Author |
Topic |
DOMI
Advanced Member
Croatia
5121 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 01/07/2014 : 09:49:01
|
poput stvarne fotografije ¸¸
45 godina Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1301 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 01/07/2014 : 16:54:27
|
Da.....entuziazam splasne nakon što pogledaš video do kraja |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2645 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 02/07/2014 : 21:13:25
|
Danas dobio ove ljepotane
Inace, napravio sam veliku gresku sto se tice citanja Dylana, a to je da taj serijal s nikakvim kontinuitetom citam kronoloski. Sad upravo se spreman procitati 271 Mali vrag i kad se osvrnem ispada da sam 95% prethodnih epizoda mogao procitati u bilo kojem trenutku i ne bi bilo problema s razumijevanjem. Ali, eto kad sam vec furao po redu idem dalje po redu pa kontam da cu ovo na slici procitati za koji mjesec. Velika mi je zelja da uhvatim uskoro ove nove stvari jer sad dolazi u 9. mjesecu do korijenitih promjena. Problem mi je sto vucem uz Dylana i za mene mnogo bolji strip, a to je NN. I jos napomena, ako sam kome iritantan sa postavljanjem slika iduci put postam u koji ste strip danas dobili, kupili... |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
Edited by - Giuda Ballerino on 02/07/2014 21:14:41 |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Posted - 02/07/2014 : 21:21:10
|
Nisi iritantan dokle god ne postavljaš prevelike slike. Bilo bi dobro da daš koji svoj komentar na pročitanae stripove. Evo meni recimo je ova La magnifica creatura uzalud potraćena solidan ideja sa dobrim crtežom i odličnom naslovnicom. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2645 Posts
Posted - 02/07/2014 : 21:44:44
|
Ma sta ja znam, komentara na recenzije je vec milijun da mi se cini da je svaki novi komentar suvisan, a o ovim epizodama koje su izasle nedavno u Srbiji se niti ne raspravlja, niti ima topic, niti ima recenzija. Cut cemo se kad pocne na kraju 9. mjeseca novi Dylan, do tada stizem sigurno sve procitati. Inace jel citas ove nove maxije i ostalo popratno? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Posted - 02/07/2014 : 21:57:29
|
Maxije ne čitam ni ove koji izlaze kod nas a ostalo ako sam u mogućnosti nabavit i ako nanjušim dobru priču. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2645 Posts
Posted - 02/07/2014 : 22:00:34
|
quote: Originally posted by Deers
Maxije ne čitam ni ove koji izlaze kod nas a ostalo ako sam u mogućnosti nabavit i ako nanjušim dobru priču.
a daaaaaj nemoj steta bas mi krivo... |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1301 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 02/07/2014 : 23:42:54
|
@Deers Nisi ništa propustio, ovih prvih 10 maxija(dovde je stigao Ludens sa izdavanjem) u izvedbi MiG su nečitljivi treš. Dođe mi da se lupam u glavu kada se sjetim potrošenog novca i vremena oko njih.
@Guido Plesač Jesi možda čitao neke maxije koje nisu crtali MiG? Mislim da ima takvih od Roia i Piccata... Jesu priče u maxijima za njihovu izvedbu što kvalitetnije od treševa koje podvaljuju nesretnicima MiG? |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2645 Posts
Posted - 03/07/2014 : 00:03:43
|
@Space nazalost kako sam sebi utuvio u tvrdu glavu da idem po redu, tako sam procitao tek maxi broj 11 iz 2008 koji je iduci po redu kod ludensa (isti kao prvih 10). Ovo ljeto planiram dovrsiti citanje Dylana pa mi to vrlo brzo dolazi na red, stizu Roi i Piccato i stizu odlicne Stanove naslovnice, javit cu dojmove svakako. Al bas su vrhunske maxi naslovnice dalje! |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2645 Posts
Posted - 04/07/2014 : 20:17:57
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
@Space nazalost kako sam sebi utuvio u tvrdu glavu da idem po redu, tako sam procitao tek maxi broj 11 iz 2008 koji je iduci po redu kod ludensa (isti kao prvih 10). Ovo ljeto planiram dovrsiti citanje Dylana pa mi to vrlo brzo dolazi na red, stizu Roi i Piccato i stizu odlicne Stanove naslovnice, javit cu dojmove svakako. Al bas su vrhunske maxi naslovnice dalje!
Evo jos da se nadovezem na ove maxije od MiG, danas sam procitao broj 12 iz 2009 i nazalost jos se pogorsava, Gualdoni je napravio top 5 najgoru pricu, nesto malo mozda vrijedi samo prica Enne, ali sveukupno ocajno. I jos se predoziras sa MiG toliko da te zaboli zeludac. Jedva cekam tog Roia maxi da vidim. DD maxi su stvarno dno, a evo izaso nedavno broj 21 pa budi pametan, mozda ce Old boy biti ono pravo. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Posted - 04/07/2014 : 20:45:49
|
Kad znaš da će najprije ići ono što je bilo pripremljeno od prije a nije bilo dovoljno dobro da ide sada u regularnu seriju nekako je teško imati velika očekivanja. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Posted - 05/07/2014 : 21:09:15
|
E ova može izazvati glavobolju. Ili je ja nisam potpuno shvatio ili je autor malo pogubio konce i u svojoj ambiciji izgubio poantu priče. Možda je želio da priča bude podložna raznim tumačenjima a možda je njemu potpuno jasna ali je nije znao dobro izložit. Možemo to pripisat i tome što mu je to tek drugi rad koji potpisuje kao autor scenarija. Atmosfera, koju u najvećoj mjeri diktira crtež razbija. Ponekad i previše i sva ta detaljnost razbija jasnoću. Ova priča može izazvat glavobolju ali nisam siguran da li je to dobro ili loše. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/07/2014 : 12:04:37
|
quote: Originally posted by Deers
Ili je ja nisam potpuno shvatio
Nisi jedini. Odnosno, pre će biti da se autor solidno pogubio. Kad se zagrebe, to je priča o skrivanju onoga što jesi iznutra, o lutanju i dobu promena... ali mora poprilično da se grebe. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7744 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9440 Posts
Posted - 07/07/2014 : 21:38:57
|
Zapravo izgleda da su je crtali Casertano (Dylan), Roi (dlakovuk) i Silver (Lupo Alberto) a napisao ju je Castelli. Simpatično. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7744 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 08/07/2014 : 02:18:17
|
zato par potpisa na tablama...nisam na to ni obraćao pažnju...i nisam neki DD fan pa mi ni ovi autori nisu nešto baš poznati....
autor ovih tabli je ricardo nunziati... crta za star comics ovo bi također trebala biti neka kratka priča pod nazivom ultimo uomo sulla terra, i ima samo ove nepune dvije stranice...
također sam našao i još jednu kratku priču na 3 stranice,čini mi se,...night club killer-vanita izdanje..sad ne znam ko je autor,da li samo neki fan ili profesionalni crtać...
bio sam kod kolege u posjeti,i to sam kod njega sve vidio,ali nisam baš najbolje uspio sve pregledati,pa otud i nisam siguran za neke stvari... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/07/2014 : 08:50:28
|
I nekoliko tabli iz novog Color festa 13.
Mythological beings, the return of the Goblin, a secret stone and a cry for help from a child that has never existed!
DYLAN DOG COLOR fest 13 Release date: 08/08/2014 Frequency: Twice a year Cover: LRNZ (Lorenzo Ceccotti)
Il sogno del minotauro (The dream of the Minotaur) Subject, screenplay and designs: Carlo Ambrosini Colours: Carlo Ambrosini and Erika Bendazzoli
"Dylan on a tired and aged is responsible for the overwhelming shadow of the Minotaur. The mythological being haunts the home of an elderly lady, quite unable to set foot outside the house."
Attenti al Goblin! (Beware of the Goblin!) Plot and script: Claudio Chiaverotti Drawings: Davide Furnò and Paolo Armitano Colours: Mirka Andolfo
"The return of a historic, notorious enemy of the Old Boy ... Dylan Dog has to deal again with the enigmatic Goblin, one of his most controversial opponents, emerged overnight, surprisingly, from the mists of the past."
Gargoyle Story and Screenplay: Paola Barbato Artwork: Riccardo Burchielli Colours: Luca Bertelè
"An ancient castle dating back to 1300, all stained with disturbing Gargoyles, holds a tragic secret, linked to a series of terrible legends ... Dylan the task of shedding light on the dark events that occur on the inside ..."
Prigioniero (Prisoner) Story and Screenplay: Fabrizio Accatino Artwork: Eugene Sycamore with collaboration of Silvia Robustelli Colours: Emiliano Tanzillo
"From an apartment located near Craven Road 7, harrowing screams coming childish! The Investigator of rushes to see what happens ... only to find out that in that house there has never been any child."
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4657 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
DragonSlayer
New Member
Croatia
266 Posts
Member since 22/01/2013 |
Posted - 08/07/2014 : 17:36:05
|
Nastavak Goblina, to mi je bila odlična epizoda kad sam je prvi put pročitao (samo 65% na recki?), ali nastavak nema nikakvog smisla ako je on sam na kraju ispao anti-heroj i osvetio se zašto sad kolje po parkiću, nadam se da će bit neko zadovoljavajuće objašnjenje... |
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car. |
|
|
Topic |
|