Odlično, čekam i četvorku. Boja naslovnice opet je plava, malo manje žestoka i čini se više metalik nego na dvojci, a nakon jarko crvene, plave i žute očekivao sam neku drugu. No to je samo grintanje dokonog kolekcionara. Samo naprijed!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Bravo D.J., nadam se da si prodao hrpu primjeraka.
Jedno pitanje, Recchioni je u nedavnom intervjuu izjavio kako će Orfani (nakon Njemačke i Srbije) biti objavljeni u Francuskoj i u Americi, pretpostavljam da si ti taj američki izdavač?
Bravo D.J., nadam se da si prodao hrpu primjeraka.
Jedno pitanje, Recchioni je u nedavnom intervjuu izjavio kako će Orfani (nakon Njemačke i Srbije) biti objavljeni u Francuskoj i u Americi, pretpostavljam da si ti taj američki izdavač?
Hvala Solare! Ne nisam ja koji ce objaviti Orfane. To mora da je neka krupnija riba! No imam i ja svog, mnogo jaceg SF aduta u rukavu, Entropy!
Hvala! Skoro svi bomboncici su otisli, a nesto i papirnatih "bomboncica". Mnogo toga sam naucio u ova tri lijepa dana. Bila je to dobra promocija za izdanja i ekstra Free Comic Book Day sveske koje sam narucio su bile zlata vrijedne Pravo zagrijavanje za Comic-Con za koji mjesec.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Pozdrav svima, nov sam na forumu i imam jedno pitanje za D.J.-a, ili bilo koga ko mozda zna odgovor. Kakva je sansa da na Mafestovoj burzi nadjem prva tri Magic Winda. Znam da ih ima po striparnicama u Zagrebu, ali ja sam iz Beograda i dolazim avionom do Splita. Jurim ih vec par meseci, a u Beogradu malo ko je uopste cuo za americke kolorce.
Reseno expresno, javio mi se covek iz Zagreba i donece mi na Mafest. U svakom slucaju hvala svima, a ako nekom treba neko srpsko izdanje nek mi se slobodno javi na PM, dok jos imam mesta u koferu.
Reseno expresno, javio mi se covek iz Zagreba i donece mi na Mafest. U svakom slucaju hvala svima, a ako nekom treba neko srpsko izdanje nek mi se slobodno javi na PM, dok jos imam mesta u koferu.
Odlicno! Thekide hvala ti na interesu, jaki hvala na ideji, a pomagacu iz Zagreba hvala na pomaganju!
Evo za manje od dva tjedna (za pocetak Comic-Cona) izlazi i cetvrti broj Magic Winda u boji. Na ovom broju smo jos podigli kvalitetu jer svaka unutrasnja stranica ima semi-gloss coating.
Ovdje je naslovnica (domaceg majstora Baneta) i nekoliko unutrasnjih stranica (talijanskog maestra, Frisende)!
MW 4 ce se moci kupiti u Hrvatskoj kao i dosad u Stripovima na kvadrat i Babilonu, a za zainteresirane iz Srbije za Epicenter Comics izdanja sad imam direktnog posrednika koji ce vam moci poslati stripove lokalno. Samo mi posaljite ovdje poruku na PM.
Zao mi je sto mi se nije dalo da dodjem... Sta ces, mozda sledece godine.
Cak bi ti rekao da je bolje da dodes na Wonder-Con (u Anaheimu) ili na Stan-Lee's Comikaze (u LA-u). Lako i jeftino dobijes karte za sve dane. Za Comic-Con, ako ides prvi put karte se fakticki ni ne mogu dobiti. Postao je kao neki prestiz. Ja cu ici i na Comikaze ove godine (Oct 31-Nov 2).