Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tonka24
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 29/08/2014 : 22:08:30
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Tonka24
A brni sto da ti ja kazem, mislis da sam gay? Ok, misli sto hoces meni ni u dep ni iz depa... jedino ako te stvarno toliko zanima posaljes djevojku ili buducu djevojku pa ti ona priopci ![](icon_smile.gif) Mogu li ti bolje napisati? ![](icon_smile_big.gif)
Da mislim da si gay..ma ne da mislim nego sam 100% uvjeren u to..
Ali ok necemo vise o tome ocito ti je to bolna tema..da ne kazes da sam ti usra topic..![](icon_smile_tongue.gif)
Da mi je bolna tema onda bih se zabrnuo i to ozbiljno ![](icon_smile.gif) Vidis Brni ja mislim da je fikus transseksualac...a pitanje je sto je istina, on zna i zna da nema potrebe ulaziti u rasprave o tome... A sto se tice tebe, povjest foruma govori da ti patis od homoseksualne panike... stalno se pojavljujes s razlicitim clanovima na takvim temama i sukobima... Ja sam iz sprdancije rekao da bi te sisnuo za 100- 150 eura, da pokazem da si u biti picka ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) Nema problema brni, za koju godinu ces izaci s kosturom iz ormara ![](icon_smile.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
14743 Posts
|
brni
Advanced Member
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 29/08/2014 : 22:13:28
|
Da mi je bolna tema onda bih se zabrnuo i to ozbiljno ![](icon_smile.gif) Vidis Brni ja mislim da je fikus transseksualac...a pitanje je sto je istina, on zna i zna da nema potrebe ulaziti u rasprave o tome... A sto se tice tebe, povjest foruma govori da ti patis od homoseksualne panike... stalno se pojavljujes s razlicitim clanovima na takvim temama i sukobima... Ja sam iz sprdancije rekao da bi te sisnuo za 100- 150 eura, da pokazem da si u biti picka ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) Nema problema brni, za koju godinu ces izaci s kosturom iz ormara ![](icon_smile.gif)
Izac cu sa kosturom..gay kosturom ili? |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 29/08/2014 22:14:13 |
|
bagi
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 29/08/2014 : 22:15:52
|
Čak ni ja nemerem ovu trakavicu više iščitavat...Haj' dosta,jebali vas pederi...Obadvojicu... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 29/08/2014 22:16:25 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 29/08/2014 : 22:25:17
|
quote: Originally posted by brni
A brni sto da ti ja kazem, mislis da sam gay? Ok, misli sto hoces meni ni u dep ni iz depa... jedino ako te stvarno toliko zanima posaljes djevojku ili buducu djevojku pa ti ona priopci ![](icon_smile.gif) Mogu li ti bolje napisati? ![](icon_smile_big.gif)
Da mislim da si gay..ma ne da mislim nego sam 100% uvjeren u to..
Ali ok necemo vise o tome ocito ti je to bolna tema..da ne kazes da sam ti usra topic..![](icon_smile_tongue.gif)
Vidis Brni ja mislim da je fikus transseksualac...a pitanje je sto je istina.
Evo fikusa, samo je ponešto zagorio. ![](icon_smile.gif)
![](http://shemalexstars.com/wp-content/uploads/2009/10/black-shemale-god-natassia-dreams.jpg) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 30/08/2014 : 02:00:48
|
Dakle natrag na temu... Moguce je biti ovako izrezan bez steroida, Lazar je dokaz da je moguce. Ne namjeravam uvrijediti nikoga, ali reci ne mogu xxx zbog xxx... za mene je odlika plitkih ljudi, koji se trude gledati stvari dublje, ali tesko je ogranicenom covjeku do nekih stvari doprijeti. Moguce je puno vise, ljudi koriste mozak 10 % aloo 10 ( deset ) % Zapitajmo se gdje bi bili s 15-20 % koristenja mozga. A da ne govorim da se mozak moze koristit 100 % samo eto kazem dosta smo " plitki " " maleni " i ograniceni... |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 30/08/2014 : 11:37:17
|
i lazar je bio plitak,malen i ograničen,dok nije odradio prvu kuru d-bolom i testom,odonda je razbacan ko djubar po vinogradu |
Vamos a la playa tralalalala |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 30/08/2014 : 13:56:40
|
Dakle natrag na temu... Moguce je biti ovako izrezan bez steroida, Lazar je dokaz da je moguce. Ne namjeravam uvrijediti nikoga, ali reci ne mogu xxx zbog xxx... za mene je odlika plitkih ljudi, koji se trude gledati stvari dublje, ali tesko je ogranicenom covjeku do nekih stvari doprijeti. Moguce je puno vise, ljudi koriste mozak 10 % aloo 10 ( deset ) % Zapitajmo se gdje bi bili s 15-20 % koristenja mozga. A da ne govorim da se mozak moze koristit 100 % samo eto kazem dosta smo " plitki " " maleni " i ograniceni...
koji biseri ![](icon_smile_clown.gif) ili ovo priznaješ da ti siva masa šteka? ![](lol.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
sergej773
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 30/08/2014 : 15:52:38
|
Dakle natrag na temu... Moguce je biti ovako izrezan bez steroida, Lazar je dokaz da je moguce. Ne namjeravam uvrijediti nikoga, ali reci ne mogu xxx zbog xxx... za mene je odlika plitkih ljudi, koji se trude gledati stvari dublje, ali tesko je ogranicenom covjeku do nekih stvari doprijeti. Moguce je puno vise, ljudi koriste mozak 10 % aloo 10 ( deset ) % Zapitajmo se gdje bi bili s 15-20 % koristenja mozga. A da ne govorim da se mozak moze koristit 100 % samo eto kazem dosta smo " plitki " " maleni " i ograniceni...
To je jedna od najcescih zabluda u koje smo ubedjeni pametni. |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 02/10/2014 : 02:23:37
|
Za sve one koji govore i tvrde da mogu piti, zivjeti nocni zivot i biti u formi...mozete biti u formi ali u prosjecnoj formi...ako volite biti prosjek...
![](http://i59.tinypic.com/2076dzm.jpg) |
|
ned_lynx
Senior Member
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|