Broj originala: 542 Originalni datum izlaska: 02/09/2010 Scenarij: Moreno Burattini Crtež: Marco Verni Naslovnica: Gallieno Ferri
Duh sa sjekirom i Medvjeđa Kandža pomažu profesoru Elkanu. Za arheologa je konačno došlo vrijeme da otkrije tajnu čudnog barbarskog ratničkog oklopa i ispriča zapanjujuću tajnu vezanu za stare zlatnike pronađene u Snake Canyonu!
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Zrcalce, zrcalce moje... ali ... nešto sam zajeb'o.
zrcalce,zrcale v rokah povej... je Zagor še dober kot tisti prej?... dober je dober, še boljši kot pred leti, MARCO VERNI me vsakič preseneti... človek ni Ferri a z istimi pljuči diha... Zagorju se z njim 1000 številka nasmiha!...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kad je zagor kao u maxi u zemlji dakota u drugom planu onda govore kako Ferri ne crta vise ga kao prije u krupnom planu,a kad ga i odlicno nacrta onda opet nevalja.....za nevirovati,ili to napisu sto ga ne vole ili svaki put radi provokacije da pisemo svaki put iste gluposti ko voli a ko nevoli naslovnice i koji bi ga moga zaminitit
Priča dosadna, očekivao sam bolji "Povratak Digging Billa", ovi Kinezi su po meni višak u ovoj epizodi. Verni odličan! Naslovnica super, pohvale Ferriju.
i meni je naslovnica ok...možda Zagorova lijeva ruka ima netipičan položaj ali...ko zna šta radi sa njom pa.... Verni mi nemože uništit još brezvezniju priću...pa neće ni ovu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja nisam u prilici nikako, te sam poceo vrsiti tromjesecne narudzbe (kad se nakupi nesto drugih izdanja, uglavnom Darkwoodovih). Cekanje mi ide na zivce, ali ocito nemamo alternativu.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.