Author |
Topic |
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 24/08/2014 : 17:01:57
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by tomislav.baretic
šta ti to "na žalost" znači...
pa to na zalost ti isto znaci kada i ja vidim da su dinamo ili hajduk dobili:) znaci da je robi jedan od onih normalnih navijaca koji navijaju za svoj klub i protiv drugih su klubova koji su im konkurentni:)
da konkurentni... ali u domaćoj ligi, ovo nema veze s tim... šta se ti veseliš kad hajduk ili dinamo izgube od nekih ukrajinaca,danaca i sl. ali ono stvarno da ti je drago da izgube, a ne da zajebavaš globinja i sl. ako ima takvih da im je od srca drago, onda ih zbilja žalim, jer meni to nije normalno, to su hrvatski klubovi i kad ne igraju našu ligu volim da pobjedjuju ali na "Radost", jer ako neki ne znaju, svaka pobjeda naših klubova se boduje za slijedeću godinu i šta imamo više bodova imat ćemo manje pretkola slijedeće godine za lakši ulazak u lige ev. a treba da nam je na "Radost" svima, šta imamo trenutno 4 kluba za ulazak u lige e |
volim grad koji tece... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 24/08/2014 : 20:57:25
|
Zajeban postao zivot nas umjetnika,ni zajebavat se vise ne mozes ozbiljno. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10309 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/08/2014 : 23:55:06
|
pa to na zalost ti isto znaci kada i ja vidim da su dinamo ili hajduk dobili:) znaci da je robi jedan od onih normalnih navijaca koji navijaju za svoj klub i protiv drugih su klubova koji su im konkurentni:)
da konkurentni... ali u domaćoj ligi, ovo nema veze s tim... šta se ti veseliš kad hajduk ili dinamo izgube od nekih ukrajinaca,danaca i sl. ali ono stvarno da ti je drago da izgube, a ne da zajebavaš globinja i sl. ako ima takvih da im je od srca drago, onda ih zbilja žalim, jer meni to nije normalno, to su hrvatski klubovi i kad ne igraju našu ligu volim da pobjedjuju ali na "Radost", jer ako neki ne znaju, svaka pobjeda naših klubova se boduje za slijedeću godinu i šta imamo više bodova imat ćemo manje pretkola slijedeće godine za lakši ulazak u lige ev. a treba da nam je na "Radost" svima, šta imamo trenutno 4 kluba za ulazak u lige e
Nevolin Rijeku otkad se Miško sliza sa voljenim vođom, al ne navijan protiv Rijeke. Ravni ste mi kompletno. Priče o koeficijentu i sličnin pizdarijama puše samo ljudi koji nemaju pojma kako se dolazi do koeficijenta. Dinamo, odnosno ono šta Dinamo danas predstavlja preziren.
Kakva crna "radost" svima? Za vas me boli neka stvar. Split mi je OK. Dinamu želin sporu i bolnu smrt. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 24/08/2014 23:55:41 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 25/08/2014 : 00:34:09
|
mene u europi zaboli ona stvar za sve...osim hajduka,naravno...ma koji koeficijent,patriotizam,bakrači,trice i kučine...rijeka mi se ogadila,kao što reče nesvrstani jer je lipo skalala gaće i prima ga duboko,dublje i još dublje...o dinamu neću trošit ni riječi...zlo nad zlima...rađe ispast od dnjipra,a tri dana poslje napravit masakr i razvalit dinamo...odma bi potpisa...vi koji se očito ne razumijete u nogomet,dajte malo prosurfajte pa vidite šta su nogometna rivalstva...inter-milan,roma-lazio,rangers-celtic itd...ovo je u nas goli qurac...ali jebi ga,i dan danas nas filuju "hrvatstvom" i domoljubljem,koeficijentima i ostalim sranjima...da navijat za dinamo u europi?pa rađe za zvezdu ili partizan... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:18:57
|
quote: Originally posted by globinjo
i da...mamlaze,riječka pičko
sta je purgersko govance i mamicevcu:) izgubio ti dinamo dva boda:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:21:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
da konkurentni... ali u domaćoj ligi, ovo nema veze s tim... šta se ti veseliš kad hajduk ili dinamo izgube od nekih ukrajinaca,danaca i sl. ali ono stvarno da ti je drago da izgube, a ne da zajebavaš globinja i sl. ako ima takvih da im je od srca drago, onda ih zbilja žalim, jer meni to nije normalno, to su hrvatski klubovi i kad ne igraju našu ligu volim da pobjedjuju ali na "Radost", jer ako neki ne znaju, svaka pobjeda naših klubova se boduje za slijedeću godinu i šta imamo više bodova imat ćemo manje pretkola slijedeće godine za lakši ulazak u lige ev. a treba da nam je na "Radost" svima, šta imamo trenutno 4 kluba za ulazak u lige e
Nevolin Rijeku otkad se Miško sliza sa voljenim vođom, al ne navijan protiv Rijeke. Ravni ste mi kompletno. Priče o koeficijentu i sličnin pizdarijama puše samo ljudi koji nemaju pojma kako se dolazi do koeficijenta. Dinamo, odnosno ono šta Dinamo danas predstavlja preziren.
Kakva crna "radost" svima? Za vas me boli neka stvar. Split mi je OK. Dinamu želin sporu i bolnu smrt.
kmek, odi prodavat jogurte i japanke za gazdu:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:23:29
|
kmecavci i borci za pravdu nista ne spominju sudjenje na ovoj tekmi rijeke? ugledali se na fiumane koji ne kmece :) |
Mrzim mrznju! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10309 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:25:32
|
mene u europi zaboli ona stvar za sve...osim hajduka,naravno...ma koji koeficijent,patriotizam,bakrači,trice i kučine...rijeka mi se ogadila,kao što reče nesvrstani jer je lipo skalala gaće i prima ga duboko,dublje i još dublje...o dinamu neću trošit ni riječi...zlo nad zlima...rađe ispast od dnjipra,a tri dana poslje napravit masakr i razvalit dinamo...odma bi potpisa...vi koji se očito ne razumijete u nogomet,dajte malo prosurfajte pa vidite šta su nogometna rivalstva...inter-milan,roma-lazio,rangers-celtic itd...ovo je u nas goli qurac...ali jebi ga,i dan danas nas filuju "hrvatstvom" i domoljubljem,koeficijentima i ostalim sranjima...da navijat za dinamo u europi?pa rađe za zvezdu ili partizan...
Navijači Barcelone u Evropi uvik navijaju za Real jer oni nisu primitivni balkanci ka mi. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:27:14
|
mene u europi zaboli ona stvar za sve...osim hajduka,naravno...ma koji koeficijent,patriotizam,bakrači,trice i kučine...rijeka mi se ogadila,kao što reče nesvrstani jer je lipo skalala gaće i prima ga duboko,dublje i još dublje...o dinamu neću trošit ni riječi...zlo nad zlima...rađe ispast od dnjipra,a tri dana poslje napravit masakr i razvalit dinamo...odma bi potpisa...vi koji se očito ne razumijete u nogomet,dajte malo prosurfajte pa vidite šta su nogometna rivalstva...inter-milan,roma-lazio,rangers-celtic itd...ovo je u nas goli qurac...ali jebi ga,i dan danas nas filuju "hrvatstvom" i domoljubljem,koeficijentima i ostalim sranjima...da navijat za dinamo u europi?pa rađe za zvezdu ili partizan...
Navijači Barcelone u Evropi uvik navijaju za Real jer oni nisu primitivni balkanci ka mi.
podrska globinju na razmisljanju. zivio balkan i pravo navijanje. |
Mrzim mrznju! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10309 Posts
Posted - 25/08/2014 : 12:28:02
|
Kakva crna "radost" svima? Za vas me boli neka stvar. Split mi je OK. Dinamu želin sporu i bolnu smrt.
kmek, odi prodavat jogurte i japanke za gazdu:)
Japanke bojkotiran otkad nas je pokra onaj japanski zločinac protiv Brazila. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 25/08/2014 : 14:47:03
|
Hajduk izgubio,ali izgubila i Rijeka |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 25/08/2014 14:48:03 |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 25/08/2014 : 19:21:26
|
koliko gorčine u vas, a jadno... ne navijajte ni za repku jer nema niti jednog hajdukovca tamo... bolje za bosnu jer tamo imate jednog, odnosno više nemate... ne mrzim nikoga pa tako ni hrvatske klubove, a da koeficijenti se računaju... kad ste tako isfrustrirani(mislim hipotetski) nije ni čudo da bez beda razbijete palicom glavu nekome, (preživio kamenovanje autobusa na gostovanju u splitu), samo zato jer navija za neki "omrženi" klub... o poznavanju nogometa neću komentirati, jer gledam nogomet malo šire(vidim dalje od "samo hajduk i ništa više"), ne hvalim se na forumu poznavanjem istog i ne volim previše diskutirati o tome, jer se obično desi ovo... i tu nema kraja... uglavnom ne idem na topice o hajduku i dinamu i ne pišem tamo volim vas ne volim vas,(dakle ne provociram nikoga)a smeta mi kad netko ko nije bio na 10 utakmica u životu ostavlja posprdljive komentare... a da bio sam na kantridi i kad su se i dinamo i hajduk lakoćom šetali, ali nisam zato bio ogorčen na njihova sumnjiva kupovanja igrača(a bilo je pranja love samo takve) i sl. bili su bolji i točka.
mamlaz ima drukčiji pristup tome, gleda sve ko zajebanciju i bolje bi i meni bilo da tako diskutiram - ležero
uglavnom neću više postati ni na topicu o rijeci, jer je tu najmanje postanja o "Rijeci", samo protiv nje...a to me iskreno umara... živi bili bili... i plavi i plavo bijeli, mada neki tako ne bi htjeli...
|
volim grad koji tece... |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 25/08/2014 : 20:00:31
|
Sve ti je to rock&roll Da ne duljim,nista vise necu reci dok ne dodje mamlaz |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/08/2014 : 20:19:00
|
Ne razumijem zašto bi trebao navijati za hrvatske klubove u Europi samo jer su hrvatski. Jel' to znaci da bi trebao na svijetskom prvenstvu navijati za europske reprezentacije? Navijam za Split i Hajduk. Oko Rijeke sam indiferentan. Dinamo neka gubi, sve dok se ne očisti od smeća. Pa ću i prema njima biti indiferentan.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 25/08/2014 : 20:39:34
|
koliko gorčine u vas, a jadno... ne navijajte ni za repku jer nema niti jednog hajdukovca tamo...
osim kapetana i golmana, koji su konstanta najduže od svih. Čak i kad ovaj golman ode, noasljednik je isti! A ne samo za Bosnu nego i Hercegovinu, i to navek bez obzira na broj hajdukovac. A kamo sreće da ih ima što više po raznim repkama sveta! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Topic |
|