Author |
Topic  |
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 29/06/2014 : 12:39:31
|
Cudno da niko jos nije napravio topic za naseg najpopularnijeg pjevaca,sad je dobio porih za hit godine za pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svijetova' zanima me sta mislite o njemu al zanima me samo glazba,dakle dal radi kvalitetnu glazbu???
|
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 13:46:48
|
Izbjegavam ga u najširem mogućem luku, jer je kod njega glazba čvrsto i neraskidivo povezana i isprepletena s politikom.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/06/2014 : 14:47:44
|
Što je stariji sve je gori... No, Vjetar s Dinare i E, moj narode su i bili dobri albumi, danas mi je nepodnošljiv. Ni pjesme ni pojavom. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 29/06/2014 : 15:44:06
|
Pjesme čiji tekstovi imaju za cilj buđenje najnižih strasti kod najprimitivnije vrste ljudi. Glazba je tu sporedna i uz to plagijtorski bezdušna izdrkotina. Ratno glazbeni profiter najgore vrste, u normalnim zemljama zabranjen, a kod nas naravno slavljen. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 29/06/2014 : 16:27:06
|
Jedan od vecih licemjera u drzavi.Kune se u svoje domoljublje i vjeru a uzima od Sanadera pare poreznih obveznika(nase pare)da ne piva na tudjim predizbornim skupovima.Sta se tice glazbe Johnny Difool je sve lipo reka. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
ŠAŠ
Average Member

666 Posts
Member since 13/10/2013 |
Posted - 29/06/2014 : 17:12:31
|
quote: Originally posted by wolf
Neusporedivo bolje pjesme od kojekakvih Rozgi, Severina i sličnog šunda. Pjesme koje imaju dušu.
kakve su to pjesme koje imaju dušu,de mal pojasni |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 17:32:57
|
quote: Originally posted by Torghal
Jedan od vecih licemjera u drzavi.Kune se u svoje domoljublje i vjeru a uzima od Sanadera pare poreznih obveznika(nase pare)da ne piva na tudjim predizbornim skupovima.Sta se tice glazbe Johnny Difool je sve lipo reka.
S jedne strane od Sanadera uzme pola milijuna da ne pjeva ni za koga, a s druge strane državu pokuša prevariti za ako dobro pamtim milijun i dvjesto tisuća kuna poreza. Poštenjačina i domoljub na kvadrat!
A i notorna je stvar da su mu pjesme plagijati.
Recimo ovo:
ili ovo:
Ima toga još...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts
Posted - 29/06/2014 : 17:44:39
|
Što se tiče plagijata naša glazbena scena ih je puna pa se tako ni Thompson ne istiće posebno po tome. Što se tiče poreza,ni tu se on nešto bitno ne razlikuje od ostalih naših glazbenika a ni privrednika.svi će zamračiti ako mogu. S tim da kod njega grublje zvuči jer je kao on iber domoljub. Što se tiče politike,ima onih koji ga obožavaju,onih koji ga mrze i onih ravnodušnih(ja).A on te razlike vješto koristi da bi zaradio više novaca a tu mu i idu na ruku i razne kvazi udruge koje ga sotoniziraju inapadaju a automatski je stime privlačniji suprotnom taboru. Pjesme koje imaju dušu-tj.ona pjesma koja te dirne,potakne na osjećaje.Mogu biti pjesme svih žanrova:Ljubavne,zavičajne,domoljubne... |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 18:40:27
|
Bez ijedne sekunde dvoumljenja: ...... Neka svako odabere rijec koja mu se svidja. Za ovu moju pod tockicama dobija se dozivotni ban! |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 29/06/2014 : 19:32:59
|
Jebes estradu di su Thompson i Severina najbolji pjevaci.Od postenih zena,ni kurve vise nemaju posla,tako ni svi ostali domoljubi pored njega. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:14:56
|
quote: Originally posted by alanford
Mislim da bi ovaj topic odmah trebao da ide pod lock... Svi znamo kakve pjesme pravi... Veliki nacista!
Aj reci jednu nacisticku pjesmu?? |
 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:16:55
|
Rijec je o "muzicaru" koji glorifikuje NDH, i sve sto je njenih ruku djelo... Ako sam rekao da je on nacista to ne znaci da sam rekao da njegovi tekstovi direktno aludiraju na to.... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 21:17:49
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Mislim da bi ovaj topic odmah trebao da ide pod lock... Svi znamo kakve pjesme pravi... Veliki nacista!
Aj reci jednu nacisticku pjesmu??
Joj Rahazlame, ne pravi on nacisticke pjesme, samo pjeva neke koje su drugi "skladali"... Ili je pjevao, znam da je u Osijeku 2004. pjevao Jasenovac i Gradisku Staru, a to je nacisticka pjesma, ne? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/06/2014 : 21:18:29
|
Što se tiče Thomsonove glazbe, smatram da je ona dno dna. Sjećam se kao klinac, kad su se pojavile Čavoglave, stari je skoro pao sa kreveta od smijeha."Vidi ovog krezubog kak se krevelji, ahahahaha." :D:D Ali ja sam uz starog odrastao na Simonu i Garfunkleu, Creedensima, Eaglesima, Led Zepellinu, Pro artama...I danas ih slušam naravno, makar su osamdesete ipak prioritet A ova seljačija je samo dokaz da je glazba otišla kvragu
Inače, ovdje možete komentirati isključivo glazbu.
Manite se politike. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/06/2014 : 21:19:42
|
quote: Originally posted by velka031
Joj Rahazlame, ne pravi on nacisticke pjesme, samo pjeva neke koje su drugi "skladali"... Ili je pjevao, znam da je u Osijeku 2004. pjevao Jasenovac i Gradisku Staru, a to je nacisticka pjesma, ne?
Uglavnom, nisam ključao topic jer mislim damožemo bez politike. ALi ako ne budemo mogli - ide kljui udaljavanje onih koji ne poštuju pravila.
Ne raspravljajte o politici. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:33:23
|
quote: Originally posted by mladjo
Joj Rahazlame, ne pravi on nacisticke pjesme, samo pjeva neke koje su drugi "skladali"... Ili je pjevao, znam da je u Osijeku 2004. pjevao Jasenovac i Gradisku Staru, a to je nacisticka pjesma, ne?
Uglavnom, nisam ključao topic jer mislim damožemo bez politike. ALi ako ne budemo mogli - ide kljui udaljavanje onih koji ne poštuju pravila.
Ne raspravljajte o politici.
Ja sam napisao gore da me zanima samo i iskljucivo glazba politika ne,haha da je njegova glazba dno dna nebi bio daleko najbolji hrvatski pjevac,inace pjesma cavoglave je bila pjesma koja je dizala moral hrvatskim braniteljima za vrijeme rata! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:35:21
|
Rijec je o "muzicaru" koji glorifikuje NDH, i sve sto je njenih ruku djelo... Ako sam rekao da je on nacista to ne znaci da sam rekao da njegovi tekstovi direktno aludiraju na to....
Nemoj bit smijesan |
 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:37:07
|
quote: Originally posted by mladjo
Ne raspravljajte o politici.
Ja sam napisao gore da me zanima samo i iskljucivo glazba politika ne,haha da je njegova glazba dno dna nebi bio daleko najbolji hrvatski pjevac,inace pjesma cavoglave je bila pjesma koja je dizala moral hrvatskim braniteljima za vrijeme rata!
Najobicniji ratni profiter, i nista drugo... Kao i svi ostali koji su za vrijeme rata snimali takve pjesme... |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:38:10
|
Znaci bio si na koncertu??!!   |
 |
|
Topic  |
|