modrić igra u realu i vrlo je nebitan igrač, modrić iza sebe ima alonsa koji mu čuva leđa i modrićev je zadatak lopte proslijediti nekim igračima koji grade igru ( jako teška pozicija?? )
A tko točno gradi igru u Madridu? Za razliku od tebe ja sam gledao 60 utakmica Modrića ove sezone a ti pričaš da si ga gledao u Dinamu što je bilo prije 7 godina
Originally posted by tinton
Pa i o Rakitiću. Ne slažem se s Krugerom, Modrić je fantastičan, ali Rakitić je stvarno u egalu s njim. Mandžukić je drugačiji tip igrača, ali je po kvaliteti isto tu negdje. Modrić je igrao u velikim klubovima (Totanham i Real), ali Rakitić je svugdje gdje je došao bio alfa i omega (Schalke i Sevilla). Možemo biti zahvalni što imamo takvu dvojicu igrača u veznom redu.
Pa naravno da možemo....Ivana smatram odličnim igračem koji je iznimno napredovao zadnje dvije sezone. Ja sam se samo umiješao kad je kruger dao svoje mišljenje o Modriću,ništa više
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
I Rakitić je jedan od desetki, prošle sezone u Sevilli je tamo odlično funkcionirao jer je mogao davati lopte na krila (Reyes i Navas) ili prema špici (Negredo), a iza sebe je imao Medela i Kondogbiu. Ove sezone su otišli Navas, Negredo, Medel i Kondogbia, pa je morao radi momčadi preseliti na zadnjeg veznog (u tandemu s Mbiom). Snalazi se odlično na obije pozicije.
ja sam to potvrdio, ali je puno bitniji na poziciji na kojoj ga barcelona želi, ako se dokaže ili nametne
Znam šta si mislio i slažem se. Ja sam se više nadovezao nego što sam ti kontrirao. Jedino mi je žao što mediji malo previše podcijenjuju Rakitića u odnosu na Modrića.
A s krugerom ti se stvarno ne valja svađat.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Da, tako su i gattuso i makelele bili nebitni igrači kao i modrić.
Ma glup ja što odgovaram čovjeku kome su petrić i klasnić razigravači...
Odi prati air hockey, to bi mogao možda shvatiti.
zanimljivo nisi primijetio kako su gattusi i makelele potpuno različiti tipovi igrača od modrića
što reći nekom o klasniću ( a klasnić je godinama igrao u verderu poziciju razigravača ), a ne vidi ogromnu razliku o tipu igrača poput modrića i makelelea
Znam šta si mislio i slažem se. Ja sam se više nadovezao nego što sam ti kontrirao. Jedino mi je žao što mediji malo previše podcijenjuju Rakitića u odnosu na Modrića.
Bit će Ivan sada u medijima više a Luka je bio/jest zbog Maminjovog sina koji je malo plaćao medije da stvaraju buku.
Neću više u diskusiju s krugerom.....izdominiran sam
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Bit će Ivan sada u medijima više a Luka je bio/jest zbog Maminjovog sina koji je malo plaćao medije da stvaraju buku.
Neću više u diskusiju s krugerom.....izdominiran sam
Ajde nadam se samo da u Barceloni neće grijati klupu.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
modrić igra u realu i vrlo je nebitan igrač, modrić iza sebe ima alonsa koji mu čuva leđa i modrićev je zadatak lopte proslijediti nekim igračima koji grade igru ( jako teška pozicija?? )
A tko točno gradi igru u Madridu? Za razliku od tebe ja sam gledao 60 utakmica Modrića ove sezone a ti pričaš da si ga gledao u Dinamu što je bilo prije 7 godina
ako si odgledao 60 utakmica reala očito bi trebao znati različitost stila igre reala u odnosu na stil igre ostalih jakih klubova, pa tako i real ima svoju različitost na ostale jake klubove u igri. modrić me ničim nije impresionirao od trenutka kad sam ga prestao gledati u živo i trenutka kad sam ga počeo gledati na telki ( mada ga u živo gledam kad igra za repku )