forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 KHL MEDVEŠČAK- Nova sezona počela
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 13:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by tinton

Pa ispada da Medveščak ipak je instant klub. trebali su probati graditi novu eru kluba na zdravim temeljima bilo im je draže brže-bolje pokupovati što više stranaca i otići u što bolju ligu.

Daj se malo upoznaj sa poviješću kluba onda se javi :)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 13:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
tintone ti imaš problem kaj klubove procijenjuješ unazad par godina a ne kompletnu njihovu povijest (:
Po tim mjerilima ti je onda Split veliki klub, a Medveščak instant i sl. A to ni blizu nije istina o tim klubovima.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ispada da Medveščak ipak je instant klub. trebali su probati graditi novu eru kluba na zdravim temeljima bilo im je draže brže-bolje pokupovati što više stranaca i otići u što bolju ligu.

Naravno da Medveščak ima bogatu povijest kao klub, ne pričam o tome.
Pričam o tome kako su "preporodili" klub nabrzaka (odatle riječ instant) na način da su kupili što više Amera i Kanađana i skočili u što višu ligu.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a čuj kakvu si glupost napisal kaj ti drugo onda reči!?
Kod Medveščak je instan jedino ova šira grupa (bez sektora B koji prati Medvjed desetljećima) nazovi navijaća, koji su prvi put pogledale hokej prije 2-3 gpodine. Sve ostalo nije ni blizu umjetnog, Medvjedi su prije skoro 30 godina još žarili Europom, a u Jugo ligi su krajem 80-tih bli neprikosnoveni.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pričam o tome kako su "preporodili" klub nabrzaka (odatle riječ instant) na način da su kupili što više Amera i Kanađana i skočili u što višu ligu.

Ocjenjuješ po "navijačima" koji su jučer otkril hokej, klub je na zdravim osnovama još od kraja 90-tih a ovo je samo projekt. Temelji klub ostaju i nakon ovog projekta!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

a čuj kakvu si glupost napisal kaj ti drugo onda reči!?
Kod Medveščak je instan jedino ova šira grupa (bez sektora B koji prati Medvjed desetljećima) nazovi navijaća, koji su prvi put pogledale hokej prije 2-3 gpodine. Sve ostalo nije ni blizu umjetnog, Medvjedi su prije skoro 30 godina još žarili Europom, a u Jugo ligi su krajem 80-tih bli neprikosnoveni.

Ma da?
A ja sam išao na utakmice slolige prije ulaska u ebel i ne znam, nisam baš vidio neki sektor b. Desetak ljudi je dolazilo na velesajam tada, a organiziranog navijanja nije bilo ni za lijek.

Osim toga pogledaj šta sam napisao.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33526 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/09/2014 : 14:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Medveščak ima bogatu povijest, preko 50 godina postojanja, hokej je bio vrlo popularan do raspada Jugoslavije, a od 90. do prije par godina uistinu je bio daleko od svijetla pozornice, sjećam se kad smo igrali sa Olimpijom prije ulaska u EBEL, došli gledat emisari, a skupilo se oko 2000 ljudi u Ledenoj, slaba posjeta, dobili zeleno svijetlo, sve ostalo je povijest, već na prvoj tekmi rasprodana dvorana (bio na prvoj tekmi u EBEL-u ) i sve do kraja samo su padali rekordi, samo rasprodane dvorane i dan danas lijepa popunjenost, a znamo kako je teško u Zagrebu napuniti bilo koji sportski teren! U svakom slučaju samo plusevi za sve što Medveščak radi!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ocjenjuješ po "navijačima" koji su jučer otkril hokej, klub je na zdravim osnovama još od kraja 90-tih a ovo je samo projekt. Temelji klub ostaju i nakon ovog projekta!

Ja ne govorim o temeljima samog kluba nego o temeljima ovog projekta koji nema smisla.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33526 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/09/2014 : 14:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
kako nema smisla igrati u drugoj najjačoj ligi na svijetu?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja sam išao na utakmice slolige prije ulaska u ebel i ne znam, nisam baš vidio neki sektor b. Desetak ljudi je dolazilo na velesajam tada, a organiziranog navijanja nije bilo ni za lijek.

Napisal sam vec jednom da sam pratil uživo Medvjede jako puno od 2003. pa par godina ali samo u Ledenoj i uvijek je bilo najamnje 100-tinjak ljudi i nijedna nije prošla bez transparenata sektor B. Na velesajam sam otišel samo jednom jer tam je blesavo pratit tekmu, stoječki. Stoga da si dolazil u Ledenu znal bi ;)

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

stvarno dečko ima smiješne teze ponekad...

tintone od lijepih promišljanja do totalnih bedastoća (:

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Napisal sam vec jednom da sam pratil uživo Medvjede jako puno od 2003. pa par godina ali samo u Ledenoj i uvijek je bilo najamnje 100-tinjak ljudi i nijedna nije prošla bez transparenata sektor B. Na velesajam sam otišel samo jednom jer tam je blesavo pratit tekmu, stoječki. Stoga da si dolazil u Ledenu znal bi ;)

Da, pravi navijači su oni koji prate klub kad igra u elitnim dvoranama. To se zove praćenje kluba desetljećima???
Da si ti dolazio na Velesajam znao bi.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tex2

stvarno dečko ima smiješne teze ponekad...

tintone od lijepih promišljanja do totalnih bedastoća (:

A ima smisla igrati negdje gdje objektivno trenutačno ne možeš igrati bez glupih upumpavanja novaca u bezbroj stranih igrača???
Stvarno si duhovit.

Edited by - tinton on 05/09/2014 14:27:16
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Stvarno si duhovit.

niti je ono duhovito kaj sam napisal niti je s tom namjerom napisano, naprotiv potpuno sam ozbiljan.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 14:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

napisal zakaj nisam dolazil...
Kad želim pogledati tekmu onda želim mirno sjediti i bit skoncentriran na događanja na samom terenu. Ne zanima me tada alkohol, sokovi, kokice, komentiranje s društvom (općenito ljudi oko mene), urlanje i sl. Samo događaji na terenu. I zbog toga sam izbjegaval Velesajam a bil redovit u Ledenoj!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Stvarno si duhovit.

niti je ono duhovito kaj sam napisal niti je s tom namjerom napisano, naprotiv potpuno sam ozbiljan.

Jako je duhovito.

U raspravi priej par stranica si shvaćao o čemu pričam, u međuvremenu si se valjda pogubio.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 14:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad želim pogledati tekmu onda želim mirno sjediti i bit skoncentriran na događanja na samom terenu. Ne zanima me tada alkohol, sokovi, kokice, komentiranje s društvom (općenito ljudi oko mene), urlanje i sl. Samo događaji na terenu. I zbog toga sam izbjegaval Velesajam a bil redovit u Ledenoj!

Tvoje pravo je da ne dolaziš, samo nemoj onda pričat o stanju na svim utakmicama ako na većini njih nisi ni bio.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 15:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tvoje pravo je da ne dolaziš, samo nemoj onda pričat o stanju na svim utakmicama ako na većini njih nisi ni bio.

Tad su kao i sad večinu tekmi igrali u Ledenoj a ne na Velesajmo tak da sam bil na večini. Na velesajmo je igrala Mladost koja je tam domačin, možda si pratil Mladost a ne Medvjede, tko će ga znat. Mladost je jedne godine bila i prvak, i oni su redoviti bili domačini na Velesajmu a Medvjedi u Ledenoj.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 16:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Tad su kao i sad večinu tekmi igrali u Ledenoj a ne na Velesajmo tak da sam bil na večini. Na velesajmo je igrala Mladost koja je tam domačin, možda si pratil Mladost a ne Medvjede, tko će ga znat. Mladost je jedne godine bila i prvak, i oni su redoviti bili domačini na Velesajmu a Medvjedi u Ledenoj.

Da, ti znaš šta sam ja gledao.
Te godine (godina prije ulaska u EBEL) su gotovo sve utakmice bile na Velesajmu, sve koje sam ja gledao, osim polufinala protiv Olimpije.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 16:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
samo ti pišem ono kak je ;)
S obzirom da si napisal da nisam bil na večini tekmi jer je večinu tekmi Medveščak igrala na Velesajmu, jednostavno te moram demantirati jer to kaj tvrdiš nije točno. Večinu tekmi u svim sezona unazad zadnjih 30+ godina Medvjedi igraju u Ledenoj. Medvešak pratim 25 godina, abaš sam ih intezivno pratil do ulaska u Ebel, kad je to postalo zanimljivo svima onda sam odsutalbaš iz razloga kaj svaki događaju volim ispratiti na miru. Lijepo sjedneš i uživaš u tekmi. Ovo je galma, naslikavanje mobitelima, pivo i sve ostalo samo se ne gleda hokej.
Možeš si mislit kak mi je zadovoljstvo otić na tekmu da mi se likovi red ispod okreću prema nazad da bi usklikali selfie gdje se u pozadini nadzire neki događaj

Edited by - dosada on 05/09/2014 16:55:04
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 17:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

samo ti pišem ono kak je ;)
S obzirom da si napisal da nisam bil na večini tekmi jer je večinu tekmi Medveščak igrala na Velesajmu, jednostavno te moram demantirati jer to kaj tvrdiš nije točno. Večinu tekmi u svim sezona unazad zadnjih 30+ godina Medvjedi igraju u Ledenoj. Medvešak pratim 25 godina, abaš sam ih intezivno pratil do ulaska u Ebel, kad je to postalo zanimljivo svima onda sam odsutalbaš iz razloga kaj svaki događaju volim ispratiti na miru. Lijepo sjedneš i uživaš u tekmi. Ovo je galma, naslikavanje mobitelima, pivo i sve ostalo samo se ne gleda hokej.
Možeš si mislit kak mi je zadovoljstvo otić na tekmu da mi se likovi red ispod okreću prema nazad da bi usklikali selfie gdje se u pozadini nadzire neki događaj

Ne znam, onda mi nismo pratili isti Medveščak. Volio bih naći neki članak, ali vjerojatno su tadašnji članci u pustoj arhivi tako da mi ostaje samo moje sjećanje.

A vidim da nisi odgovorio na ovaj moj dio o tome kako si prije par starnice imao potpuno suprotno mišljenje (jednako mome) od sadašnjeg.
Biće je ono pisao sretan, a ne dosada.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 17:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
A vidim da nisi odgovorio na ovaj moj dio o tome kako si prije par starnice imao potpuno suprotno mišljenje (jednako mome) od sadašnjeg.

Nikad nisam imal mišljenje da je Medveščak instant klub i nikad nisam imal mišljenje da je Medveščak igral večinu utakmica na Velesajmu.
Koliko sam ja tebe skužil ti ovakvo mišljenje imaš u vezi Medvjeda, ili sam ja u krivu?
Je li Medveščak onda instant klub ili nije?
Kad si ti konkretno pratil Medvjede na tekmama? Jer i tu mi nisi jasan, s obzirom da ja govorim cijelom vrijeme (istaknul u više navarat) o razdoblju 2003.-2009., a ti mi se čini samo o sezoni prije Ebela. Znači ja govorim o pet -šest sezona a ti jednoj. Opet velim, moguće da sam te krivo skužil pa mi odgovori na svako od podvučenih pitanja konkretno da ne bu nesporazuma ;)

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 18:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by tinton

Općenito, nije. Ali to je ono što oni žele napraviti od Medveščaka. Njegovo igranje u najvećim ligama i hrpa navijača su instant.

Kad si ti konkretno pratil Medvjede na tekmama?
[quote]
Aktivno godinu prije ulaska u EBEL, prije toga jako površno i nikako.
2003 sam imao premalo godina, a nisam još ni bio upoznat s hokejem.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/09/2014 : 18:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

kao i nastavak, ali...

Ma šta ali, sravnili smo ih sa zemljom!

"ali" se ne odnosi na rezultat, vec na nekaj deseto kaj se meni ne sviđa. Volio bi da je Medvescak ostal zagrebački/hrvatski klub koji igra u svom rangu: ne volim ovakve napuhane projekte (:

quote:

ne raspravlja mi se s ljudima koji su jučer otkrili hokej, samo par crtica da znate kak je hokej u Zagrebu vec desetljecima;
prije 15 godina sam odlazil na tekme Medvjeda, igrali su domaci dečki i repka se budila. Danas je repka na istoj razini a ne igraju domaci dečki, hokej u RH nije nimalo omasovljen po broju mladih igrača i sl.
Druga stvar da to pridonosi broju klubova i sl., ali to se ne događa (:

uživajte!

quote:

quote:
Originally posted by dante
... a ne mjesto za brojanje istih crvenih krvnih zrnaca.

jebale te krvna zrnca. Ovime samo pokazuješ da ti nije jasno o čemu ja pišem! Zakaj mi ne bi imali situaciju kao slovenski klubovi i s njima igrali u ligi!? Vidi di je slovenska repka a gdje je naša, ali glavno da nama Medvjedi igraju najajču ligu svijeta a mali Slovenci samo EBEL!

quote:

vidim da ljudi ne shvaćaju izraz "domači dečki"...e pa onda objašnjenje da se on ne odnosi samo na Hrvate, već i Slovence, Srbe, Bbošnjake, Mađare i dr. I svu su oni igrali u Medveščaku jer su u njemu (a neki u Mladosti ili Sisku) i ponikli, a ne zato da bi zarađivali neke velike pare...

s druge strane neki ne vide da prije 15 godina nije bilo 80-tih, već početak ovog tisućljeća kad smo u Zagrebu imali:
http://www.index.hr/sport/clanak/hokej-na-ledu-pocelo-svjetsko-prvenstvo-u-zagrebu/131661.aspx

a isto smo imali i o.g.
http://www.sveulaznice.com/event/iihf-svjetsko-prvenstvo-u-hokeju-na-ledu-divizija-ii-u-zagrebu-od-14-do-20-04-2013/

znači u deset godina mi nismo napredovali ništa, a mlade igrače zamjenili su neki "starci" koji to odrađuju zbog dolara (:

quote:

quote:
Originally posted by Zagor12

Naravno da u deset godina ništa nismo napredovali kad interesa za hokej uopće nije bilo. Sada ga ima, ali promjene ne dolaze preko noći...

e vidiš, to ti nije baš tak...nakon pauze uzrokovane ratom i raspadom bivše lige 90-tih je trajala stagnacija. Početkom novog tisućljeća repka se ponovo budi zahvaljujući Medveščaku (i pokojem talentu koji nastupaju u Finskoj ili Češkoj, Švicarskoj). Da bi sve ovo ponovo propalo jer Medvjedi kreću u megalomaniju i nije im interes repka koja ne donosi lovu već KHL i dolari (:
Interes za hokej je postojal kad su igrači u pitanju, samo nije bil toliko interesa ovih koji se vole slikati na važnim sportskim događajima!

quote:

quote:
EDIT: ali glupa ti je usporedba, nisam ja u princip protiv stranaca nego protiv stranaca koji su em u velikoj većini, em su isluženi igrači

badava objašnjavaš kad je to nekim nemoguće za shvatiti (:
ja razmem da netko nekaj nemre sam shvatit, ali kak nemre shvatiti ni nakon objašnjenje!? E to ne razmem, takvu ograničenost nemrem shvatiti. Zar je tak teške razmeti da je Tristan bili domači dečko bez obzira kaj je Slovenec, a da to Sertich ne bu nigdar bez obzira na naše korijenje.

quote:

sve dok u prvom sastavu medveda ne igraju naši reprezentativci nema pomaka za repku. A sve ostalo su šuplje priče jer mi smo premali da bi jedni ljudi vodili Medveščak a drugi savez, sve to treba biti jedna ekipa kak je bila prije 10-15 godina. Samo eto uletili su dolari pa neki vide priliku da dobro zarade, a ostalo bumo razbjebali...

Potpisujem!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 05/09/2014 : 18:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote

quote:
quote:

Općenito, nije. Ali to je ono što oni žele napraviti od Medveščaka. Njegovo igranje u najvećim ligama i hrpa navijača su instant.

..e to je onda nekaj drugo od onog kaj si ovde napisal:
quote:

Sad se vec razmemo i slažemo! Hrpa navijača i velika popularnost jesu instant.
Ja sam se repliciral na tvoju izjavu "pa ispada da Medveščak ipak je...", kaj mislim da i ti sad uviđaš da je nespretno složena i ne odgovara tvom stavu o Medveščak kao klubu.

Edited by - dosada on 05/09/2014 18:50:25
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000