Author |
Topic  |
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 05/09/2014 : 20:37:41
|
quote: Originally posted by Zagor12
Brozović zna ući u prostor, ima dobre kretnje ali često gubi lopte u opasnoj zoni. Vrlo dobar nastup, bolji od mnogih njegovih utakmica u Dinamu ove sezone ali mora još malo raditi.
Pa daj se prijavi za strucnu analizu umjesto Stimca,Vlaovica ili nekog!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 05/09/2014 : 21:12:17
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Brozović zna ući u prostor, ima dobre kretnje ali često gubi lopte u opasnoj zoni. Vrlo dobar nastup, bolji od mnogih njegovih utakmica u Dinamu ove sezone ali mora još malo raditi.
Pa daj se prijavi za strucnu analizu umjesto Stimca,Vlaovica ili nekog!!
Iskreno, mislim da bi 80% ljudi na ovom forumu radili bolje analize od Štimca i Vlaovića. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 05/09/2014 : 22:16:29
|
Iskreno, mislim da bi 100% ljudi na ovom forumu radili bolje analize od Štimca i Vlaovića.
Ispravio sam ti post 
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 06/09/2014 : 01:47:01
|
"Ova utakmica je dokaz da smo na pravom putu" reče nakon tekme Mandžo.
A što su oni na toj tekmi posebno napravili? Protivnik na razini Kameruna na SP - u, imali manje od 5 šuteva u okvir, i sad smo kao "face"?
Ovi mladi debitanti su doduše bili super, al ostaje vidjet dal će bit takvi u kvalifikacijama. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 06/09/2014 01:50:31 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 06/09/2014 : 15:40:28
|
Iskreno, mislim da bi 80% ljudi na ovom forumu radili bolje analize od Štimca i Vlaovića.
     |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 09/09/2014 : 22:18:32
|
ovaj kovač je g..., g... ko stup!
on krene protiv malte sa 1 (jednim) napadačem. pa to moraš biti teži slučaj... |
Grad - to ste vi. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:21:36
|
nego nešto mi nije jasno. odnosno nisam čuo što su točno skandirali kada je komentator počeo pričati protiv takve vrste navijanja. čini mi se kako je spomenuo "u boj, u boj". zar je i to postalo nepoćudno??? |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:44:52
|
quote: Originally posted by zlikovski
nego nešto mi nije jasno. odnosno nisam čuo što su točno skandirali kada je komentator počeo pričati protiv takve vrste navijanja. čini mi se kako je spomenuo "u boj, u boj". zar je i to postalo nepoćudno???
Da, u pitanju je bilo "U boj u boj". Treba mu pustiti malo francusku himnu - na oružje, marširajte, formirajte bataljune, prolite krv... i to bi isto trebalo zabraniti, nije tome mjesto na sportskim borilištima 
Što se tiče utakmice, a što očekivati od mamićeve kujice i njegovog brata također? Nula od čovjeka, nula od trenera. Kvalificirat ćemo se isključivo zbog individualne kvalitete igrača, a onda na prvenstvu rutinski spljugati u grupi, jer se tamo baš i ne možeš provlačiti kao kroz kvale. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:50:56
|
što je to s našim elitama iz katedrale duha? imaju li oni iti malo mozga ili apsolutno sve čine i govore teledirigirano.
znači na redu je iskorjeniti "u boj, u boj". japansko sveučilište je preuzelo taj zlikovski poklič kao svoju himnu. a i sami znate što su činili japanci pa njemci pa hrvati...
ovo je urnebesno!!!
|
Grad - to ste vi. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:53:38
|
quote: Originally posted by zlikovski
nego nešto mi nije jasno. odnosno nisam čuo što su točno skandirali kada je komentator počeo pričati protiv takve vrste navijanja. čini mi se kako je spomenuo "u boj, u boj". zar je i to postalo nepoćudno???
"u boj, u boj","za dom spremni" i sve sto ima veze s hrvatskim domoljubljem je zabranjeno jer je to fasizam i rasizam!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:54:57
|
Jad i bijeda. Bekovi su nam grozni. Srnu treba potjerati iz reprezentacije istoga trena. Lik je imao bar jedno trideset ubačaja, niti jedan nije napravio razliku. Lik ne zna proći igrača, ili pokuša ubaciti preko njega ili gura loptu u for ili doda nekome. Milić je prosječan igrač na razini Slaven Belupa i nema što raditi u repki.
Kovač je imao totalno promašenu "taktiku". Ne znam jel to uopće mogu tako nazvati. Ne vidim kojeg je kurca mijenjao potpuno sustav igre koji je protiv Cipra izgledao prilično dobro. Opet je ispremiješao igrače na pozicijama, mislim da uništava Kovačića stalnom selidbom pozicija... Ja uopće nisam kužio tko tu što igra u napadu, a ne vjerujem da je i sam Kovač.
Btw. Kramarić je pokazao da zaslužuje od prve minute igrati. Brozović u prvome dijelu loš, u drugome vrlo dobar. Rakitić kurčina. Modrić također, onaj udarac kod gola bi normalan vratar obranio, pa čak i uhvatio.
Nakon ovakve degutantne igre se bojim da će nas mrtva Bugarska naguziti. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:57:32
|
Jad i bijeda. Bekovi su nam grozni. Srnu treba potjerati iz reprezentacije istoga trena. Lik je imao bar jedno trideset ubačaja, niti jedan nije napravio razliku. Lik ne zna proći igrača, ili pokuša ubaciti preko njega ili gura loptu u for ili doda nekome. Milić je prosječan igrač na razini Slaven Belupa i nema što raditi u repki.
Kovač je imao totalno promašenu "taktiku". Ne znam jel to uopće mogu tako nazvati. Ne vidim kojeg je kurca mijenjao potpuno sustav igre koji je protiv Cipra izgledao prilično dobro. Opet je ispremiješao igrače na pozicijama, mislim da uništava Kovačića stalnom selidbom pozicija... Ja uopće nisam kužio tko tu što igra u napadu, a ne vjerujem da je i sam Kovač.
Btw. Kramarić je pokazao da zaslužuje od prve minute igrati. Brozović u prvome dijelu loš, u drugome vrlo dobar. Rakitić kurčina. Modrić također, onaj udarac kod gola bi normalan vratar obranio, pa čak i uhvatio.
Nakon ovakve degutantne igre se bojim da će nas mrtva Bugarska naguziti.
              |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Posted - 09/09/2014 : 22:59:01
|
quote: Originally posted by lwood
mislin da je bilo nešto o hns-u a ne u boj u boj
Ne, bilo je baš u boj u boj. Mislim da je čak i rekao doslovno "Može se čuti 'U boj, u boj', jedan poklič koji se ne bi trebao čuti na sportskim priredbama" ili tako nekako. Tek je kasnije bilo "HNS pederi nogomet se sjebali". |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:00:49
|
Nakon ovakve degutantne igre se bojim da će nas mrtva Bugarska naguziti.
Nema se što dodati. Potpis. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 09/09/2014 : 23:04:20
|
meni je osobno taj u boj totalno glup poklic, kakav boj. igra se nogomet, ne vodi se rat. Za dom spremni je cisti fasizam, a u ovom slucaju nasih navijaca miks debilizma i fasizma. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:09:16
|
ajmo malo pozitive. jelavić odličan, za kramarića nisam ni sumnjao da će biti dobar. halilović i brozović solidni u drugom djelu. od ostalih ne standardih tu je i milić koji niti nakon ovoga ne može dobiti prolaznu ocjenu, stvarno nam je tuga ta lijeva strana. žao mi je kovačića, opet loše. ali kako je i vlaović (čudo jedno) prije meča rekao nama je rak rana i nedostatak zadjeg veznog igrača. |
Grad - to ste vi. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:13:01
|
quote: Originally posted by adriano
meni je osobno taj u boj totalno glup poklic, kakav boj. igra se nogomet, ne vodi se rat. Za dom spremni je cisti fasizam, a u ovom slucaju nasih navijaca miks debilizma i fasizma.
jeli tako. i meni se to učinilo a nikako da to priznam. oni (ti povampireni navijači) žele da naši igrači ubiju protivnike a ne da zabiju gol više. to sve treba zabraniti. za dom spremni - čisti nacizam, ali zašto još trpimo hrvatsku kunu??? nacizam!!!!! |
Grad - to ste vi. |
Edited by - zlikovski on 09/09/2014 23:16:18 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:36:24
|
meni je osobno taj u boj totalno glup poklic, kakav boj. igra se nogomet, ne vodi se rat. Za dom spremni je cisti fasizam, a u ovom slucaju nasih navijaca miks debilizma i fasizma.
Hahahahhah koji fasizam covijece za dom spremni!!Mrznja prema kome??????? |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:38:54
|
Hahahahhah koji fasizam covijece za dom spremni!!Mrznja prema kome???????
Pa, ovaj, znaš Rahazlame, postojao je jednom jedan jako zločest čovjek koji se zvao Ante i imao je svoju vojsku koja je klala nevine ljude po selima pod tim pozdravom i tako... Znaš, ono, normalne stvari... |
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:46:08
|
Hahahahhah koji fasizam covijece za dom spremni!!Mrznja prema kome???????
Pa, ovaj, znaš Rahazlame, postojao je jednom jedan jako zločest čovjek koji se zvao Ante i imao je svoju vojsku koja je klala nevine ljude po selima pod tim pozdravom i tako... Znaš, ono, normalne stvari...
Pa pozdravljao je on prijatelje i sa bok,dobar dan pa sta i to treba zabranit,pa svaki covijek na zemlji treba bit za dom spreman ako nije onda nije normalan!! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
Posted - 09/09/2014 : 23:51:13
|
Ne mozes ti njima to objasnit kad je njima danasnja Hrvatska nasljednica NDH a, a ne Zavnohovske Hrvatske. Zato i vise ne idem na utakmice zbog debila koji urlaju takve parole. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
Topic  |
|