Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/06/2014 : 10:45:07
|
quote: Originally posted by solar
Recenzija za treći gigant će biti objavljena, odnosno poslana Dee-ju barem 10 dana nakon pojavljivanja na kioscima, zbog opasnosti da spojlerima ne upropastimo ljudima doživljaj.
Ajde solar, konačno da si se i ti uhvatio neke recke, bilo je i vrijeme. takvog fana rijetko se nalazi, a nećeš pisati.
btw. ja zaboravio na Veribeda, recka je u procesu dovršavanja. Ne brinite, ako se slučajno netko zabrinuo, solar ili patak.
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 11/06/2014 : 11:39:41
|
- Izbrisane sve recenzirane epizode
- Upisane rezervacije DD LUGG 9 a - Pjev sirene Space Marine, TX VC 40-41 - Đavolja vrata sergej773, TEX LIB 57 - Dva gerilca Dudley Smith, TEX LIB 58 - Igre moći Dudley Smith, MM SP 2 Ledeni grad Dudley Smith,
- U solarovoj rezervaciji za ZG GIG "Priča o Betty Wilding" izbrisan dodatak "(čeka na objavljivanje epizode)"
- U spisak dodane novoizašle sveske (braćo koja je ovo glavobolja)
(12.06'14.) - Upisana rezervacija ZG KOLOR 1 "Duhovi Kapetana Fišlega" King Warrior
- Izbrisao svoje rezervacije na ZG VC 72-74 Povratak Digging Billa i ZG LUCI 20 Chico tajni agent
15.06'14 - Upisana rezervacija ZG VC 72-74 Povratak Digging Billa WOLF-HUNTER, a izbrisana istome za Tex "Sablasni rudnik"
SPISAK NERECENZIRANIH EPIZODA SE NALAZI OVDE |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 17/06/2014 12:14:16 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 12/06/2014 : 21:51:37
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
- Upisana rezervacija ZG KOLOR 1 "Duhovi Kapetana Fišlega" PijaniPatak
- Izbrisao svoje rezervacije na ZG VC 72-74 Povratak Digging Billa i ZG LUCI 20 Chico tajni agent
-
SPISAK NERECENZIRANIH EPIZODA SE NALAZI OVDE
Sto si izbrisao svoje rezervacije na Diginga i Cika? Odustao si od pisanja recki ili nesto drugo?
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:05:09
|
Ne, nego nisu prioritet. Najvažnije je zatvoriti ZS krug Zagorovih epizoda, upratiti na vreme ovaj kolorac i malo šarati usput po Lazarusu Leddu,Alanu Fordu i Watchmenima koje sam počeo (jer bih inače pukao da samo obrađujem Zagora)...Dok se ne odradi ZS (meni 2 komada) sve ostalo pada u vodu, a možda ima ljudi koji bi hteli/mogli preuzeti Digginga i Čika (pogotovo Digginga, veoma interesantna epizoda).
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 15/06/2014 : 16:53:52
|
Ne, nego nisu prioritet. Najvažnije je zatvoriti ZS krug Zagorovih epizoda, upratiti na vreme ovaj kolorac i malo šarati usput po Lazarusu Leddu,Alanu Fordu i Watchmenima koje sam počeo (jer bih inače pukao da samo obrađujem Zagora)...Dok se ne odradi ZS (meni 2 komada) sve ostalo pada u vodu, a možda ima ljudi koji bi hteli/mogli preuzeti Digginga i Čika (pogotovo Digginga, veoma interesantna epizoda).
Patak, slušaj ne želim da postajem naporan ali ako bi kako mogao da me izbrišeš sa onog Tex Ludens Br.110-111 "Sablasni rudnik" pa da mene staviš na epizodu "Povratak Digging Billa" ? Čujemo se |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 15/06/2014 : 23:04:35
|
Nisi naporan, ne sekiraj se. Odmah menjam, nije problem
Hvala ti prijatelju, što se tiče recenzije, ona će biti spremna do septembra jer redovni Zagor u Bosni kasni pa tako da. Ali ja mislim da će biti spremna do septembra, možda bude i u Avgustu, sve ako se posljednji broj Billa pojavi u Avgustu onda se može napraviti, ali sumnjam. No kako napreduje naša država, ja mislim da bi recenzija mogla da padne možda i u početkom oktobra ali sumnjam, ma sigurno će biti u septembar. Bez brige, sredit ću to ja |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 15/06/2014 : 23:38:02
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Hvala ti prijatelju, što se tiče recenzije, ona će biti spremna do septembra jer redovni Zagor u Bosni kasni pa tako da. Ali ja mislim da će biti spremna do septembra, možda bude i u Avgustu, sve ako se posljednji broj Billa pojavi u Avgustu onda se može napraviti, ali sumnjam. No kako napreduje naša država, ja mislim da bi recenzija mogla da padne možda i u početkom oktobra ali sumnjam, ma sigurno će biti u septembar. Bez brige, sredit ću to ja
A kada ce ostale rezervisane recenzije? |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 16/06/2014 : 02:13:29
|
quote: Originally posted by sergej773
Hvala ti prijatelju, što se tiče recenzije, ona će biti spremna do septembra jer redovni Zagor u Bosni kasni pa tako da. Ali ja mislim da će biti spremna do septembra, možda bude i u Avgustu, sve ako se posljednji broj Billa pojavi u Avgustu onda se može napraviti, ali sumnjam. No kako napreduje naša država, ja mislim da bi recenzija mogla da padne možda i u početkom oktobra ali sumnjam, ma sigurno će biti u septembar. Bez brige, sredit ću to ja
A kada ce ostale rezervisane recenzije?
Biće, biće, samo polako komrade... Napisao sam već Zagor 220-221 "Ugriz zmije" i poslao sam DeeCeyu, a dotle već pišem Tex "Brijeg smrti", dok je "Chico Pionir" u pripremi. Digging Bill će biti do septembra a dotle sam napisao rečke za Dylan Dog Maxi 6, Dylan Dog VČ "Reinkranacij", pišem "Okrutni Takur" ali je u fazi pripreme... I završio sam Maxmagnus "Nakon revolucije" te samo čekam DeeCeya da objavi sve to pa onda idemo dalje da cepamo stripove... No samo polako i biče rečki |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 16/06/2014 : 10:51:58
|
quote: Originally posted by sergej773
A kada ce ostale rezervisane recenzije?
Biće, biće, samo polako komrade... Napisao sam već Zagor 220-221 "Ugriz zmije" i poslao sam DeeCeyu, a dotle već pišem Tex "Brijeg smrti", dok je "Chico Pionir" u pripremi. Digging Bill će biti do septembra a dotle sam napisao rečke za Dylan Dog Maxi 6, Dylan Dog VČ "Reinkranacij", pišem "Okrutni Takur" ali je u fazi pripreme... I završio sam Maxmagnus "Nakon revolucije" te samo čekam DeeCeya da objavi sve to pa onda idemo dalje da cepamo stripove... No samo polako i biče rečki
Ok, drzim te za rec.
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 16/06/2014 : 23:55:37
|
Evo upravo sada sam se bacio na jednu novu recenziju pod imenom "XIII MISTERIJA: MALA DŽONS" vrlo dobra i tragična priča tkoju morate da pročitate izdata je u Stripoteci 1098, zaista sjajna epizoda sa jakom pričom. Za par dana je završavam... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/06/2014 : 10:06:52
|
(12.06'14.) [list] Upisana rezervacija ZG KOLOR 1 "Duhovi Kapetana Fišlega" PijaniPatak [*]
Hebem te zaboravna |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 19/06/2014 : 14:50:39
|
Može pitanje? Rado bih se okušao u recenzijama, i za početak sam mislio recenzirati nekog Zagora, ali vidim da su svi već recenzirani, ili rezervirani...je li Crna Krv rezervirana? Na popisu na prvoj stranici stoji prazna, ali čitajući topic vidim da ga je rezervirao King Warrior...
|
Edited by - Zoroasterixx on 19/06/2014 14:56:55 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 19/06/2014 : 14:56:16
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Može pitanje? Rado bih se okušao u recenzijama, i za početak sam mislio recenzirati nekog Zagora, ali vidim da su svi već recenzirani, ili rezervirani...je li Crna Krv rezervirana? Na popisu na prvoj stranici stoji prazna, ali čitajući topic vidim da ga je rezervirao King Warrior...
Jesam, druze. Recenziju Crna krv sam vec napisao, uskoro bi trebala da se pojavi i na sajtu. Na popisu je i pod rezervisanim recenzijama, samo ignorisi tekst sa prve strane/uvodni post. To je zastarjelo i ne moze se vise editirati. |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 19/06/2014 : 15:00:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
Jesam, druze. Recenziju Crna krv sam vec napisao, uskoro bi trebala da se pojavi i na sajtu. Na popisu je i pod rezervisanim recenzijama, samo ignorisi tekst sa prve strane/uvodni post. To je zastarjelo i ne moze se vise editirati.
Hvala, dakle popis od trećeg mjeseca je aktualan? Zaista su svi Zagori već napisani ili rezervirani (osim par Chico specijalaca). |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/06/2014 : 15:02:31
|
Lupi Kingu kontru. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 19/06/2014 : 15:05:58
|
quote: Originally posted by tinton
Lupi Kingu kontru.
Koja je poanta kontrarecenzije kad već postoje komentari? Btw, vidim da ima hrpa neobrađenih i slobodnih Texova tako da ovdje mogu birati...ali ako netko ima prijedlog za epizodu rado prihvaćam. |
Edited by - Zoroasterixx on 19/06/2014 15:10:13 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 19/06/2014 : 15:10:44
|
Koja je poanta kontrarecenzije kad već postoje komentari?
Pokakiti se po misljenju autora vec postojece recke. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 19/06/2014 : 15:12:30
|
Btw, vidim da ima hrpa neobrađenih i slobodnih Texova tako da ovdje mogu birati...ali ako netko ima prijedlog za epizodu rado prihvaćam.
Bilo sta od Libellusa. Preporuke bi dobro dosle, ne bacaju mi se pare, a ne znam sta je dobro, a sta ne. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7822 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 19/06/2014 : 16:07:26
|
Jesam, druze. Recenziju Crna krv sam vec napisao, uskoro bi trebala da se pojavi i na sajtu. Na popisu je i pod rezervisanim recenzijama, samo ignorisi tekst sa prve strane/uvodni post. To je zastarjelo i ne moze se vise editirati.
Hvala, dakle popis od trećeg mjeseca je aktualan? Zaista su svi Zagori već napisani ili rezervirani (osim par Chico specijalaca).
Mislim da zadnji Ludensov almanah nije rezerviran. A i ovaj maxi Zračna banda, sumnjam da će Charlito to odraditi, ne znan jeli neko drugi rezervira. |
Edited by - mpavin on 19/06/2014 16:10:54 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 19/06/2014 : 16:24:27
|
quote: Originally posted by mpavin
Mislim da zadnji Ludensov almanah nije rezerviran. A i ovaj maxi Zračna banda, sumnjam da će Charlito to odraditi, ne znan jeli neko drugi rezervira.
Ja sam napisao recku za zadnji almanah "Dr.Knox", treba jos samo malo da doradim. Sto se tice maxija "Zracna banda", tu si u pravu. Charlito nema vec godinu dana na forumu, poslao sam mu i PM prije nekoliko mjeseci u vezi te recke, nista. Zorro, mogao bi napisati recku za taj maxi. |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 19/06/2014 : 17:25:53
|
quote: Originally posted by mpavin
Mislim da zadnji Ludensov almanah nije rezerviran. A i ovaj maxi Zračna banda, sumnjam da će Charlito to odraditi, ne znan jeli neko drugi rezervira.
Ja sam napisao recku za zadnji almanah "Dr.Knox", treba jos samo malo da doradim. Sto se tice maxija "Zracna banda", tu si u pravu. Charlito nema vec godinu dana na forumu, poslao sam mu i PM prije nekoliko mjeseci u vezi te recke, nista. Zorro, mogao bi napisati recku za taj maxi.
Rado, ali ne mogu, nemam strip, a ne mogu naći ni sken. |
|
|
Topic |
|