Stigao je! Konacno jedna od retkih epizoda koju sam uspeo da nabavim u Zlatnoj Seriji ali samo prva dva nastavka i da me je odusevio, jedva cekam da cela izadje pa da mogu kao covek da procitam ovu Toninelijevu legendarnu epizodu!
doista nepravedno podcijenjen autor. jest, zbrljao je na kraju s desetak gotovo nečitljivih ppriča, ali učinio je mnogo više nego što će recimo burattini ikad moci sve da živi 500 godina.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
doista nepravedno podcijenjen autor. jest, zbrljao je na kraju s desetak gotovo nečitljivih ppriča, ali učinio je mnogo više nego što će recimo burattini ikad moci sve da živi 500 godina.
da...i najsmješnije je da se buratini probio u sbe tako što je kritizirao toninelia...imao je sreće da je boselli paralelno s njim radio zagora.
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
da, teška je ironija da bure slovi kao nekakav zagijev spasitelj. tip je težak promašaj.
Istina je, da je istina, bure nije spasitelj, ali s njegovim pojavljivanjem imamo ovo danas.Promašaj si ti, vjerojatno zbog toga što nisi u ekipi Ludensa, pa te to frustrira.Mene bi jako zanimalo kako bi izgledao tvoj prevod i redaktura u Zagoru, ono što si napravio u Texu, svaka čast, ali ti to ne daje pravo, da sereš po Buretu.
da, teška je ironija da bure slovi kao nekakav zagijev spasitelj. tip je težak promašaj.
Istina je, da je istina, bure nije spasitelj, ali s njegovim pojavljivanjem imamo ovo danas.Promašaj si ti, vjerojatno zbog toga što nisi u ekipi Ludensa, pa te to frustrira.Mene bi jako zanimalo kako bi izgledao tvoj prevod i redaktura u Zagoru, ono što si napravio u Texu, svaka čast, ali ti to ne daje pravo, da sereš po Buretu.
o Bože... nije samo Bure težak promašaj. Barem nije najteži... je, evo ne znam što ću pa se upirem svim silama zaposliti u Ludensu a to je inače posve povezano s time voli li netko burattinija ili ne i smije li ga kritizirati... majko mila koje tebi sinapse pucaju
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
U poslednjih par meseci iscitavanja njegovih epozoda sam i ja skapirao. Toninelli je bas nepravedno omrazen scenarista. Njegove prosecne,zanatski odradjene epizode, su daleko bolje od danasnjih proseka.