forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/06/2014 : 10:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Ja san odgleda ove sezone 99 posto utakmica Reala i za mene je Modric medju 10 najboljih veznjaka svita i ne moze me niko uvjerit u suprotno.Tek kad zavrsi sa reprezentativnom karijerom vidit cemo mi koliko nam je on znacia.Ne mogu se usporedjivat Simiceve osvojene Lige prvaka koje je odgleda sa klupe ili sa tribina i ova Modriceva di je bia jedan od najbitnijih igraca Reala.

Ja isto,problem je sto su ljudi modrica gledali u 3 tekme i pametuju sad,kakav Simic pa onda mozemo i za Biscana rec i on je osvojio ligu prvaka!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/06/2014 : 10:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Zagor12

Badelj nije dva tjedna trenirao, to bi bio vrlo riskantan potez.

onda će morati vukojević

On umjessto koga??
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 10:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Krugeru sta si se zakacio na modrica pa covijek nam je najbolji igrac i jedan od najboljih igraca svijeta,svakako bolji defanzivac od vukojevica!!

vukojević je klasični defanzivni vezni ( mada je u zadnje vrijeme loše igrao ), modrić nije defanzivni vezni
problem nastaje kad trebaš upasati slične profile igrača kao što su modrić, kovačić, rakitić i brozović
u onoj utakmici protiv brazila to je dodatno zakomplicirao i jelavić koji se defanzivno povlačio u sredinu, doduše jest navlačio i razvlačio stopere i otvarao prostor oliću i perišiću ali je zagušio kovačića
modić u realu iza svojih leđa ima alonsa, u repki mu je jedno vrijeme leđa čuvao današnji izbornik kovač, a kasnije vukojević
rakitić također nije klasični defanzivni, kovačić također
ako već igraš sa takva dva slična profila u veznoj liniji ( kao što su modrić i rakitić ) onda ili iza njihovih leđa moraš staviti klasičnog defanzivnog veznog ili ispred njih klasičnog razigravača ( kranjčara kojeg nemamo ), ako staviš razarača iza njihovih leđa imat će veću slobodu kretanja i igranju prema naprijed, ako staviš razigravača onda će on biti taj koji gradi igru i distribuira lopte prema naprijed one lopte koje oni donesu, otmu, oduzmu, presjeku
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 10:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

quote:
Originally posted by Zagor12

Badelj nije dva tjedna trenirao, to bi bio vrlo riskantan potez.

onda će morati vukojević

On umjessto koga??

kovačića
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/06/2014 : 10:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Kad ljudi ocjenjuju Modrića ili daju sud o njemu,prvo moraju znati nešto više o nogometu,više od par pogledanih utakmica reprezentacije i gledanja Champions lige.

Svi imaju pravo na svoje mišljenje ali mišljenje trenera SAF,Mourinha i Ancelottija nešto vrijedi kao i poznatih blogera MIchael Cox i Sid Lowe.
Za sve njih više manje Modrić je top3 veznjak svijeta.Točka.

Stavite Xavija iz 2008. u našu reprezentaciju i 100% će igrati identično kao Luka.Igrači takvog profila druge igrače dovode u poziciju da nešto naprave,neprestano donose dobre odluke.
No oni su nemoćni kada okolo sebe imaju brokvaše,bekove koji se lome smiriti loptu i napadače koji pojma nemaju o kretanju.Modrić će pogoditi suigrača u trepavicu sa 60 metara udaljenosti ali prvo se taj suigrač treba dovesti u situaciju da primi loptu.
Znači li to da malim i slabim reprezentacijama više odgovara kada im je najbolji igrač vrstan strijelac ala Šuker koji će i kada ostali loše igraju uvaliti nekakav krumpir? Naravno da znači,takav je nogomet.

Međutim,to ne znači da Modrić,Xavi i slični igrači nisu top klase.

Za večeras,slažem se i ja da bi bilo dobro da zaigra Vuk što bi oslobodilo Modrića a Raketa bi onda mogao na poziciju "desetke" gdje i pripada.
Kovačić može na lijevo krilo umjesto Olića ili na klupu.Ja bi prije Olića na klupu jer uglavnom brljavi na uskom prostoru.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/06/2014 : 10:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Zašto se meni čini da ćemo zajebat protiv Kameruna... :(
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/06/2014 : 10:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Vjerojatno zbog Manausa gdje je i Mister No često upadao u neprilike.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2014 : 10:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Očito se moramo pomiriti da će igrati Sammir, ili možda opet Kovačić od prve. Naravno, najbolje bi bilo promjeniti formaciju, ali to je nemoguća misija za Niku. Ja recimo nakon onakvog debakla u Brazilu (kao i groznih partija protiv Belgije i Škotske) ne bih stavio Lovrena u prvu momčad, iako nije neki znalac, mogao bi probat Vida. Također po priloženom u prošloj utakmici Vrsaljko bi možda bio bolji izbor od Pranjića koji je jedno vrijeme bio izvan stroja. Volio bih Rebića vidjeti, živnuli smo bili kad je ušao u igru, ali to vjerojatno nije dovoljno sigurno za izbornika.

Znači ovako:
Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Vrsaljko - Modrić, Vukojević - Perišić, Rakitić, Olić - Mandžukić

Ali vjerojatno na kraju neće zaigrati ni Subašić, ni Vida, ni Vrsaljko , ni Vukojević.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/06/2014 : 11:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ništa od Subašića, Stipe Usporenikosa neda svoju jedinicu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 11:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Kad ljudi ocjenjuju Modrića ili daju sud o njemu,prvo moraju znati nešto više o nogometu,više od par pogledanih utakmica reprezentacije i gledanja Champions lige.

Svi imaju pravo na svoje mišljenje ali mišljenje trenera SAF,Mourinha i Ancelottija nešto vrijedi kao i poznatih blogera MIchael Cox i Sid Lowe.
Za sve njih više manje Modrić je top3 veznjak svijeta.Točka.

Stavite Xavija iz 2008. u našu reprezentaciju i 100% će igrati identično kao Luka.Igrači takvog profila druge igrače dovode u poziciju da nešto naprave,neprestano donose dobre odluke.
No oni su nemoćni kada okolo sebe imaju brokvaše,bekove koji se lome smiriti loptu i napadače koji pojma nemaju o kretanju.Modrić će pogoditi suigrača u trepavicu sa 60 metara udaljenosti ali prvo se taj suigrač treba dovesti u situaciju da primi loptu.
Znači li to da malim i slabim reprezentacijama više odgovara kada im je najbolji igrač vrstan strijelac ala Šuker koji će i kada ostali loše igraju uvaliti nekakav krumpir? Naravno da znači,takav je nogomet.

Međutim,to ne znači da Modrić,Xavi i slični igrači nisu top klase.

Za večeras,slažem se i ja da bi bilo dobro da zaigra Vuk što bi oslobodilo Modrića a Raketa bi onda mogao na poziciju "desetke" gdje i pripada.
Kovačić može na lijevo krilo umjesto Olića ili na klupu.Ja bi prije Olića na klupu jer uglavnom brljavi na uskom prostoru.

lham je "sto" godina igrao na bek poziciji ( desno a prema potrebi i lijevo ) staviše ga u sredini i on odrađuje ono što treba i u sredini terena
pranjić je igrao na lijevoj krilnoj poziciji sve, to jest ovisno kako su se razne formacije mijenjale i kako je što od njega pojedini trener zahtijevao, pa i on je u bayernu dobio ulogu igrati u sredini terena jer na krilnim pozicijama nije imao šanse pored robena
kad staviš lhama i pranjića u sredinu dobiješ igrača koji može odraditi i ono što će odraditi vukojević, modrić i rakitić zajedno, to su tihi zahvalni igrači koji su jako bitni a o njima se ne priča mnogo
xavi se s modrićem može usporediti po stilu igre ali modrić je daleko ispod razine igre xavija, ne dovodi barcelona bez veze rakitića ( po kvaliteti rakitić je daleko iznad modrićeve igre, sad to treba dokazati u barceloni, no neće mu biti lako )

znam da znaš dosta toga o nogometu, ali nisam znao da se i ti prilagođavaš menadžersko mafijaškim izjavama u medijima
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2014 : 11:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

iman i ja neki takav feeling

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/06/2014 : 11:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ne bude li Kovač približio Rakitića golu, bit ćemo u velikim problemima.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 12:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad

mislim da je olić dovoljno iskusan ( a vjerojatno ga je trener " oprao " ) i neće solirati na uskom prostoru blizu našeg gola, a ipak to nije njegova prirodna pozicija ( iako ju je odlično odradio ako izuzmemo ona nepotrebna soliranja )
problem je što se mandžukić i olić ne slažu ( isti tip igrača ), a mandžukić i jelavić dosta dobro slažu ( različit tip napadača ). koga staviti?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2014 : 12:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sp2014/clanak/po-prvu-pobjedu-na-spu-nakon-12-godina-hrvatska-protiv-kameruna-mora-misliti-na-meksiko-modric-spreman/755110.aspx

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 12:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ja sam godinama u živo gledao modrića ( naravno dok je igrao u dinamu ) i još uvijek mi nije jasno što mnogi to vide u njemu
naravno, ako uzmemo u obzir ( neki su o onome što pišem stidljivo progovorili, ali na razini RH, zar misle da je na svjetskoj razini drugačije?? ) da mnogo puta struka ne odlučuje tko treba igrati i tko je najbolji igrač ( mada najbolji igrači na svijetu u biti ne postoje, jer nogomet je momčadski sport i pojedinac ovisi o drugom pojedincu, napr. mnogi kažu kako je mesi najbolji na svijetu, pretpostavljam kako bi na poziciji stopera mesi bio dosta loš, a ako bi u momčadskom sportu na poziciji stopera igrao loše onda ne može biti najbolji )
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2014 : 12:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sp2014/clanak/hrvatska-mora-uzeti-dvije-pobjede-ili-tuci-meksiko-s-dva-razlike-/755105.aspx

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/06/2014 : 12:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
@Kruger,Lahm je jedinstven.Guardiola kaže da je najinteligentniji igrač kojeg je trenirao.

Rakitić ide u Barcelonu kažeš,a Modrić već dvije godine igra za Norwich

Moje i tvoje mišljenje je nebitno;o Modriću su se izjasnili ljudi koji o nogometu znaju više nego ja i ti zajedno i još toliko 1000 puta.
Prvi Boban neki dan

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2014 : 12:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moje i tvoje mišljenje je nebitno;o Modriću su se izjasnili ljudi koji o nogometu znaju više nego ja i ti zajedno i još toliko 1000 puta.

Pa i o Rakitiću. Ne slažem se s Krugerom, Modrić je fantastičan, ali Rakitić je stvarno u egalu s njim. Mandžukić je drugačiji tip igrača, ali je po kvaliteti isto tu negdje. Modrić je igrao u velikim klubovima (Totanham i Real), ali Rakitić je svugdje gdje je došao bio alfa i omega (Schalke i Sevilla). Možemo biti zahvalni što imamo takvu dvojicu igrača u veznom redu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2014 : 12:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://brazil.jutarnji.hr/gospodo--hocemo-pobjedu---bolji-ste-od-kameruna--ne-mogu--vam-dvije-tri-fotografije-biti-alibi-/1200091/

http://www.jutarnji.hr/vatreni-odradili-trening-niko-kovac--porucio---luka-modric-ce-biti-100-posto-spreman-/1200099/

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 12:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Kruger,Lahm je jedinstven.Guardiola kaže da je najinteligentniji igrač kojeg je trenirao.

Rakitić ide u Barcelonu kažeš,a Modrić već dvije godine igra za Norwich

Prvi Boban neki dan

o lahmu sam rekao ( vrlo zahvalan i tih igrač o kojemu se ne priča mnogo, a vrlo je bitan, tako je i s pranjićem )
rakitić ide u barcelonu i trebao bi biti vrlo važan igrač ( ako se pokaže, mada ja u ovom slučaju ne sumnjam u barceloninu struku, pretpostavljam kako " mafija " nije imala glavnu riječ prilikom rakitićevog dolaska ) modrić igra u realu i vrlo je nebitan igrač, modrić iza sebe ima alonsa koji mu čuva leđa i modrićev je zadatak lopte proslijediti nekim igračima koji grade igru ( jako teška pozicija?? )
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 18/06/2014 : 12:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

modrićev je zadatak lopte proslijediti nekim igračima koji grade igru ( jako teška pozicija?? )

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 13:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

rakitić nije igrač za poziciju " desetke " mada bi on tu poziciju izvrsno odradio, on je ipak bitan za neke druge pozicije u momčadi

kad se već pokušavaš sprdati mojim argumentima:

ja ću argumentima:

mi smo u zadnjih desetak godina za poziciju desetke imali samo tri igrača - klasnić, petrić i kranjčar
" desetka " je razigravač ( znam oprat će me oni koji ne znaju o nogometu, a zbog klasnića prozivati ). klasnić je na toj poziciji desetke igrao u verderu čim je došao u klub i izvrsno proigravao suigrače u klubu, bio najbolji drugi dodavač ( razigravač ) njemačke lige i držao verder u ligi prvaka. a zanimljivo nikog to u našoj repki nije zanimalo, jer im očito nije trebao razigravač ( u to vrijeme o kojem ja pišem broj deset je uzeo niko kovač, a on svakako nije bio razigravač, kao što ni modrića danas nije )
petrić - svakako izvrsna " desetka "
kranjčar - svakako izvrsna " desetka "
" desetke " nisu agresivni i trkački igrači, ali igrači s vrlo odličnim pregledom igre i moći raspodjele lopte
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 13:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

modrićev je zadatak lopte proslijediti nekim igračima koji grade igru ( jako teška pozicija?? )

ako se ne slažeš sa mnom, pretpostavljam kako si dovoljno inteligentan osporiti moje navode
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2014 : 13:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I Rakitić je jedan od desetki, prošle sezone u Sevilli je tamo odlično funkcionirao jer je mogao davati lopte na krila (Reyes i Navas) ili prema špici (Negredo), a iza sebe je imao Medela i Kondogbiu. Ove sezone su otišli Navas, Negredo, Medel i Kondogbia, pa je morao radi momčadi preseliti na zadnjeg veznog (u tandemu s Mbiom). Snalazi se odlično na obije pozicije.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8703 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/06/2014 : 13:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Da, tako su i gattuso i makelele bili nebitni igrači kao i modrić.

Ma glup ja što odgovaram čovjeku kome su petrić i klasnić razigravači...

Odi prati air hockey, to bi mogao možda shvatiti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.61 seconds. Snitz Forums 2000