oki.... brzina, sigurnost, susretljivost - whole package za 10. čak se potrudio, da donese u slo i šalje na destinaciju. i to kako! ko libellus! vacuum-pack + osigurano stiroporom + kartonom i sve u boxu. whooooaaa!
Sjajan momak, imali smo već nekoliko dobrih poslova iza sebe i upravo zaključili još jedan. Susretljiv i srdačan, besprijekoran u pakiranju i slanju. I brz ka Jordi Alba
Pozdrav. Danas sam bio dobio pošiljku stripova koje sam naručio pouzećem, i samo da obavijestim forumaše, sada ako kupujete nešta pouzećem u HR preko HPa, po novome možete na licu mjesta otvoriti kutiju da provjerite jeli sve u redu s vašom kupovinom.
Vec je poznat na ovom forumu, ali moram ga pohvaliti - Renky!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
ja bi pohvalio sve na ovim aukcijama,kako prodavače tako i kupce sa kojima sam do sada surađivao.da ne nabrajam da se neko ne naljuti:)stvarno nikakvih negativa,zajeba ili slično također,pohvaljujem i hrvatsku poštu,sve uredno stizalo,od tiskanica do paketa.
ja bi pohvalio sve na ovim aukcijama,kako prodavače tako i kupce sa kojima sam do sada surađivao.da ne nabrajam da se neko ne naljuti:)stvarno nikakvih negativa,zajeba ili slično također,pohvaljujem i hrvatsku poštu,sve uredno stizalo,od tiskanica do paketa.
To ti je zato što smo desetak godina razdvajali žito od kukolja. Prijavljivali prevare i izbacivali prevarante konstantno dok nije ostala družina od 99 % poštenih ljudi. Na početku je bilo svega i svačega, danas rijetko zaluta poneka trula jabuka...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Nažalost ja nemogu pohvaliti naše poštare HPa, meni paket sa amazona sa stripovima unutra ostavi na kapiji na ogradi, mogao je uzeti ga tko je htio.....
Originally posted by Obi-wan To ti je zato što smo desetak godina razdvajali žito od kukolja.
Trebalo bi tako napraviti i na forumu, sa onom manjinom spamerskih dosadnjakovića. Na žalost vlast nema interesa nego su stava: bolje da se piše nešto što je ništa nego da se ne piše ništa.
I ja moram pohvaliti Renkyja, prvi puta sam kupovao od njega ali sam svejedno ostao iznenađen načinom na koji je upakirao stripove... pa taj paket ni atomska bomba nebi lako otvorila.
Puno sa stripova kupio na aukcijama i s kime god sam radio mogu samo reći sve najbolje.Ne bih nikoga isticao ali Ptrodaktila(Tomislav Cigula) pa Nick (Nikša Ćorić)ozelot-a (Andrej Kragujević) i mogao bih tako do sutra zaslužuju zaista poštovanje .Neka se ostali ne naljute koje nisam spomenuo i svima se zahvaljujem na zaista izvrsnoj suradnji i nadasve poštenju i razumijevanju.
oko (Zoran) ponovo Učinio mi uslugu, kupio stripove i poslao najbolje zapakiran paket koji sa ikada vidio. U ovih 10 godina prvi put mogu reći da sam prisustvovao savršenstvu komunikacije, stripova i pakiranja.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.