Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 26/08/2014 : 00:57:48
|
quote: Originally posted by Dudley Smith A gle, nisam ni ja gledao Subašića braniti, ali jebote ako je standardan u Monacu valjda vrijedi bar nešto, barem više od HNL golmana koji su mu konkurencija.
...bil je to i Vedran Runje pa znamo koliko vredi :) Doduše Monaco onda nije bil u vrhu francuske lige ako se ne varam! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/08/2014 : 01:00:32
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by velka031
Vukovic je trenutno, uz Subasica, najbolji nas vratar uopce...Sharbinija je zvao samo da se ne prica samo o Pjaci... Ako je dovoljno napraviti dva driblinga u HNL-u i jednom centrirati kako treba da budes u kadru repke, crno nam se pise! Nema se tu sto dalje pricati, podhitno trebamo stranca i za izbornika i za predsjednika HNS-a!
Od Vukovića je bolji Kalinić.
Koliko si Vukovića gledao ovu i prethodne dvije sezone? Stvarno me zanima. Kalinić je jako dobar, uistinu. Ali ono što Vuković radi u kontinuitetu je fantazija. Da njega nema Split bi bio zadnji na tablici i nebi došao ni do drugog pretkola el, a kamoli da igra 0 0 s Torinom. Svaka cast Kaliniću na onome šro radi, ali Vuković je više od jednog gola ove sezone primio samo od Rijeke. I Zagorac je bio bolji od Kalinića, sad ne igra, ali kad je igrao. Sve je branio, kao i sad Andrija. Ukupno, Hajduk ima bolju momčad. Ali na poziciji vratara, RNK je najbolji u ligi.
Malo. 6-7 utakmica. Definitivno dobar vratar, al 31 godina, i top karijere Split mi nisu neka referenca. Kalinić je puno mlađi, i ono šta je do sada pokaza je jako dobro. Ako je Subašić br.1, ja bi rađe mlađega i perspektivnijega Kalinića za rezervu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 26/08/2014 : 01:01:40
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Dudley Smith A gle, nisam ni ja gledao Subašića braniti, ali jebote ako je standardan u Monacu valjda vrijedi bar nešto, barem više od HNL golmana koji su mu konkurencija.
...bil je to i Vedran Runje pa znamo koliko vredi :) Doduše Monaco onda nije bil u vrhu francuske lige ako se ne varam!
Runje je najbolji golman kojega smo imali. I nije branja u Monacu |
Edited by - NESVRSTANI on 26/08/2014 01:03:11 |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 26/08/2014 : 01:02:25
|
Runje nije nikada igrao u Monacu. U Francuskoj je igrao u Marseillu i na kraju karijere u Lensu, a osim toga u Standardu i Bešiktašu, uz početak karijere u Hajduku. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 26/08/2014 : 01:07:14
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Runje nije nikada igrao u Monacu. U Francuskoj je igrao u Marseillu i na kraju karijere u Lensu, a osim toga u Standardu i Bešiktašu, uz početak karijere u Hajduku.
Svugdi bija standardan i odigra za ta 4 kluba više od 400 utaknica. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/08/2014 : 01:11:18
|
Runje nije nikada igrao u Monacu. U Francuskoj je igrao u Marseillu i na kraju karijere u Lensu, a osim toga u Standardu i Bešiktašu, uz početak karijere u Hajduku.
je istina, zamjenil sam OM s Monacom, jer ga se povezivalo s Monacom u vreme kad su tam igrali Jerko Leko i Nikola Pokrivač... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/08/2014 : 09:32:44
|
quote: Originally posted by velka031
Vukovic je trenutno, uz Subasica, najbolji nas vratar uopce...Sharbinija je zvao samo da se ne prica samo o Pjaci... Ako je dovoljno napraviti dva driblinga u HNL-u i jednom centrirati kako treba da budes u kadru repke, crno nam se pise! Nema se tu sto dalje pricati, podhitno trebamo stranca i za izbornika i za predsjednika HNS-a!
Od Vukovića je bolji Kalinić.
Koliko si Vukovića gledao ovu i prethodne dvije sezone? Stvarno me zanima. Kalinić je jako dobar, uistinu. Ali ono što Vuković radi u kontinuitetu je fantazija. Da njega nema Split bi bio zadnji na tablici i nebi došao ni do drugog pretkola el, a kamoli da igra 0 0 s Torinom. Svaka cast Kaliniću na onome šro radi, ali Vuković je više od jednog gola ove sezone primio samo od Rijeke. I Zagorac je bio bolji od Kalinića, sad ne igra, ali kad je igrao. Sve je branio, kao i sad Andrija. Ukupno, Hajduk ima bolju momčad. Ali na poziciji vratara, RNK je najbolji u ligi.
Malo. 6-7 utakmica. Definitivno dobar vratar, al 31 godina, i top karijere Split mi nisu neka referenca. Kalinić je puno mlađi, i ono šta je do sada pokaza je jako dobro. Ako je Subašić br.1, ja bi rađe mlađega i perspektivnijega Kalinića za rezervu.
Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković. Njegove godine su samo znak da će Kalinić prije dobiti priliku. I ne sumnjam da će Kalinić izgarditi veću karijeru nego što je to na žalost učinio Vuković. Prošle sezone Zagorac je bio najbolji vratar HNL-a pa opet nije pozvan. Očito idu linijom manjeg otpora, a Kovač (Gračan...) zna da kod RNK otpor neće ni dobiti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Posted - 26/08/2014 : 12:20:11
|
uglavnom s uspjehom je igral vani ali meni je bil koma dok je branil u hajduku, nikad nisam videl na golu Hajduka lošijeg golaman. Srećom, ako se ne varam, nije dugo branil za Hajduk kao prvotimac!?
Možda si pomiješao Vedrana Runju s njegovim mlađim bratom Zlatkom, kojemu je Hajduk bio vrhunac karijere? Jer Vedran je branio u Hajduku 96-98, znači više od 10 godina prije nego što je branio za reprezentaciju, a nakon Hajduka je igrao u Standardu, Marseillu itd. Daleko najbolja klupska karijera od svih naših golmana IMO. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/08/2014 : 12:30:34
|
uglavnom s uspjehom je igral vani ali meni je bil koma dok je branil u hajduku, nikad nisam videl na golu Hajduka lošijeg golaman. Srećom, ako se ne varam, nije dugo branil za Hajduk kao prvotimac!?
Možda si pomiješao Vedrana Runju s njegovim mlađim bratom Zlatkom, kojemu je Hajduk bio vrhunac karijere? Jer Vedran je branio u Hajduku 96-98, znači više od 10 godina prije nego što je branio za reprezentaciju, a nakon Hajduka je igrao u Standardu, Marseillu itd. Daleko najbolja klupska karijera od svih naših golmana IMO.
Pomiješal sam Monaco i OM ali ne i braću ;) Zlatka nisam ni videl kak brani (znal sam da postoji i to je sve), a Vedrana jesam u par utakmica na golu Hajduka (evo čak sam dobro setil da nije bil dugo prvotimac, a vidiš na temi Hajduk da ima godina koliko pratim nogomet). Vedran mi je smiješan jer zbog svoje visine imam dojam da nemre ni do prečke  Imal je zavidnu karijeru, samo česte promijen klubova možda govore u prilog njegove kvalitete, iako ne mora to značit ali... |
|
Edited by - dosada on 26/08/2014 12:30:56 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/08/2014 : 12:34:56
|
quote: Originally posted by tinton Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković.
Ne slažem se, Vuković ispred sebe ima puno čvršću odbranu i s toga mu je lakše branit, ali ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre i sigurnost koju ima je ispred svih. Po meni je kod golmana bitan kontinuitet odbrana i preostaje da se vidi gdje je tu Lovre. S tim da je Lovre jedan od golmana koji mogu ispucat loptu kak treba u svakoj situacija, za razliku od večine ovih koje se navodi a loptu ispucaju jedva 30m od gola (: |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 26/08/2014 : 12:54:53
|
quote: Originally posted by tinton Pa po meni bi trebao braniti onaj koji je bolji. A to je trenutačno ipak Vuković.
Ne slažem se, Vuković ispred sebe ima puno čvršću odbranu i s toga mu je lakše branit, ali ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre i sigurnost koju ima je ispred svih. Po meni je kod golmana bitan kontinuitet odbrana i preostaje da se vidi gdje je tu Lovre. S tim da je Lovre jedan od golmana koji mogu ispucat loptu kak treba u svakoj situacija, za razliku od večine ovih koje se navodi a loptu ispucaju jedva 30m od gola (:
Čvršću obranu??? Jesi li pogledao koju utakmicu Splita ove sezone? Koja čvrsta obrana, obrana nam je ementaler. Kako mu je lakše braniti, ako protivnički igrači konstantno ulaze u šanse 1 na 1? Ali on to sve skida. Nije on dobar vratar jer ne priam golove već zbog svojih obrana. "ono kaj ova dva mjeseca skida Lovre" Vuković skida par godina. S tim da je sad psotigao top formu. I da, kontinuitet i sigurnost su isto na Andrijinoj strani. Samo su godine na Kalinićevoj. |
|
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/08/2014 : 13:25:23
|
evo našel izvještaj s tekme, bila su oba i Rebić i baraban ali Baraban je ušel zadnjih 20 min...evo izvještaja:
SLAVONSKI BROD – Igralište Stanko Vlainić Dida. Gledatelja 800. Utakmica pretkola Hrvatskoga nogometnog kupa: Marsonia 1909 – Split 1:2 (0:1). Sudac: Fran Jović (Zagreb). Strijelci: 0:1 Rebić (12.), 0:2 Erceg (64.), 1:2 Terzić (70.)
Žuti kartoni: Šavrić (Marsonia 1909), Rebić (Split).
MARSONIA 1909: Princip, Olić, Šavrić, Duvnjak, Perković, Jelčić (od 60. Juriša), Kljajić (od 83. Ravlić), Roso, Mioč, Terzić (od 68. Džambo), Lovreković. Trener: Miroslav Buljan.
SPLIT: Zagorac, Radnić, Galović, Budiša, Povrženić, Vukušić, Pehar (od 63. Erceg), Ćapin (od 72. Baraban), Žužul (od 81. Rašić), Rebić, Golubović. Trener: Tonći Bašić. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 26/08/2014 : 13:31:07
|
Gledao si jednu utakmicu i odmah sudiš kako igraju cijelu sezonu? Protiv Dinama su svakako igrali na obranu (i to začuđujuće vrlo dobro).
Protiv ostalih klubova (Zadar, Osijek, Istra, Hapoel, Chornomorets, Torino, Rijeka, Slaven) protivnici su kontsntno dolazili do šansi, pa čak i stopostotnih, jedino su Riječani uspijeli pobijediti, pa ti vidi. Izuzetak je prva utakmica kontra Chornomoretsa.
U utakmicama protiv Zadra, Istre, Hapoela, Chornomoretsa, Torina Vuković je bio najbolji igrač Splita na terenu.
Valjda to govori nešto o "čvrstini" Splitove obrane. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 26/08/2014 : 14:03:43
|
Možda si pomiješao Vedrana Runju s njegovim mlađim bratom Zlatkom, kojemu je Hajduk bio vrhunac karijere? Jer Vedran je branio u Hajduku 96-98, znači više od 10 godina prije nego što je branio za reprezentaciju, a nakon Hajduka je igrao u Standardu, Marseillu itd. Daleko najbolja klupska karijera od svih naših golmana IMO.
Pomiješal sam Monaco i OM ali ne i braću ;) Zlatka nisam ni videl kak brani (znal sam da postoji i to je sve), a Vedrana jesam u par utakmica na golu Hajduka (evo čak sam dobro setil da nije bil dugo prvotimac, a vidiš na temi Hajduk da ima godina koliko pratim nogomet). Vedran mi je smiješan jer zbog svoje visine imam dojam da nemre ni do prečke  Imal je zavidnu karijeru, samo česte promijen klubova možda govore u prilog njegove kvalitete, iako ne mora to značit ali...
Ti si stvarno fenomen. Česte promjene klubova? U 14 godina 4 kluba. Kad izbaciš Bešiktaš, u 13 godina 3 kluba. Od toga 8-9 godina u 2 kluba istog vlasnika.
Nema šta. Stvarno ptica selica. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/08/2014 : 14:05:16
|
Gledao si jednu utakmicu i odmah sudiš kako igraju cijelu sezonu? Protiv Dinama su svakako igrali na obranu (i to začuđujuće vrlo dobro).
Protiv ostalih klubova (Zadar, Osijek, Istra, Hapoel, Chornomorets, Torino, Rijeka, Slaven) protivnici su kontsntno dolazili do šansi, pa čak i stopostotnih, jedino su Riječani uspijeli pobijediti, pa ti vidi. Izuzetak je prva utakmica kontra Chornomoretsa.
U utakmicama protiv Zadra, Istre, Hapoela, Chornomoretsa, Torina Vuković je bio najbolji igrač Splita na terenu.
Valjda to govori nešto o "čvrstini" Splitove obrane.
Kao prvo ne sudim jednu sezonu, ona je tek počela već kontinuitet Splita. Gledam vec par godina po 10-tak tekmi u godini i nema nekog velikog pomaka. Naravno da odbrana na čelu s Križencem i bez njega nije ista, ali ja sam samo rekel da je čvršća od Hajdukove (a Hajdukova je porozna, pa ni to onda ne znači da je Splitova nekaj posebno čvrsta. realno gledajući.). U globalu (zadnih 4 sezone) koliko ima tekmi gdje Split primi više od jednog gola? Isto tak koliko ih ima u kojima Split daje više od 2 gola? Kad na to odgovoriš onda se odgovor o Splitu i baziranju igre na odbranu sam po sebi dobije!
A pogledaj koliko je Hajduk tekmi pod Tudorom igral na 3+ oba dajeu gol, malo malo tekma Hajduka je golijada  |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 26/08/2014 : 14:09:53
|
Valjda to govori nešto o "čvrstini" Splitove obrane.
Kao prvo ne sudim jednu sezonu, ona je tek počela već kontinuitet Splita. Gledam vec par godina po 10-tak tekmi u godini i nema nekog velikog pomaka. Naravno da odbrana na čelu s Križencem i bez njega nije ista, ali ja sam samo rekel da je čvršća od Hajdukove (a Hajdukova je porozna, pa ni to onda ne znači da je Splitova nekaj posebno čvrsta. realno gledajući.). U globalu (zadnih 4 sezone) koliko ima tekmi gdje Split primi više od jednog gola? Isto tak koliko ih ima u kojima Split daje više od 2 gola? Kad na to odgovoriš onda se odgovor o Splitu i baziranju igre na odbranu sam po sebi dobije!
A pogledaj koliko je Hajduk tekmi pod Tudorom igral na 3+ oba dajeu gol, malo malo tekma Hajduka je golijada 
Zbog vratara!
Nikako zbog šuplje obrane. Koja jest gora od hajdukove kakva god da hajdukova bila. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 04/09/2014 : 22:46:33
|
Ja sam zadovoljan. Kramarić, Halilović, Pjaca, Jedvaj - palac gore. Btw. radije bih htio vidjeti Kalinića na golu umjesto Subašića, imam osjećaj da ga Kovač stavlja samo zato jer je ovaj godinama bio rezerva. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 04/09/2014 : 22:49:07
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ja sam zadovoljan. Kramarić, Halilović, Pjaca, Jedvaj - palac gore. Btw. radije bih htio vidjeti Kalinića na golu umjesto Subašića, imam osjećaj da ga Kovač stavlja samo zato jer je ovaj godinama bio rezerva.
i brozović |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 04/09/2014 : 23:28:26
|
Brozović zna ući u prostor, ima dobre kretnje ali često gubi lopte u opasnoj zoni. Vrlo dobar nastup, bolji od mnogih njegovih utakmica u Dinamu ove sezone ali mora još malo raditi. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Topic  |
|
|