forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 04/09/2014 : 22:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by hamzik

quote:
Originally posted by Zagor i Ogi

quote:

Kupio sam nekidan par brojeva Odabranih Prica, izmedu njih i Sveti Breg, jedan od mojih najomiljenijih Zagora. Ali na zalost potrefio sam defektan broj. Stranice su stampane u totalnom neredu. Sa 30e skace na 120 i tako dalje, naprijed i nazad u citavoj knjizi. Koje razocarenje kada ti paket dode citavim putem do Svedske! Jeli ovo poznat problem sa ovim brojom (ili drugim brojevima OP) ili sam ja bas veliki baksuz?

Stvarno si baksuz!

Caramba i carambita!

Meni je nešto slično s OP Demonima ludila kada mi se svakih pedesetak strana poavi neka koja dolazi tek za 200 strana. Ali kad se navikneš da se čitati

To je namjerno, da te izludi... da osjetiš kako je Zagoru u toj priči...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/09/2014 : 22:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Zagor i Ogi

quote:

Kupio sam nekidan par brojeva Odabranih Prica, izmedu njih i Sveti Breg, jedan od mojih najomiljenijih Zagora. Ali na zalost potrefio sam defektan broj. Stranice su stampane u totalnom neredu. Sa 30e skace na 120 i tako dalje, naprijed i nazad u citavoj knjizi. Koje razocarenje kada ti paket dode citavim putem do Svedske! Jeli ovo poznat problem sa ovim brojom (ili drugim brojevima OP) ili sam ja bas veliki baksuz?

Stvarno si baksuz!

Caramba i carambita!

Meni je nešto slično s OP Demonima ludila kada mi se svakih pedesetak strana poavi neka koja dolazi tek za 200 strana. Ali kad se navikneš da se čitati

Možda je izdavač htio da se i čitatelji osjećaju kao da se nalaze u paralelnim svjetovima.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/09/2014 : 23:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

A ja sam prvu grešku čak skužio kao da to pripada radnji i onda gledam zašto se prekida i nakon pol minute shvatim

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

NikshaLulu
Starting Member

3 Posts

Member since 06/03/2014

Posted - 05/09/2014 : 07:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NikshaLulu a Private Message  Reply with Quote
Molio bih sve Dr. Mr. Zagorologe, ako znaju koja je Zagorova epizoda izlazila u Slobodnoj Dalmaciji, ali novinama, onako na jednoj stranici,
radnja se vrtila oko oko vojne utvrde u kojoj je Zagor i koja je okružena nekakvim čudovištima.... skupljao sam te isječke pa prodao...glupan, šta reći.
Eh da, moj prvi post....već dugo se vrtim oko foruma, pa da pozdravim sve.....inače klasična dijagnoza, stara ljubav ponovno otkrivena pa sad njuškam aukcije....

Why do so many smart people love comics when they don't follow the rules of the universe/physics?
Because when I open a comic, I want my fantasy tickled, not my analytical and scientific brain cells. I want to be taken out of reality and into a galaxy far far away to a time long ago where heroes and morals matter more than correctness in planetary science. I have my astronomy and physics books for the later.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/09/2014 : 08:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
To su ti bili brojevi Zlatne Serije
1071 Čiko zavodnik
1072 Sindrom Belzebul
1073 Protivotrov

Zanimljivo je da mi je baš taj broj 1073 bio posljednji koji mi je falio da popunim ZS i LMS izdanja Zagora!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 05/09/2014 : 09:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
[/URL]
I ima jos nesto sto sam sacuva iz novina...
[/URL]

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/09/2014 : 13:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima, da ne kopam sada, da li je KLASIK edicija preskocila ijednu epizodu po regularnoj hronologiji od Zagor prica?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 05/09/2014 : 13:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Nije preskočila nijednu priču, samo što bi po redosljedu broj 25 trebao ići nakon broja 22. Sve ostalo je ok, bez preskakanja i po redosljedu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 13:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I Puerto Juarez je ubačen u Pobunjenike iz Louisiane.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/09/2014 : 20:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Hvala!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/09/2014 : 23:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nekoliko rijeci o epizodi "Izgubljeni svijet" iz aktuelne JA odiseje:

http://kingwarriorcomics.blogspot.ch/2014/09/zagor-izgubljeni-svijet.html?spref=fb

Prica jos uvijek nije izasla na nasem jeziku (da odgovorim unaprijed na eventualno pitanje).
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/09/2014 : 23:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Uf, što si je nahvalio, čak bolja od "Morske strave"... sad me još i više interesira.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/09/2014 : 23:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

http://kingwarriorcomics.blogspot.ch/2014/09/zagor-izgubljeni-svijet.html?spref=fb

...priča, po mom mišljenju najbolja još od epizode „Divovi dobra i zla“. I da, ako nekog interesuje, ova priča je bolja čak i od „Morske strave“, ne samo scenaristički, već i vizuelno. Rubini nije nadmašio samo svoga učitelja Andreuccija, već i sve jednog crtača iz izdavačke kuće SBE. „Izgubljeni svijet“ je priča koje se vizuelno i scenaristički ne bi postidjela čak ni francusko-belgijska škola stripa.

Boselli? Priče, koje nisu za malu djecu? Kvalitetni crtači? Ah, zajebi to. Dajte nam Segnu i krijumčare alkohola. To je onda to.

sarcasm off:

Odličan tekst King. Jedva čekam uhvatiti se u koštac sa JA sagom.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/09/2014 : 23:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prica jos uvijek nije izasla na nasem jeziku (da odgovorim unaprijed na eventualno pitanje).

Nisam ni znao da si ovo pokrenuo

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/09/2014 : 23:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Odlican tekst King! Dobar mi je i onaj "dig" Texa! Hehe!

Nisam je procitao, samo vidio crtez koji je zaista jos bolji od Skiptara Tin-Hinan, koji je ujedno vec bio vrhunac, ali ako je i scenaristicki najbolja od Demona ludila, sto reci nego blago nama!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/09/2014 : 23:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam ni znao da si ovo pokrenuo

Odao si se. Ne pratiš pdf Stripovi.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45798
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/09/2014 : 08:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Bio je čak toliko dobar da Boselli nije mogao da odoli i ponudio je Rubiniju više novca, samo da pređe u Texovu ekipu gdje će imati čast da se dosađuje crtajući epizode ovog jednodimenzionalnog i monotonog junaka. Na novac niko nije imun, tako je Rubini prihvatio ponudu i odlučio da svoj život osiromaši radom na Texu, pa je trenutno pod znakom pitanja da li će se ikada više vratiti svojoj prvoj ljubavi: Zagoru. Nije prvi put da se fantastični crtači otimaju sa nama najdražeg serijala i prebacuju kod Texa, tu je politiku praktikovao svojevremeno i pokojni Segio Bonelli, čovjek koji tako reći ništa drugo nije vidjeo od Texa, tu ne pomaže ni činjenica što je on lični Zagorov stvoritelj. Dobro, ne bih duže ulazio ovdje u tu temu, dosta sam imao nervnih slomova zbog ovih i sličnih gluposti.

Bez nerviranja molim,zna se ko je najbolji.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2014 : 09:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Naravno da se zna! Steta sto nije najprodavaniji i u Italiji, ali Sergio se pobrinuo za to da to bude jedan drugi.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/09/2014 : 09:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Još jedan od razloga zašto cijenim Vernija više od Rubinia. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a tko to ne razumije ...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2014 : 09:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još jedan od razloga zašto cijenim Vernija više od Rubinia. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a tko to ne razumije ...

Nista se ne sekiraj, ionako ga nece niko.
Nece taj dalje od Zagora, sve i da zeli.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2014 : 10:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Da, zato ja cjenim više Antonija Mršića od Rebića jer on nikad neće ići igrati u inozemstvo za veće pare. Jer ipak se neke stvari ne mogu kupiti novcem.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/09/2014 : 10:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kojot

Naravno da se zna! Steta sto nije najprodavaniji i u Italiji, ali Sergio se pobrinuo za to da to bude jedan drugi.

Bice jednog dana.....
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 06/09/2014 : 10:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Pametan je Verni. I drago mi je da je on siguran.
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 06/09/2014 : 10:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Još će biti da Verni namjerno crta statične figure i previše precrtava samo iz razloga da ga ne uzmu u Texov staff

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 06/09/2014 : 10:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Da ne otvaram novi topic , znal li netko kada je sljedeci CRŠ ?
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.59 seconds. Snitz Forums 2000