forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 00:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith
A gle, nisam ni ja gledao Subašića braniti, ali jebote ako je standardan u Monacu valjda vrijedi bar nešto, barem više od HNL golmana koji su mu konkurencija.

...bil je to i Vedran Runje pa znamo koliko vredi :)
Doduše Monaco onda nije bil u vrhu francuske lige ako se ne varam!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/08/2014 : 01:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by velka031

Vukovic je trenutno, uz Subasica, najbolji nas vratar uopce...Sharbinija je zvao samo da se ne prica samo o Pjaci... Ako je dovoljno napraviti dva driblinga u HNL-u i jednom centrirati kako treba da budes u kadru repke, crno nam se pise!
Nema se tu sto dalje pricati, podhitno trebamo stranca i za izbornika i za predsjednika HNS-a!

Od Vukovića je bolji Kalinić.

Koliko si Vukovića gledao ovu i prethodne dvije sezone?
Stvarno me zanima. Kalinić je jako dobar, uistinu. Ali ono što Vuković radi u kontinuitetu je fantazija. Da njega nema Split bi bio zadnji na tablici i nebi došao ni do drugog pretkola el, a kamoli da igra 0 0 s Torinom. Svaka cast Kaliniću na onome šro radi, ali Vuković je više od jednog gola ove sezone primio samo od Rijeke.
I Zagorac je bio bolji od Kalinića, sad ne igra, ali kad je igrao.
Sve je branio, kao i sad Andrija.
Ukupno, Hajduk ima bolju momčad. Ali na poziciji vratara, RNK je najbolji u ligi.

Malo.
6-7 utakmica.
Definitivno dobar vratar, al 31 godina, i top karijere Split mi nisu neka referenca.
Kalinić je puno mlađi, i ono šta je do sada pokaza je jako dobro.
Ako je Subašić br.1, ja bi rađe mlađega i perspektivnijega Kalinića za rezervu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/08/2014 : 01:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
A gle, nisam ni ja gledao Subašića braniti, ali jebote ako je standardan u Monacu valjda vrijedi bar nešto, barem više od HNL golmana koji su mu konkurencija.

...bil je to i Vedran Runje pa znamo koliko vredi :)
Doduše Monaco onda nije bil u vrhu francuske lige ako se ne varam!

Runje je najbolji golman kojega smo imali.
I nije branja u Monacu

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 26/08/2014 01:03:11
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 26/08/2014 : 01:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Runje nije nikada igrao u Monacu. U Francuskoj je igrao u Marseillu i na kraju karijere u Lensu, a osim toga u Standardu i Bešiktašu, uz početak karijere u Hajduku.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/08/2014 : 01:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Runje nije nikada igrao u Monacu. U Francuskoj je igrao u Marseillu i na kraju karijere u Lensu, a osim toga u Standardu i Bešiktašu, uz početak karijere u Hajduku.

Svugdi bija standardan i odigra za ta 4 kluba više od 400 utaknica.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 01:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

je istina, zamjenil sam OM s Monacom, jer ga se povezivalo s Monacom u vreme kad su tam igrali Jerko Leko i Nikola Pokrivač...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 01:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
uglavnom s uspjehom je igral vani ali meni je bil koma dok je branil u hajduku, nikad nisam videl na golu Hajduka lošijeg golaman. Srećom, ako se ne varam, nije dugo branil za Hajduk kao prvotimac!?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2014 : 09:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by velka031

Vukovic je trenutno, uz Subasica, najbolji nas vratar uopce...Sharbinija je zvao samo da se ne prica samo o Pjaci... Ako je dovoljno napraviti dva driblinga u HNL-u i jednom centrirati kako treba da budes u kadru repke, crno nam se pise!
Nema se tu sto dalje pricati, podhitno trebamo stranca i za izbornika i za predsjednika HNS-a!

Od Vukovića je bolji Kalinić.

Koliko si Vukovića gledao ovu i prethodne dvije sezone?
Stvarno me zanima. Kalinić je jako dobar, uistinu. Ali ono što Vuković radi u kontinuitetu je fantazija. Da njega nema Split bi bio zadnji na tablici i nebi došao ni do drugog pretkola el, a kamoli da igra 0 0 s Torinom. Svaka cast Kaliniću na onome šro radi, ali Vuković je više od jednog gola ove sezone primio samo od Rijeke.
I Zagorac je bio bolji od Kalinića, sad ne igra, ali kad je igrao.
Sve je branio, kao i sad Andrija.
Ukupno, Hajduk ima bolju momčad. Ali na poziciji vratara, RNK je najbolji u ligi.

Malo.
6-7 utakmica.
Definitivno dobar vratar, al 31 godina, i top karijere Split mi nisu neka referenca.
Kalinić je puno mlađi, i ono šta je do sada pokaza je jako dobro.
Ako je Subašić br.1, ja bi rađe mlađega i perspektivnijega Kalinića za rezervu.

Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković. Njegove godine su samo znak da će Kalinić prije dobiti priliku. I ne sumnjam da će Kalinić izgarditi veću karijeru nego što je to na žalost učinio Vuković.
Prošle sezone Zagorac je bio najbolji vratar HNL-a pa opet nije pozvan. Očito idu linijom manjeg otpora, a Kovač (Gračan...) zna da kod RNK otpor neće ni dobiti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 26/08/2014 : 12:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

uglavnom s uspjehom je igral vani ali meni je bil koma dok je branil u hajduku, nikad nisam videl na golu Hajduka lošijeg golaman. Srećom, ako se ne varam, nije dugo branil za Hajduk kao prvotimac!?

Možda si pomiješao Vedrana Runju s njegovim mlađim bratom Zlatkom, kojemu je Hajduk bio vrhunac karijere? Jer Vedran je branio u Hajduku 96-98, znači više od 10 godina prije nego što je branio za reprezentaciju, a nakon Hajduka je igrao u Standardu, Marseillu itd. Daleko najbolja klupska karijera od svih naših golmana IMO.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 12:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Možda si pomiješao Vedrana Runju s njegovim mlađim bratom Zlatkom, kojemu je Hajduk bio vrhunac karijere? Jer Vedran je branio u Hajduku 96-98, znači više od 10 godina prije nego što je branio za reprezentaciju, a nakon Hajduka je igrao u Standardu, Marseillu itd. Daleko najbolja klupska karijera od svih naših golmana IMO.

Pomiješal sam Monaco i OM ali ne i braću ;)
Zlatka nisam ni videl kak brani (znal sam da postoji i to je sve), a Vedrana jesam u par utakmica na golu Hajduka (evo čak sam dobro setil da nije bil dugo prvotimac, a vidiš na temi Hajduk da ima godina koliko pratim nogomet). Vedran mi je smiješan jer zbog svoje visine imam dojam da nemre ni do prečke
Imal je zavidnu karijeru, samo česte promijen klubova možda govore u prilog njegove kvalitete, iako ne mora to značit ali...

Edited by - dosada on 26/08/2014 12:30:56
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 12:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković.

Ne slažem se, Vuković ispred sebe ima puno čvršću odbranu i s toga mu je lakše branit, ali ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre i sigurnost koju ima je ispred svih. Po meni je kod golmana bitan kontinuitet odbrana i preostaje da se vidi gdje je tu Lovre. S tim da je Lovre jedan od golmana koji mogu ispucat loptu kak treba u svakoj situacija, za razliku od večine ovih koje se navodi a loptu ispucaju jedva 30m od gola (:

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2014 : 12:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković.

Ne slažem se, Vuković ispred sebe ima puno čvršću odbranu i s toga mu je lakše branit, ali ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre i sigurnost koju ima je ispred svih. Po meni je kod golmana bitan kontinuitet odbrana i preostaje da se vidi gdje je tu Lovre. S tim da je Lovre jedan od golmana koji mogu ispucat loptu kak treba u svakoj situacija, za razliku od večine ovih koje se navodi a loptu ispucaju jedva 30m od gola (:

Čvršću obranu???
Jesi li pogledao koju utakmicu Splita ove sezone?
Koja čvrsta obrana, obrana nam je ementaler.
Kako mu je lakše braniti, ako protivnički igrači konstantno ulaze u šanse 1 na 1? Ali on to sve skida. Nije on dobar vratar jer ne priam golove već zbog svojih obrana.
"ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre" Vuković skida par godina. S tim da je sad psotigao top formu.
I da, kontinuitet i sigurnost su isto na Andrijinoj strani.
Samo su godine na Kalinićevoj.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/08/2014 : 13:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Split uopće nema obranu. Prošle godine je bila slaba, sad ne postoji.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 13:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
gledal ih protiv Dinama, i igraju onak kak skoro navek i igraju kad ih pogledam (od ulaska u 1. HNL), bunker i na kontre. Ono kaj je Jurčić zval kontrolirani nogomet, nema tu previše rizika i igri. U Hajduku samo Kouassi par put tokom utakmice izgubi čistu loptu kad Vršajević i ostali krenu napred, a ima i drugi "kouassija". Split tak nikad ne igra...čak ni protiv trečeligaša (u Sl. Brodu) prije par godina (kad su Katalinića zadnji put poterali) u kupu su igrali s namjerom samo da ne prime gol i napred na Rebića ili Baraban, ne sjećam se tko je bil...
evo na ovu tekmu to mislim
http://annabet.com/es/soccerstats/gamereport_347294_NK_Marsonia_1909-RNK_Split,23.08.2011.html

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 13:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
evo našel izvještaj s tekme, bila su oba i Rebić i baraban ali Baraban je ušel zadnjih 20 min...evo izvještaja:

SLAVONSKI BROD – Igralište Stanko Vlainić Dida. Gledatelja 800. Utakmica pretkola Hrvatskoga nogometnog kupa: Marsonia 1909 – Split 1:2 (0:1). Sudac: Fran Jović (Zagreb). Strijelci: 0:1 Rebić (12.), 0:2 Erceg (64.), 1:2 Terzić (70.)

Žuti kartoni: Šavrić (Marsonia 1909), Rebić (Split).

MARSONIA 1909: Princip, Olić, Šavrić, Duvnjak, Perković, Jelčić (od 60. Juriša), Kljajić (od 83. Ravlić), Roso, Mioč, Terzić (od 68. Džambo), Lovreković. Trener: Miroslav Buljan.

SPLIT: Zagorac, Radnić, Galović, Budiša, Povrženić, Vukušić, Pehar (od 63. Erceg), Ćapin (od 72. Baraban), Žužul (od 81. Rašić), Rebić, Golubović. Trener: Tonći Bašić.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2014 : 13:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Gledao si jednu utakmicu i odmah sudiš kako igraju cijelu sezonu?
Protiv Dinama su svakako igrali na obranu (i to začuđujuće vrlo dobro).

Protiv ostalih klubova (Zadar, Osijek, Istra, Hapoel, Chornomorets, Torino, Rijeka, Slaven) protivnici su kontsntno dolazili do šansi, pa čak i stopostotnih, jedino su Riječani uspijeli pobijediti, pa ti vidi. Izuzetak je prva utakmica kontra Chornomoretsa.

U utakmicama protiv Zadra, Istre, Hapoela, Chornomoretsa, Torina Vuković je bio najbolji igrač Splita na terenu.

Valjda to govori nešto o "čvrstini" Splitove obrane.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/08/2014 : 14:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pomiješal sam Monaco i OM ali ne i braću ;)
Zlatka nisam ni videl kak brani (znal sam da postoji i to je sve), a Vedrana jesam u par utakmica na golu Hajduka (evo čak sam dobro setil da nije bil dugo prvotimac, a vidiš na temi Hajduk da ima godina koliko pratim nogomet). Vedran mi je smiješan jer zbog svoje visine imam dojam da nemre ni do prečke
Imal je zavidnu karijeru, samo česte promijen klubova možda govore u prilog njegove kvalitete, iako ne mora to značit ali...

Ti si stvarno fenomen.
Česte promjene klubova?
U 14 godina 4 kluba.
Kad izbaciš Bešiktaš, u 13 godina 3 kluba.
Od toga 8-9 godina u 2 kluba istog vlasnika.

Nema šta.
Stvarno ptica selica.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 26/08/2014 : 14:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protiv ostalih klubova (Zadar, Osijek, Istra, Hapoel, Chornomorets, Torino, Rijeka, Slaven) protivnici su kontsntno dolazili do šansi, pa čak i stopostotnih, jedino su Riječani uspijeli pobijediti, pa ti vidi. Izuzetak je prva utakmica kontra Chornomoretsa.

U utakmicama protiv Zadra, Istre, Hapoela, Chornomoretsa, Torina Vuković je bio najbolji igrač Splita na terenu.

Kao prvo ne sudim jednu sezonu, ona je tek počela već kontinuitet Splita.
Gledam vec par godina po 10-tak tekmi u godini i nema nekog velikog pomaka. Naravno da odbrana na čelu s Križencem i bez njega nije ista, ali ja sam samo rekel da je čvršća od Hajdukove (a Hajdukova je porozna, pa ni to onda ne znači da je Splitova nekaj posebno čvrsta. realno gledajući.). U globalu (zadnih 4 sezone) koliko ima tekmi gdje Split primi više od jednog gola? Isto tak koliko ih ima u kojima Split daje više od 2 gola?
Kad na to odgovoriš onda se odgovor o Splitu i baziranju igre na odbranu sam po sebi dobije!

A pogledaj koliko je Hajduk tekmi pod Tudorom igral na 3+ oba dajeu gol, malo malo tekma Hajduka je golijada

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2014 : 14:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao prvo ne sudim jednu sezonu, ona je tek počela već kontinuitet Splita.
Gledam vec par godina po 10-tak tekmi u godini i nema nekog velikog pomaka. Naravno da odbrana na čelu s Križencem i bez njega nije ista, ali ja sam samo rekel da je čvršća od Hajdukove (a Hajdukova je porozna, pa ni to onda ne znači da je Splitova nekaj posebno čvrsta. realno gledajući.). U globalu (zadnih 4 sezone) koliko ima tekmi gdje Split primi više od jednog gola? Isto tak koliko ih ima u kojima Split daje više od 2 gola?
Kad na to odgovoriš onda se odgovor o Splitu i baziranju igre na odbranu sam po sebi dobije!

A pogledaj koliko je Hajduk tekmi pod Tudorom igral na 3+ oba dajeu gol, malo malo tekma Hajduka je golijada

Zbog vratara!

Nikako zbog šuplje obrane. Koja jest gora od hajdukove kakva god da hajdukova bila.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/09/2014 : 22:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
hm
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 04/09/2014 : 22:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam samo malo s početka. Kako smo igrali? Vidio sam da su igrali Broz, Halil i Krama od prve.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/09/2014 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam zadovoljan. Kramarić, Halilović, Pjaca, Jedvaj - palac gore. Btw. radije bih htio vidjeti Kalinića na golu umjesto Subašića, imam osjećaj da ga Kovač stavlja samo zato jer je ovaj godinama bio rezerva.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/09/2014 : 22:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam zadovoljan. Kramarić, Halilović, Pjaca, Jedvaj - palac gore. Btw. radije bih htio vidjeti Kalinića na golu umjesto Subašića, imam osjećaj da ga Kovač stavlja samo zato jer je ovaj godinama bio rezerva.

i brozović
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/09/2014 : 23:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Brozović zna ući u prostor, ima dobre kretnje ali često gubi lopte u opasnoj zoni. Vrlo dobar nastup, bolji od mnogih njegovih utakmica u Dinamu ove sezone ali mora još malo raditi.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/09/2014 : 10:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
složio bih se s analizom. no, što će biti kad dođu jači protivnici?, vidjet ćemo.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000