od terceta Vuk-Broz-Filho ishod bi bio isti katastrofalan.Ne vjerujem u priče o naputku Mamića,mislim da je išao ubaciti najagilnijeg a hrabrosti za dodatnog napadača nije imao.
Nije baš ni jasno zašto mu je Brozović bio ispred Rakete i Modrića,logičnije je da staviš Rakitića na mjesto što igra u Sevilli a Luka i Brozović nek budu centralni duo.

Imaš 6 mjeseci da razmišljaš o svakoj pojedinosti i planu a onda odabereš plan koji može smisliti trener županijske lige.
Ispucaj je na Jelavića,on će loptu spustit i zagradit pa je poslat Oliću koji utrčava,Ola centrira i GOL.To je nogomet 80ih.Nemam iluzije da smo mogli dominirati ili nešto ali čudi me da staviš tako kreativan vezni red i onda ih preskačeš.

Miriše mi ipak da je prezelen...nadam se da griješim.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2014 : 19:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Nemam iluzije da smo mogli dominirati ili nešto ali čudi me da staviš tako kreativan vezni red i onda ih preskačeš.

Tako je.
Upravo zbog ovoga san napisa da je tribala igrat jedna sikira umisto Kovačića.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/06/2014 : 20:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Ja se takodjer moran slozit sa vecinom onoga sta je napisa Globinjo,u nas se trenerski posao uci na klupi reprezentacije umisto da se uci na klupi nekog kluba u drugoj ligi.
Kovaceve pogreske u utakmici sa Brazilom:
1.Jelavic
Ako si odlucia prepustit Brazilu inicijativu i igrat na kontre koji ce ti k... spori,robusni napadac?Olic je triba ic u vrh napada,Rebic(ili eventualno Eduardo) na krilo.
2.Kovacic
Kovacic ce bit vrhunski igrac ali on to trenutno nije.Jos je premlad i prezelen za ovakve utakmice.Na utakmici sa Brazilom nije pokaza apsolutno nista.
3.Rakitic
Rakitic jednostavno ne moze igrat zadnjeg veznog jer nije dovoljno agresivan i brz.On je triba igrat na mistu Kovacica a na njegovom mistu je triba igrat Vukojevic.Kod prvog gola Brazila se to najocitije vidilo.Da smo mi imali pravog defenzivnog veznog ne bi Neymar prosa trideset metara bez da netko na njemu ne napravi faul.Vukojevic bi ga u onoj situaciji sastavia sa zemljom.Ovo je po meni Kovaceva najveca greska,igras protiv Brazila bez pravog defezivnog veznog sa tri kreativna vezna igraca a imas posjed lopte ispod 40 posto.Na ovaj nacin je Kovac zakocia i Modrica koji nije ima dovoljno slobode u igri jer uza sebe nije ima nikog da mu cuva ledja kao sta mu ih cuva Xavi Alonso u Realu.
4.Zamjene
Em sta je kasnia sa zamjenama Kovac u ovu utakmicu umisto Kovacica uvodi Brozovica?Da je uvea Sammira i to bi uspia nekako svatit ali Brozovic?
Ostali problemi nase reprezentacije za koje se ne moze toliko krivit Kovaca su to sta Pletikosa i Srna vise nisu za ovakav nivo nogometa.Pletikosa ima refleks krepane macke,on se na nijedan udarac nije bacia nego je samo lega,ali je zbog njegove visine izgledalo da je bia blizu da obrani te udarce.Srna stagnira vec zadnjih pet godina ali sta zbog starih zasluga,sta zbog toga sta nismo imali alternativu za njega uvik igra.Ali sad kad imamo Vrsaljka vrime je da i on lagano pocme razmisljat o reprezentativnoj penziji.

Edited by - Torghal on 14/06/2014 20:16:25
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/06/2014 : 20:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Najvise me boli sta ce jedna dobra i talentirana generacija bit sjebana radi toga sta se biraju nestucni,zeleni,nedokazani izbornici.Bilic je jos pokaza nekakav talenat ali Stimac i Kovac nula bodova.Mozda se za Kovaca i varam(nadam se da se varam jer mi je bia drag kao igrac)ali cisto sumnjam da sam u krivu.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/06/2014 : 20:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal
Ostali problemi nase reprezentacije za koje se ne moze toliko krivit Kovaca su to sta Pletikosa i Srna vise nisu za ovakav nivo nogometa.Pletikosa ima refleks krepane macke,on se na nijedan udarac nije bacia nego je samo lega,ali je zbog njegove visine izgledalo da je bia blizu da obrani te udarce.Srna stagnira vec zadnjih pet godina ali sta zbog starih zasluga,sta zbog toga sta nismo imali alternativu za njega uvik igra.Ali sad kad imamo Vrsaljka vrime je da i on lagano pocme razmisljat o reprezentativnoj penziji.

Zašto ga se ne može kriviti? Ajde za Srnu, jer da je tamo igrao Vrsaljko, ne bi imao tko igrati lijevo (bitno da se nije zvalo Milića, jer dosta nam je jedan ljevak u ekipi ), ali Pletikosa valjda ni sam ne zna zašto je ispred Subašića.
Nakon ovog prvenstva treba se zahvaliti Srni, Pletikosi i Oliću. Vrijeme je za oproštaj.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/06/2014 : 20:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Tesko je maknit dva igraca koji su standardni vec desetak godina a uz to je jedan od njih i kapetan tako da tu mogu razumit Kovaca.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/06/2014 : 20:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

To jel neznalica ćemo provjerit protiv Kameruna i Meksika.
Ovo za Jelavića,mislim da se htjelo ići nekom taktikom da on spušta lopte....stalno su se forsirale duge lopte.Međutim ne znam kako im nije jasno da je iluzorno bilo očekivati da će Jelavić pored Thiaga Silve u zraku nešto napraviti.
Nije imao hrabrosti za Rebića.

E sad Brozović.
Koga god da je ubacio od terceta Vuk-Broz-Filho ishod bi bio isti katastrofalan.Ne vjerujem u priče o naputku Mamića,mislim da je išao ubaciti najagilnijeg a hrabrosti za dodatnog napadača nije imao.
Nije baš ni jasno zašto mu je Brozović bio ispred Rakete i Modrića,logičnije je da staviš Rakitića na mjesto što igra u Sevilli a Luka i Brozović nek budu centralni duo.

Imaš 6 mjeseci da razmišljaš o svakoj pojedinosti i planu a onda odabereš plan koji može smisliti trener županijske lige.
Ispucaj je na Jelavića,on će loptu spustit i zagradit pa je poslat Oliću koji utrčava,Ola centrira i GOL.To je nogomet 80ih.Nemam iluzije da smo mogli dominirati ili nešto ali čudi me da staviš tako kreativan vezni red i onda ih preskačeš.

Miriše mi ipak da je prezelen...nadam se da griješim.

možda je mislia da još igraju Casagrande i Careca

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 14/06/2014 : 20:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Igraju zbog starih zasluga koje u slučaju Pletikose i nisu tako velike.
Da su pošteni sami bi se maknuli i dali priliku mlađima.

Problema s tim nemaju ove jače reprezentacije pa tako Scolari nije zva Kaku, Robinha, Ronaldinha; Deschamps je bez pardona otpilio ove problematične a Nizozemci minjaju ekipu svako malo, igra im većina mladih igrača iz domaće lige.
Dobro oni imaju taj luksuz jer mi nemamo toliko igrača ali ipak na ovim pozicijama imamo alternative.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/06/2014 : 21:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ne bi se slozio sa vecinom stvari,pogotovo iz vratarske perspektive.Nama je problem i bio i ostao,kratka klupa.Onaj tko je igrao ili pratio sport intezivno,zna o cemu se radi.Pletikosa apsolutno nije kriv za nijedan gol protiv Brazila,pa kako god to netko tumacio.Ako je kriv,onda ne znam sta je Casillas sinoc radio?Ne bi o zaslugama,ali sumnjam da bi Subasic pokazao nesto vise od njega.Sto se tice Srne,ne vidim uopce kako ga netko moze usporediti se Vrsaljkom.Ne znam hocemo li uopce i imati zadugo igraca takvog kalibra.Ako je Srna imao losu utakmicu protiv Brazila,ne vidim tko je bio puno bolji.Moze se pricati i analizirati,ali ne vidim nigdje da je Hrvatska odigrala dobru utakmicu protiv Brazila,jer nije.Ne znam ni to,na cemu je Kovac temeljio svoje izjava,da smo igrali dobro.Ni krivi ni duzni smo dali gol,a tako nekako smo svoje primali.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/06/2014 : 21:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Problemi kod nase reprezentacije su poceli kad je Bilic presa sa sustava 4-4-2 na 4-2-3-1,mislim da je to bilo iza Eura 2008 kad smo nesretno ispali od Turaka.To je zadnje natjecanje di smo mi igrali lip nogomet.Od tada uz par bljeskova nasa reprezentacija nije odigrala neku utakmicu za pamcenje.Od tada se forsira 4-2-3-1 i igra preko krila a mi kvalitetna krila nemamo.Perisic i nije pravo krilo nego vezni igrac a Olic je napadac.S obzirom da nam je vezni red najaci dio momcadi mislim da bi puno bolje igrali u sustavu 4-4-2.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 21:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problemi kod nase reprezentacije su poceli kad je Bilic presa sa sustava 4-4-2 na 4-2-3-1,mislim da je to bilo iza Eura 2008 kad smo nesretno ispali od Turaka.To je zadnje natjecanje di smo mi igrali lip nogomet.Od tada uz par bljeskova nasa reprezentacija nije odigrala neku utakmicu za pamcenje.Od tada se forsira 4-2-3-1 i igra preko krila a mi kvalitetna krila nemamo.Perisic i nije pravo krilo nego vezni igrac a Olic je napadac.S obzirom da nam je vezni red najaci dio momcadi mislim da bi puno bolje igrali u sustavu 4-4-2.

Mis mo igrali i 4-2-3-1 prije Eura i za vrijeme Eura. Tad smo još uvijek imali dva beka, pa je Srna mogao biti krilo, pa je to bilo i logično, ali sad, jedina krila su nam Rebić i Olić (krilo igra cijelu sezonu uspješno u Bayernu).

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 14/06/2014 : 22:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Mis mo igrali i 4-2-3-1 prije Eura i za vrijeme Eura. Tad smo još uvijek imali dva beka, pa je Srna mogao biti krilo, pa je to bilo i logično, ali sad, jedina krila su nam Rebić i Olić (krilo igra cijelu sezonu uspješno u Bayernu).

http://en.wikipedia.org/wiki/Croatia_at_UEFA_Euro_2008
Spusti se na dno stranice pa ces vidit da smo igrali 4-4-2 osim protiv Njemacke di smo igrali 4-5-1.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 22:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Onda za vrijeme Eura ne, ali na kfalifikacijama sto posto sjećam se, a i može tu biti preinaka tijekom utakmice povučeš jednu špicu, istakneš krila.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2014 : 22:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Croatia_at_UEFA_Euro_2008
Spusti se na dno stranice pa ces vidit da smo igrali 4-4-2 osim protiv Njemacke di smo igrali 4-5-1.

Tako je.
Njemačku smo iznenadili sa tih 4-5-1.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/06/2014 : 22:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

ajde za Srnu, jer da je tamo igrao Vrsaljko, ne bi imao tko igrati lijevo (bitno da se nije zvalo Milića, jer dosta nam je jedan ljevak u ekipi )

Aha, zvat će lika koji je odbija GNK i otiša u nekakav Rostov.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/06/2014 : 22:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se takodjer moran slozit sa vecinom onoga sta je napisa Globinjo,u nas se trenerski posao uci na klupi reprezentacije umisto da se uci na klupi nekog kluba u drugoj ligi.
Kovaceve pogreske u utakmici sa Brazilom:
1.Jelavic
Ako si odlucia prepustit Brazilu inicijativu i igrat na kontre koji ce ti k... spori,robusni napadac?Olic je triba ic u vrh napada,Rebic(ili eventualno Eduardo) na krilo.
2.Kovacic
Kovacic ce bit vrhunski igrac ali on to trenutno nije.Jos je premlad i prezelen za ovakve utakmice.Na utakmici sa Brazilom nije pokaza apsolutno nista.
3.Rakitic
Rakitic jednostavno ne moze igrat zadnjeg veznog jer nije dovoljno agresivan i brz.On je triba igrat na mistu Kovacica a na njegovom mistu je triba igrat Vukojevic.Kod prvog gola Brazila se to najocitije vidilo.Da smo mi imali pravog defenzivnog veznog ne bi Neymar prosa trideset metara bez da netko na njemu ne napravi faul.Vukojevic bi ga u onoj situaciji sastavia sa zemljom.Ovo je po meni Kovaceva najveca greska,igras protiv Brazila bez pravog defezivnog veznog sa tri kreativna vezna igraca a imas posjed lopte ispod 40 posto.Na ovaj nacin je Kovac zakocia i Modrica koji nije ima dovoljno slobode u igri jer uza sebe nije ima nikog da mu cuva ledja kao sta mu ih cuva Xavi Alonso u Realu.
4.Zamjene
Em sta je kasnia sa zamjenama Kovac u ovu utakmicu umisto Kovacica uvodi Brozovica?Da je uvea Sammira i to bi uspia nekako svatit ali Brozovic?

Najlakse je pametovat poslije utakmice pa to moze svako,Kovac je napravio odlican poso i svaka cast price da je on mamicev su smijesne,svaka cast deckima odigrali su dobro Kovac odlican izbornik idemo dalje ceka nas kamerun to trebamo dobit!!
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/06/2014 : 23:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam
Najlakse je pametovat poslije utakmice pa to moze svako,Kovac je napravio odlican poso i svaka cast price da je on mamicev su smijesne,svaka cast deckima odigrali su dobro Kovac odlican izbornik idemo dalje ceka nas kamerun to trebamo dobit!!

Čovjek je Mamićev (Zoranov) kum. Toliko o njegovoj neovisnosti.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/06/2014 : 23:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ma nasa "repka" moze od svakog rjesenja napraviti problem i idemo dalje,k. g. j... bit ce bolje u Kataru.Danas mrtav,sutra ziv,tako to ide...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/06/2014 : 23:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Ma nasa "repka" moze od svakog rjesenja napraviti problem i idemo dalje,k. g. j... bit ce bolje u Kataru.

Ja u Kataru iduće godine očekujem i zlato.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/06/2014 : 23:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
zanimljiv dio texta o kartama hns-a:

http://balkans.aljazeera.net/blog/viva-brasil-viva-fifa

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/06/2014 : 23:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Iduće svijetsko je u Rusiji, pa onda u Kataru.

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.17 seconds. Snitz Forums 2000