forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 MARKO PERKOVIC THOMPSON
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

MarxH
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 09/12/2011

Posted - 30/06/2014 : 08:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MarxH a Private Message
Smeće iznad svakog smeća , ljiga ispod svake ljige , nula od kvalitete , dno svakog dna.

Uz sve to normalnog čovjeka mora iritirati taj njegov kvazihiperpatriotizam. Lik koji će nadam se za nekih dvadesetak godina biti u debelim odajama muzičkog zaborava...

Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 09:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
pjevaj Markane,najjači si,najbolje pjesme,najpopularniji pjevač,jedini koji napuni i Poljud i Maksimir.nema dana a da po nekoliko puta ne odvrtim prijatelje,čavoglave,reci brate moj,vjetre sa dinare,lijepa li si...

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 11:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Cudno da niko jos nije napravio topic za naseg najpopularnijeg pjevaca,sad je dobio porih za hit godine za pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svijetova' zanima me sta mislite o njemu al zanima me samo glazba,dakle dal radi kvalitetnu glazbu???

običan plagijator. a ovo šta je hit godine je popaljeno od pink floyda.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 11:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
što više reći o Markanu nego legenda..pjesma Lijepa li si odabrana za službenu himnu repke.po meni je ta pjesma u rangu sa onom Moja Domovina,da je izašla početkom devedesetih bilo bi zanimljivo pratiti koja bi više popularnija bila

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/06/2014 : 12:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Tek da se ne zaboravi, bio je tu i brak s Danijelom Martinović za razvrgavanje kojeg mu je crkva nekim čudom spremno izišla ususret, pa se naš Markan opet crkveno oženio, sve pjevajući o Domovini, Obitelji, Bogu i Crkvi.

A kad mu u Njemačkoj zabrane koncerte, jer zaključe da previše zagovara međunacionalnu toleranciju, ekumenizam i praštanje, toliko da to već postaje neslušljivo, onda on junački udari po domaćim izdajnicima, izrodima, huljama, nekrstima i sve u tom smislu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Cudno da niko jos nije napravio topic za naseg najpopularnijeg pjevaca,sad je dobio porih za hit godine za pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svijetova' zanima me sta mislite o njemu al zanima me samo glazba,dakle dal radi kvalitetnu glazbu???

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
opa,daj ti meni izvuci jednu njegovu pjesmu o mržnji,nepraštanju,netoleranciji..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 12:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ŠAŠ

quote:

quote:

baš to. čudno mi je da dobije nagradu za hit godine za očiti plagijat.
i to još od "struke"

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
uvatili se plagijata ko pijan plota a argumenata nemaju..pa nek ga floydi na sud daju. koliko pjesama danas imapa svaka druga pjesma bi onda nekakav plagija bila

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 12:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nema argumenta?
argumenti su ti stavljeni gore na link.svak šta ima imalo sluha vidi da je očiti plagijat.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
o tome jel plagijat ili nije nek odluči sud,neka ga floydi tuže..jel plagijat ili nije o tome neću odlučivati ja a ponajmanje ti

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
johnny,još čekam da mi kažeš njegove pjesme pune mržnje,netolerancije,itd,itd

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 12:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

o tome jel plagijat ili nije nek odluči sud,neka ga floydi tuže..jel plagijat ili nije o tome neću odlučivati ja a ponajmanje ti

naravno da je plagijat.ne triba mi sud za nešto šta mogu i sam čut.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
oooo a ti si toliko muzički potkovan da možeš dokazano utvrdit da je plagijat...znači,to je to..ti kažeš da je plagijat i svršena priča?

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message
quote:

što više reći o Markanu nego legenda..pjesma Lijepa li si odabrana za službenu himnu repke.po meni je ta pjesma u rangu sa onom Moja Domovina,da je izašla početkom devedesetih bilo bi zanimljivo pratiti koja bi više popularnija bila

Kakva pjesma,takva repka.Naravno,tu ne mislim samo na igrace,nego cijeli HNS.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 12:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

oooo a ti si toliko muzički potkovan da možeš dokazano utvrdit da je plagijat...znači,to je to..ti kažeš da je plagijat i svršena priča?

kazače ti svak šta sluša floyde .
uostalom baš ču šibnit poll kad več inzistiraš da vidimo šta drugi kažu

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message

Kakva pjesma,takva repka.Naravno,tu ne mislim samo na igrace,nego cijeli HNS.
--------------------------------------------------
eeeeee,ti zbilja ideš jednu prekrasnu pjesmu uspoređivat sa ovim mimozama.ja sam samo naveo da je pjesma službena himna repke,ove,i slijedeće i idućih x godina ma kako god igrali

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message

-------------------------------------------------------------
ahahahaha,nemoj molim te,tu češ ti šibnit pool?tu?nemoj si truda zadavat,unaprijed znamo ishod,muzičari moji

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
šibni ti Markana na sud,da je plagijat,ovo ,ono...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2014 : 12:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa virujen da osin mene dosta ljudi ovde sluša floyde i reče ti isto.
ti ih očito ne slušaš pa misliš da je mp originalan.

Edited by - lwood on 30/06/2014 12:38:51
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message
quote:

quote:

nemoraš slušat floyde da bi znao da je ovo plagiat.za ovo je potrebno najgeneralnije znanje o glazbi.neznam jel mi žalosnije što on ili osoba koja piše pjesme nema veći domet od tih cca 500 najpopularnijih pjesama koje zna svaka ptica na grani pa ih plagira ili publika koja puši njegove fore.

@igor12 ako nečuješ ni najmanje sličnosti,zamolio bi te da provjeriš sluh

Edited by - ŠAŠ on 30/06/2014 12:44:15
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/06/2014 : 12:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

pa virujen da osin mene dosta ljudi ovde sluša floyde i reče ti isto.
ti ih očito ne slušaš pa misliš da je mp originalan.

dobro zar ne vidiš da je čovik provokatorski troler, mani se ćorava posla...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
ne,ja samo kažem nek se zakonski utvrdi jel plagijat..to što ljudi slušaju floyde nije nikakva mjerodavna činjenica da je to plagijat..jednostavno

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 30/06/2014 : 12:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
dobro zar ne vidiš da je čovik provokatorski troler, mani se ćorava posla...
----------------------------------------------
ne lupetaj gluposti,nema tu nikakvih provokacija...izgleda da su tebi svi provokatori koji slušaju thompsona..o čemu ti pričaš čovječe?

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/06/2014 : 13:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Slusati Tompsona = slusati Baju Malog Knindzu. Dno dna. Barem muzike ima dobre koliko hoces, dostupnije nego ikad, ali dzaba.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000