forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/09/2014 : 18:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobro to je fakat peh, primiti dva gola u produžetku...Mislim, nisam gledal tekmu ali ak su momci poveli 2:0 onda nekaj i znaju. Ok, domaća publika i to ali kaj je - je, vodili su 2:0. Kaj je ovaj fakat izvel 3 nepotrebne i promašene zamjene?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 18:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Sta ste se nabrijali na dosadu..ko da sad on pise nesto sta prije nije pisa tj. nacin pisanja mu je uvik isti..sad ili prihvatis to ka ja i znas da je to on ili sto kaze mladjo ignoriras..trece nema..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 18:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ma naravno. ignoriras i najednom ti takvi postanu sabornici. nema ignoriranja ni okretanja glave od negativnosti. zato i jesmo tu gdje jesmo jer dopustamo svakakvima da rade svasta.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 18:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

ma naravno. ignoriras i najednom ti takvi postanu sabornici. nema ignoriranja ni okretanja glave od negativnosti. zato i jesmo tu gdje jesmo jer dopustamo svakakvima da rade svasta.

Vise se ja bojim takvih ko ti..

Edited by - brni on 01/09/2014 19:02:56
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 19:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Vise se ja bojim takvih ko ti..

e tu ti dajem za pravo

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ma lako za mamlaza on se zajebava i malo provocira ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Neznan jesi li bija jučer na utakmici, ali ja onakav bijes navijača nakon utakmice još nisan vidija. Nisan se zafrkava kad san napisa da mi je ovo prvi put u životu da san i nakon prospavane noći nervozan zbog utakmice. Jebote, sa ženon san 17 godina, moš mislit kad mi je čin me vidila na vratima prvi put u životu izvukla jedan normabel iz table i rekla "aj popij ovo boga ti".
Hajduk ovakav kakvoga mi oćemo mora živit od navijača. Ne samo direktno.Na primjer, šta misliš da bi ova nova aviokompanija dala 3M kuna za reklamu na gaćama da Hajduk nema 10000 članova i 6000 pretplatnika?
Nakon ove utakmice, umisto da prosjek na slijedećih 5-6 utakmica umisto dosadašnjih 10000 bude 12000, mi ćemo past na 6000.
Šta mislš kad dogodne bude dolazija neki potencjaln sponzor, oće li više love dat klubu koji gleda 12000 il 6000 u prosjeku.
O tome da je psihički s ovakvin porazon dotuka igrače ne triba ni pisat.

Nisam bia i za razliku od tebe nije mi triba normabel ali nisam spa cilu noc i evo dok ovo pisem uzasno sam nervozan i ljut..
I dalje cu podrzavat projekt i virujem u njega ali ono sta si reka jucer ga je Tudor udria cekicem po celu i sad je sve doslo pod znak upitnika..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

Da ovi jugonostalgicari ka Jere su najopasniji..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
e sad ti ;)

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 19:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ponosan na to:) mada bi ja ipak radje Rijeku za drzavu a vi se snadjite bez nas:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 19:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
eventualno bi uzeo u drzavu i Istru:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ponosan na to:) mada bi ja ipak radje Rijeku za drzavu a vi se snadjite bez nas:)

Ne znamo sta cemo bez vas..

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 19:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
manje gubit u nogometu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

S Piranskim zaljevom ili bez :)

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/09/2014 : 19:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta ste se nabrijali na dosadu..ko da sad on pise nesto sta prije nije pisa tj. nacin pisanja mu je uvik isti..sad ili prihvatis to ka ja i znas da je to on ili sto kaze mladjo ignoriras..trece nema..

Svako ima svoj boiling point.
Hajdukova utakmica je bila katalizator za moj.
Nevjerovatna je količina bahatosti i neutemeljene sigurnosti u vlastite riječi.
Šta je najgore, nisan mislija đonon na njega, al način na koji je vodija razgovor je dovea do toga.
Jesi ti uopće pročita šta je taj svašta nasra na zadnje 2-3 strane?
Aj samo pogledaj šta je radija kad san napisa da je jedan Zoki Mamić taktički sjeba Tudora.
Prvo mi se kao ruga(Ubija me u pojam) na tu konstataciju.
Onda mu ka i svakome ko ne razumi lipo napišeš, i onda frajer mrtav ladan u quotu izbaci taj dio i ostavi samo ono šta misli da mu paše.
I to opet glupo, jer je jasno napisa da Dinamo riješava utakmice a ne ono šta posli spina o tome da je mislija da na kraju daju golove.

Ovo šta trkelja nevezano za temu nije bitno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
A jebenti Jere a dobro znas koko je udica u stanju itnit i ti se opet vatas na njih..cudis me nekad..

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2014 : 19:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

iznajmio bi piran madjarima:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Šta je najgore, nisan mislija đonon na njega, al način na koji je vodija razgovor je dovea do toga.

je, mislija si i dalje se pretvarati da smo si dobri kak to djeluje na privatnim porukama koje si mi dosad poslane s tvoje strane...bolje ovako.
A sve kaj sam pisal je jasno vidljivo i ostaje zauvijek, Svi mogu jasno pročiatati tvoje argumnete kak je Kouassi kvaliteta koja ne gubi važne lopte i kak Dinamo ne riješava utakmice u zadnjim minutama. A samo ih je tri od zadnje četirio rešil na način da je golove zabil u 90+ minuti. Kao i moje, naravno.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

iznajmio bi piran madjarima:)

Mađarima je draža Rijeka :)

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/09/2014 : 19:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jebenti Jere a dobro znas koko je udica u stanju itnit i ti se opet vatas na njih..cudis me nekad..

Znači ti još uvik misliš da su udice?
Ja san definitivno siguran da nisu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma kakve jebene udice, planul je i prozval me glupanom prije nek sam ikaj i napisal. Onda tek dolazi moja tvrdnja da je Kouassi relativno beskoristan i da Dinamo riješava tekme i zabija golove u zadnjim minutama. Tome jasno u prilog ide statistika.
I to da je Mamić nadmudril Tudora jer je Milić bil neprelazan s desne strane za Soudanija i Dinamo je tek počel igrati kad ovaj prelazi na lijevu stranu. A postoji video koji jasno pokazuje da je prvi gol Dinamo dal baš nakon Soudanijeve asistencije s desne (ne s lijeve) strane...i sva ta statistika i video dokazi nisu dovoljni argumenti.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/09/2014 : 19:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dosado stani sa provokacijama jer ćeš biti udaljen sa foruma.
Ako ne znaš civilizirano razgovarati bolje je da šutiš.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U pravu si ovdje, nema tu nikakvih udica. Čista statistika i video dokazi postoje za ono kaj govorim!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dosado stani sa provokacijama jer ćeš biti udaljen sa foruma.
Ako ne znaš civilizirano razgovarati bolje je da šutiš.

Ne da sam civiliziran i nikog ne vrijeđam vec nudim i argumente (od statistike službene hajdukove stranice do video materijala), a ti sad kak te volja.
Nađi mi ijednu uvredu upućenu bilo kome na ovoj temi? Zauvijek sam dobrovljno napuštam forum u tom slučaju.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2014 : 19:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne kazem da sve sta pise da su udice ali ima ih..ali sad citam vasu prepisku i vidim da imate razlicita promisljanja u vezi Kvasine i to je u redu..ovo dalje sta ste pisali je nepotrebno jer svak ima svoje argumente i ne odstupa od njih..neces ti njemu nista objasnit samo gubis vrime..to je ono sta sam napisa, kad skuzis na koji nacin pise onda znas da je pretjerana rasprava uzaludna..

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 4.18 seconds. Snitz Forums 2000